Arama sonuçları: *

1. C

Kablolu Bağlantı Düşük Hız

Artık çok sinirlerimi bozduğu için bu sorunu yazıyorum ve sizlerden yardım talep ediyorum bilgisayarımı ve modemimi kırmak üzereyim. 1000 Mbps yani 1 GPBS internetim, B550M anakartım, M.2 SSD'm mevcut CAT-6 kablolu bağlantı ile rastgele zamanlarda internetim hızım bir anda kendini 100 Mbps'e...
  2. C

3229 TL Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu

Bunu Thermaltake S200 TG'ye sığdırabilir miyim acaba?
  3. C

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Arkadaşlar denk geldi gördüm 11 Ocak'tan beri kulaklığı kullanıyorum Cloud II kabloludan geçmiştim bence artık uzun kullanım olarak yorumlarımı sunabilirim. FPS oyunlarında HyperX'i herkes biliyor zaten bu konuda eski modellere göre bir fark yok. Günlük kullanımda gayet rahat kafamı ağrıtmadı...
  4. C

Gigabyte B550M XMP çalışmıyor

Az önce bilgisayarımda önce BIOS Update sonrasında format işlemi ile devam ettim. Programlarımı, driverlarımı vs. tamamladıktan sonra RAM frekansımı arttırmak için XMP profile 1 seçmeme rağmen RAM frekansım artmadı. Alt kısımda bulunan alandan 3533 Memory muliptlier ve 1767 fclk değerlerini elle...
  5. C

1 GPBS Modem önerisi

Araştırmalarımda Keenetic markasını çok fazla duydum hakkında bilginiz var mıdır?
  6. C

1 GPBS Modem önerisi

Sağlayıcımın verdiğim modemden hiç memnun değilim arayüzü, kullanımı vs. bana hiç estetik güzel gelmiyor. 1000 MPBS download ve 100 MPBS uplad değerlerini kabloluda düzgün kullanabileceğim ve kablosuzda en verimli şekilde kullanabileceğim modem önerebilir misiniz?
  7. C

Önlisans askerlik erteleme

Ön lisans bölümümü bitireli 2 sene oldu daha fazla askerlik tecil hakkım var mıdır acaba? Bu sene DGS ile istediğim bölüme yerleşemedim seneye tekrar gireceğim bu konuda bir sorun oluşur bu bilmiyorum. e-Devlet üzerinden baktığımda "askerliğimi ertelemek istiyorum" diye bir seçenek var bu...
  8. C

Gaming Gecesi Gamepower Gasket Pro

Fiyat olarak daha da düşerse yine ajazz mı tercih etmeliyim sizce
  9. C

Gaming Gecesi Gamepower Gasket Pro

Fiyatı indirimsizken bile akakçede en ucuz seviyede gözüküyor. İndirim konusu haricinde sizce alınır mı? https://www.incehesap.com/gamepower-gasket-pro-x-rgb-wireless-bluetooth-kablolu-mekanik-hot-swap-yagli-switch-gasket-gaming-klavye-fiyati-70976/
  10. C

Ps5 Slim 18.499₺ AMAZON

Almayı düşünüyorum ama firmaya baktığımda sorun yaşayan insanları gördüm güvenip almalı mıyım sizce emin olamadım.
  11. C

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Uzun süre baktım ama tatmin edici bir indirim bulamadım ben şahsen. Hotswap klavye, ps5, mouse indirimleri görürseniz paylaşırsanız sevinirim.
  12. C

Behzat Ç tüm bölümler arşivi

Arkadaşlar büyük bir BehzatÇ hayranıyım ama bu sansür ve internet üzerinden bir oradan bir buradan izlemek insanı yoruyor sevdiği bir şey için olsa bile. Elinde eğer özellikle dizinin sansürsüz arşivi olan varsa bunun için ücret ödemeye hazırım.
  13. C

Sirius M Driver Bulma

Arkadaşlar HK-Gaming Sirius M mouse'um var fakat driver bulamıyorum. Siteleri değişmiş yeni sitedeki driverları yükleyince biri virüs gözüküyor diğeri çalışmıyor. Şu an kullanan biri atabilir mi veya nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz ?
  14. Monster Tulpar T7 V20.2

Monster Tulpar T7 V20.2

Bilgisayar Özellikleri : RTX 2060 - i7-10750H - 16 GB RAM - 500 GB SSD - 17.3" 144HZ IPS Ekran - Lisanslı Windows Bilgisayarı üniversiteye giderken daha rahat olması amacı ile aldım ve mezun oldum. Evde yerleşik bir düzene geçtiğim için masaüstüne geçmek istiyorum. Bilgisayarın FPS değerleri...
Top Bottom