Arama sonuçları: *

1. A.Arif

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

Millette saçma sapan bi yaklaşım var hocam. Bende 2 senedir kullanıyorum en ufak sorun yaratmadı bana. "Pilli bu alınmaz" diye saçma sapan bir şey sunmanın mantığı yok. Laf olsun torba dolsun misali.
  2. A.Arif

RX 6600 Ekran kartım var değiştirmeyi düşünüyorum ÖNERİ

2k'da zaten darboğaz olmaz. 1737036993 B580'in şu anda bazı sıkıntıları var. Darboğaz yapmaması gerekirken yapabiliyor. İkinci elde 6700xt bakabilirsin.
  3. A.Arif

Birini sevdiğimi nasil anlarım

Günü gelir anlarsın hocam. Anlamak için çaba sarf etme yani. Nasipse o seni bulur zaten. Bir de herkeste farklı işleyen bir his olduğu için nasıl hissedildiğini söylemek zor.
  4. A.Arif

Bu ucubeyi nereye ve nasıl şikayet edebiliriz?

Adı asala militanı bide kodumun ergeninin. Bunları dışarıda söyleyemeyenler klavyeden yazıyorlar işte. Salla gitsin Ermeni dölünü.
  5. A.Arif

RTX 4060 Alınır mı ?

4060 seni uzun bir süre götürür.
  6. A.Arif

RTX 4060 Alınır mı ?

İkinci elden Amd kartlara yönelebilirsin. Rx6700xt gibi. Kas gücü olarak 4060'dan daha güçlüler. Tabii Ray Tracing açma gibi bi derdin yoksa. Gerçi zaten rekabetçi oynuyorum demişsin.
  7. A.Arif

İ7 13700F ile RX7600 XT uyumu nasıl bir sistem olur?

Hocam hazır sistemlere yönelin bence. O fiyata 4070 ya da RX 7700xt'li sistemler var.
  8. A.Arif

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Bu ne biçim cümle kardeşim.
  9. A.Arif

Spordan sonra pirinç pilavı mı bulgur pilavı mı daha iyi

Evde ne pişerse onu ye. Büyük hedeflerin yoksa böyle şeylere takılmana da gerek yok.
  10. A.Arif

Final Fantasy 7 Rebirth alınır mı?

Oynadım hocam. Böyle ghost of tsushima tarzı içerisinde ubisoft oyunlarının içeriklerini barındıran oyunlardan gına geldi artık. Zaten piyasada oynamadığım oyun kalmadı.
  11. A.Arif

Sony'nin inatla oyunlarına Türkçe dil desteği getirmediği den Spiderman 2 satın almayacağım hocam. Square Enix'de oyunlarına Türkçe dil desteği koyan bir firma değil ama burada yeterince ilgi görmediğinden dolayı öyle bir hakkı var. Sony Türkiye'de pazarı olmasına rağmen inatla yapmıyor. Rebirth...
  12. A.Arif

Hiç anime izlemedim ben. Bu oyunu da çizgi romandan uyarlama falan sanıyordum zaten sonradan öğrendim. 1736857688 Sağ ol hocam. Rebirth alacağım muhtemelen.
  13. A.Arif

Oyun iyiydi güzeldi hocam ama bana bu anime tarzındanmıdır neden bilmem uzak geldi hikayesel anlamda. Sıra tabanlı gerçek zamanlı aksiyon sistemi de bir o kadar eğlenceli geldi. 1736857435 İlk oyunu oynadığımdan oynanışa hakimim. Hoşuma da gitti. Ama dediğim gibi hikayeye giremedim.
  14. A.Arif

Spiderman 2 mi alsam bunu mu ön sipariş geçsem onda kararsız kaldım aslında. Arada bi hayli oynanış süresi de var tabii. Spiderman 25 taş çatlasa 30 saatlik oyun Rebirth ise 50-60 saatlik bir oynanış sunuyor.
  15. A.Arif

Steam'de çıkışa özel 38 dolara düşmüş fiyatı. İlk oyunun hikayesini ve kombatını beğenmiştim ama öyle ayılıp bayılarak da oynamadım. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi?
  16. A.Arif

Ekran kartları üzerindeki 1440 (2K) ne anlama geliyor? 1080P darboğaz yapar mı?

Kart güçlü çünkü hocam. 1080p içinde kullanabilirsin ama gücü 2k'ya yettiği için öyle kullanılması tavsiye edilir.
  17. A.Arif

Ekran kartları üzerindeki 1440 (2K) ne anlama geliyor? 1080P darboğaz yapar mı?

7600 ile 4070 arasında hissedebileceğin bir darboğaz olmaz. Kartın üstünde 2k yazması o kartı 1080p'de kullanmaman gerektiği anlamına gelmez. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Sadece o kartın hakkı 2k diye belirtmişler.
  18. A.Arif

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Relax olucan. Askeri mülakatlarda bir kaç kişiyi yan yana dizip muayene ediyorlar doktorlar (orada kurduğum üstünlüğü başka bi yerde kurduğumu hatırlamıyorum). Alışkınlar yani. Hem sağlık bu utanılacak bir şey yok.
  19. A.Arif

Bu hazır sistem alınır mı?

Takılma ona artık.
  20. A.Arif

Bu hazır sistem alınır mı?

Buyur hocam sıkıntı olur mu olmaz mı izle gör.
Top Bottom