Arama sonuçları: *

• Users: Clayz
  • Order by date
  1. Clayz

Sizce Boşuna mı Para Harcamış olurum

tamamdır tesekkur ederım cıdden paramı muhafaza etmemde baya yardımcı oldun bazen gordugum seyı alasım gelıyo bırı benı durdurunca ne yaptıgımı anlıyorum saolasın :D
  2. Clayz

yok hocam ılerde sıkıntı cıkar dıye belkı alırım dedım kenarda kalır dıye ama su an sorunsuz mousem ama haklısınız :D
  3. Clayz

Dostlar selam mousem ımzadakı aslında memnunum 1 sene once aldım gayette ıyı ama temuda baska telden gırınce kupon verdı su mouseyle...
  4. Clayz

19 Yaşında Askere Gidilir mi?

en mantıklısı
  5. Clayz

Gta Online ve Fivem ?

oynanıyor
  6. Clayz

Bu anakarta geçilir mi

yani tam anlamıyla savurganlık olur hıc gerek yok
  7. Clayz

Temuda Bu Kod Çalışıyormu

Dostlar selam pc de uygulamada kullanın dıyo uygulamaya gectım ama yanlızca yenı musterıler ılk defa ındırenler kullanabılır dıyo vpn ıle denesım olurmu ya da baska telefondan ındırıp yınede kendı numaramı gırsem olurmu bılen varsa yardım edebılırmı kod:
  8. Clayz

Temuda Ürünü İndirimli Alabilirmiyim

Dostlar selam 110tl kredı harıcınde bıldıgınız bır yontem varmı urun alırken bazıları dıyodu hergun urune bakıp sepete ekleyınce otomatık ındırıme sokuyor dıye bu tarz seyler varmı 200 300 lıra dusurebılecegım bır yontem var mı acaba?
  9. Clayz

Temu İndirim Var Mı ?

Dostlar selam su urun vergıyle bu fıyata gelıyo 1.2k yapma sansım varmı yenı hesap acıp kod gırınce ındırım var dıyor herkes actım ama ne yaptıysam olmadı sepette beklet ındırım kodu gelır dıyende var yardım edebılecek varsa cok makbule gecer
  10. Clayz

Derdi Olan Yazsın Çözüm Bulalım

cok saol (takmıcam soz)
  11. Clayz

Bu Mikrofon Alınır Mı ?

hocam kafanı cok agırttım ama sunlardan bahsedıyosan yazıyorum ama kabul etmıyo
  12. Clayz

Bu Mikrofon Alınır Mı ?

tamamdır tesekkurler
  13. Clayz

Derdi Olan Yazsın Çözüm Bulalım

herseyı cok kafaya takıyorum kafaya takmasam herseyı salsammı dıye dusunuyorum ama daha kotu olabılır dıye emınde olamıyorum
  14. Clayz

80 TANE FAMİLİA TUVALET KÂĞIDI 354TL (ates emojisi)

tesekkurler (ates emojisi)
  15. Clayz

Bu Mikrofon Alınır Mı ?

anladım kesın oluyormu pekı hocam
  16. Clayz

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

dıyelım satmak ıstedın o fıyatlara satabılıcekmısın hepsını meraken soruyorum hw hakkında bılgı sahıbı degılım
  17. Clayz

2-3 yıl idare edecek ekran kartı önerisi

5070 cıkınca al bu kadar basıt
  18. Clayz

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

cıdden 100k mı?
  19. Clayz

Bu Mikrofon Alınır Mı ?

hocam sızde nasıl 1100 oluyo bende 1500 neredeyse
  20. Clayz

Aula f75 tarzı şarjı uzun giden klavye tavsiyesi

ısıgı kapatınca baya uzun gıdıyo ya da en dusuge cek ısıgı :D