Arama sonuçları: *

1. M

Logitech DFGT İlanı sizce temiz midir ??

arkadaşlar dfgt 1000 tl kargoda var param güvende ile sipariş versem iyi olurmu
  2. M

Öneri 100 TL gamepad önerisi

valla bekliyorum da cevap yok.... neyse 100 tl ye en fazla kaliteli bi sahte alınır zaten boşverin by konu siliniomu acaba silcem
  3. M

Öneri 100 TL gamepad önerisi

arkadaşlar slamlar.. öncelikle bu kol iyi midir? bakarmısınız çoğu forumlarda bu var https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-uyumlu-p-bssarfst01380 ayrıca şu nasıldır iyi midir? sıkıntılımıdır...
  4. M

Sistemim valorant için yetersiz mi?

tamamdır yarın deneyeceğim şu an saat 23:32 sabah uyanıkken yapim yoksa pc tahtalıköye biletini alır :D
  5. M

peki çıkartırsam 4gb ram yerine değer deyilmi çünkü 4gb
  6. M

sistem ile alakalı değil midir yani ekstra taktığım mhz si biraz değişik ram den vs oyun optimizasyonundan mıdır? 1630354560 en fazla 60 derece
  7. M

Selam benim eski bilgisayarım valorant kaldırmıyordu ve zaten parçaları sıkıntılı ucuz bir bilgisayardı yani tahtalıköyü boyladı kendi kendini bozdu... neyse konu şu yeni bilgisayar aldım fazla bütçemiz yoktu bunu alabildik hızlıca çünkü uzaktan eğitim vardı... sistem şu: i7 3770 2x 4gb 1600...
  8. M

Geçici Ücretsiz Steam bedava oyunumu sildi >:(

hmm özür dilerim fark etmemişim zaten gx cornerden bulmuştum :) zamanınızı yediysem özür dilerim olm kendimi mal gibi hessettim asasadsd
  9. M

Geçici Ücretsiz Steam bedava oyunumu sildi >:(

Merhaba Asetto Corsa Competizione diye bir oyunu steamda bedavaya kütüphaneme ekledim ve internetim kötü ve zamanım olmadığı için yarın yüklerim dedim.. yarın steamı açtım ama oyun kütüphaneden silinmişti tümü dediğimde Asetto Corsa SDK ve Asetto Corsa Dedicated srver diye iki tane şey var.. ama...
  10. M

Düşük bütçeli bilgisayar

10000 büyük :) 5000 küçük ama 10000 için bütçe vardır herhalde ama 10000 de büyük aslında ben niye 10000 yazdım dfjghıoehdf 5000 yaptım özür dilerim 1618337693 özür dilerim 5000 yaptım neden 10000 yazdım hiçbir fikrim yok 1618337865 yalnış bilgi için özür dilerim:(
  11. M

Düşük bütçeli bilgisayar

Merhaba ben param olunca (asla biriktiremicem :( ) bi sistem alcam alması benim için imkansıza yakın... ama şu an bilgisayarım çok kötü movavi video edit programında klipten klibe geçiş yaptığında donuyor ve edit yapmak işkence haline geliyor.. ben her oyunu 1080p low ayarda minimum 60fps...
  12. M

Çözüldü✓ XPG battlecruiser kasaya, ROG Ryujin 360MM sıvı soğutma takılırmı?

yani düşünüyorum ama alabileceğimi sanmıyorum belki merak sorusu zaten ama bu hayvani 40000tl sistem için erken ben şu an kasmadan donmadan akıcı edit yapabileceğim her oyunu açıp 1080p lowda 60 fps minimum görcek sistem arıyorum ama fazla bilgim yok bunun için konu açıcam
  13. M

Çözüldü✓ XPG battlecruiser kasaya, ROG Ryujin 360MM sıvı soğutma takılırmı?

Merhaba ben bir bilgisayar toplamak istiyorum ama gözüm yükseklerde...şu an kullandığım bilgisayardan çok çektim ne zaman imkanım olur hiç bir fikrim yok...ama kasa sıvı soğutma hakkında fazla bilgim yok (direk hiç yok desek daha iyi) sorum şu: XPG battlecruıser kasaya, ROG Ryujin 360MM sıvı...
  14. M

Çözüldü✓ Bu siteden ekran kartı alınır mı?

teşekkür ederim
  15. M

traffic rank ne anlama geliyor anlamadım? yani güvenli değilmi?
  16. M

internette geziniyordum 3070 lere bakıyordum.. bu site önüme geldi. 3070 770.00 euro idi bu 7000tl civarı oluyor ve internette olan 3070 lerin modeli daha iyi olsada yani 6000tl fark.. sonra adal izlerken ekran kartının 3080 olduğunu söyledi bende araştırdım çok pahalıydılar ve 7000tl 3070...
  17. M

Bilgisayarım Minecraft windows 10 edition kaldırırmı?

craftrise açınca bilgisayar mavi ekran veriyo ama son oyuncu oynuyorum zaten
  18. M

ben yeni pc toplamak istiyorum ama onun daha çok süresi var... ve minecraft java yı oynuyorum fakat online girmiyor (crack olduğu için muhtemelen ama param yok :( ayrıca param olursa satın alıcam.. ) belki bunu online oynarım diye yüklemek istiyorum ve neden son sürüm diye sorarsanız eski...
  19. M

teşekkür ederim
Top Bottom