Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

GD900 termal macun ekran kartına sürülür mü?

İşlemcim için almıştım forumda tavsiye edilmişti orta kalite fazla gramaj diye bunu ekran kartına sürdüreyim mi? bilgisayarcının ne sürdüğünü belli olmaz bide fazla para alır benden.
  2. Ğ Fedaisi

Furmark testi yaparken sistem komple kapandı

Mining yapılmış mıdır ona göre iade edeceğim de hiç iade ile uğraşmak istemiyorum işe gireceğim zaten para biriktirip yeni ekran kartı ve işlemci alacağım. 1737118894 Valla hocam dediğim gibi fotoğraf çekecektim sistem kapandı birden.
  3. Ğ Fedaisi

Aerocool Vx Plus 500W (Sıfır) 1737116660 Ekran kartı 2. el ve kart tozlu biraz içi açılmış daha önceden ve toz temizliği yapılmamış şimdi 82 derecedeyken kapanması biraz beni kuşkulandırdı ona göre iade edeceğim sonuçta 2. El ne olduğu belli iade ederim uğraşmam bi arızası çıkar. Psu sıfır bu...
  4. Ğ Fedaisi

2.dakikada 80 dereceye ulaştı. 3. dakikaya doğru 81 derece oldu. 3. dakikada 81-82 derece arası gidip geldi. 4. dakikada sabit 82 derece oldu. 6. dakikanın yarısından sonra 83 dereceye ara ara gelmeye başladı ama genelde hep 82 derece. Ve FurMark başlarken sıcaklık 45 derece iken 70'e fırladı...
  5. Ğ Fedaisi

Görüntü ilk başta iyi iken sonradan kötü oldu

Yapmaya çalıştımda hocam olmadı görüntü ayarlarında renk ayarları falan vardı sadece zaten grundig mini tv kullanıyorum aslında.
  6. Ğ Fedaisi

Görüntü ilk başta iyi iken sonradan kötü oldu

Windows'u kurarken görüntü ilk başta o kadar kötü değildi sonra Windows'u kurmaya devam ederken sol alt dokunmatik klavye yerine tıkladım sonra ekran gidip geldi ve çözünürlük düştü ve görüntü çok kötü gözükmeye başladı sonrasında masaüstüne geldiğimde ekran ayarlarını değiştireyim belki düzelir...
  7. Ğ Fedaisi

Yeni bilgisayar topladım ama ekrana görüntü gelmiyor ve klavye-mouse çalışmıyor

Hocam işlemci, ekran kartı ve anakart dışında her şey sıfır ben biraz anakarttan şüpheleniyorum ama adam gibi bidaha toplayayım ben bi.
  8. Ğ Fedaisi

O zaman öyle yapayım Yaani normalde pini çekik olan bir işlemci fanı çekerken gelmez diye biliyorum termal macun yapışmış da bi o zaman öyle yapayım ben bi şimdi bilgisayarcıya götürüp parça kaptırmayalım :peeposad2:
  9. Ğ Fedaisi

Ama hala olmuyor hocam klavye mouse ve ekran gelmedi acaba full söküp uzay montaj olarak çalışırtırsam olur mu? Ya da işlemci gevşek olabilir diyorlar bu doğru olabilir çünkü işlemci fana yapışmıstı işlemcinin pini kilitli olduğu halde fanı çekerken işlemci ile beraber geldi:uzgunpeepo:
  10. Ğ Fedaisi

Yok yav o işin şakasıydı:pepega: ama şimdi Onlara bağlasamda olmuyor meğer kfg kablosu Sys Fan1 girişine girecekmiş fakat benim giriş 4 pinli 3 adet giriş vardı kuzeniminkinde ucuna dönüştürücü ve uzatıcı kablo takacağım 3 pinli olacak şekilde. 1737046031 Şimdi kfg kablosunu önce en sağ pin boş...
  11. Ğ Fedaisi

Valla yaptım olmadı da çalışırken mi yapmalıyım acaba?
  12. Ğ Fedaisi

Fare ve klavye çalışmıyor hocam ve işlemciyi oklar birbirine oturacak şekilde oturtmuştum piminide çekmiştim.
  13. Ğ Fedaisi

Evet kasayı kendim montajladım Anakart, ekran kartı ve işlemci 2.el kalan parçalar sıfır.
  14. Ğ Fedaisi

Hayır ekran kartına taktım. Evet. Ekran kartının önüne gelen kabloları taktım ve Hdmi'yı taktım boşta kalan kablolar sanırım molex kabloları dün forumda sormuştum.
  15. Ğ Fedaisi

Hayır Ddr4 ve anakart'ım Msi B450M A Pro Max
  16. Ğ Fedaisi

Merhaba yeni sistem topladım bilgisayarımda şu an Windows bulunmuyor ve USB ile Windows 10 kuracağım, F11 tuşuna basıyorum ama klavye ve mouse çalışmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  17. Ğ Fedaisi

PSU'nun TKG kablosu nereye takılır?

Boşta kalacak değil mi hocam ona göre arka kapağı kapatayım.
  18. Ğ Fedaisi

PSU'nun TKG kablosu nereye takılır?

Selamünaleyküm yeni sistem topladım montaj ve kablolamasını bitirdim boşta 3 tane giriş kaldı. Bir tanesi küçük TKG girişi. Ve iki tane büyük giriş kaldı. (İlk Fotoğraf dediğim iki adet büyük giriş, son iki fotoğraf ise TKG girişi.) Anakart:MSI B450M A Pro Max PSU:Aerocool VX Plus
  19. Ğ Fedaisi

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Donanım arşivine saygım azaldı :PeepoLeave:
  20. Ğ Fedaisi

8000 TL'ye 2 kollu Xbox series S alınır mı?

Kendi konumumda buldum 2 kollu 500gb Xbox series Ş bu fiyata alınır mı?
Top Bottom