Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim Selpak 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32`li 3 AL 2 Öde Tanesi 186TL

Sakın solo almayın çok kötü kalitesi 2 katlı veya 3 katlı ibaresi bile yok. Biz aldık bin pişmanız marketlerdeki en ucuz tuvalet kağıtları gibi.
  2. H

2000 tl bütçe ile Klavye, Mouse, Kulaklık önerisi

Marka hakkında bilgim yok, https://www.idefix.com/claws-crossfire-k1-ozellestirilebilir-rgb-1047-tuslu-rollover-ses-kontrol-mekanizmali-gaming-klavye-p-3656069?vendorId=3555&ref=akakce&v=1.11.2 klavye burada biraz daha uygun
  3. H

sistemimde valorant oynayınca win tuşuna basınca sistem donuyor

Böyle olduğu zaman eski bios sürümüne geçerseniz sorun düzelir genelde, Deneyip yazarsanız destek olmaya çalışayım.
  4. H

system scorenin düşük olması

hangi uygulama? link atabilir misiniz?
  5. H

Asus ROG Strix Scope NX TKL Tuşlar çok kolay çıkıyor ?

Aynı klavye bende de vardı dediğin gibi oluyor. 1 kere çıktığı zaman sürekli en ufak şeyde çıkıyor. Klavyenin yapısı öyle bence.
  6. H

5 6 bin Tl civarı kablosuz kulaklık önerisi.

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik_u26185 yazılımı ve kalitesi çok güzel. Ürünün kötü bir yönü yok araştırıp alabilirsiniz gönül rahatlığı ile
  7. H

❌İndirim Bitti! Solo 40'lı Tuvalet Kağidi 170TL🔥3 lü alimda

Aynısı var papiadan sonra bunu kullanınca papianın kalite farkını anlıyorsunuz. Fiyatı uygun tabi marketten uyduruk markalar yerine çok daha iyi.
  8. H

🔥İndirim Galax RTX 4060 Ti 13.999 TL

1buçuk aydır aynı fiyatta aynı sitede
  9. H

🔥İndirim Marseillais Sıvı Sabun Süt 25₺🔥

3 dakikada kim bitirdi
  10. H

❌İndirim Bitti! Catfun Kedi Kumu 10 L - Pudralı 97₺

Kesinlikle çok iyi magicsand. Everclean ile kıyaslayınca tam fiyat performans. Proline ile wondersand kullandık her şeyde tozutuyordu.
  11. H

🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık 2991TL

Asus rog strix go 2.4 ile aynı mıdır acaba ses ve mikrofon kalitesi
  12. H

HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı 3204 TL

Asus rog strix go 2.4 kullanıyordum, iade değişim muhabbetine 1 aydır kulaklıksız kaldım. Kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? Hafif ve baş ağrıtmasa yeterli
  13. H

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 Super Gaming OC 24.785 TL (Vatan Bilgisayar)

Max kaç dereceyi görüyor acaba? Bilginiz var mıdır?
  14. H

i5-13400F & RTX 4070 Super sistemde darboğaz sorunu

Kanka takıntılısın valla, normal sonuçlar. Başkasının oyun ayarları farklıdır. Nvidia'da bir shader, filtreleme x16 yapıyorlardır. Sen oynadığın oyunun ince ayarlarını yapan yabancı kanallara bak en iyisi (nvidia ayarları). Darboğaz nedir diye bir araştırma yap istersen. %99 değil ise darboğaz...
  15. H

Siz bakın işlemci ekran kartını geçiyor mu, bazı oyunlarda ufak tefek geçebilir normaldir. Genel olarak ekran kartı yüzdesi işlemci yüzdesinden yüksek ise oyun yeteri kadar ekran kartınızı yormuyordur. Oyun kaynaklı bence.
  16. H

%99 kullanmadığı zaman darboğaz oluyor diye bir şey yok. Ekran kartın işlemcinden fazla kullanılıyor işte. Darboğaz sorunun yok.
  17. H

🔥İndirim Razer DeathAdder Essential Beyaz Kablolu Gaming Mouse - 591,50TL - AMAZON

Orta tuşu sıkıntılı, 1 el rainbow oynadım direkt gitti. 1.5 yıl sayfa kaydırmaktan başka kullanmamıştım orta tuşu.
  18. H

🔥İndirim Pepsi 4 al 3 ode 78tl

a101'de tanesi 20tl garipmiş
  19. H

🔥İndirim Glorious model O2 2.630,13 ₺

Bilekten orta parmağa 19cm için güzel bir mouse öneriniz olur mu? razer deathadder essential kullanıyorum o bile biraz küçük geliyor.
  20. H

Güvenilir sigara satıcılıları

Bende çok istiyorum
Top Bottom