Arama sonuçları: *

1. F

rampage v900-s ölü bülge sorunu

3 gündür elimde olan rampage v900-s model direksiyon setinde bazı sorunlarla karşılaştım. euro truck smilatör 2 oynuyorum bu arada. ilk önce oyunda direksiyon kasarak dönüyor. ben düzgün şekilde çevirmeme rağmen oyunda kesik kesik dönüyordu. ve hafif bir ölü bölgesi vardı. az gibi gözüksede...
  2. F

crack flight smilatöre mod nasıl yapılır.

flight smilatörüm crack. oyuna mod yapmak istiyorum ama community dosyası hiçbir yerde yok. oyunun dosyasına felan heryere baktım yok. Ltfn yardımcı olun community dosyasını bulmamda.
  3. F

OYUNUM AKICI DEĞİL PLS HELP

düzelmedi :(
  4. F

OYUNUM AKICI DEĞİL PLS HELP

İyi bi sistemim var Far Cry New Dawnı ultra grafiklerle 60 , 70 fps civarlarındafps alıyorum ama oyun akıcı değil grafikleri lowa alıyorum yine akıcı olmuyor. İzlediğim videodada adam 60 , 70 fps yle oynuyor oyun çok akıcı bende değil daha hantal gibi oyunum oyunum akıcı değil. Aynı şey diyer...
  5. F

Videoda akıcı bende değil

İyi bi sistemim var Far Cry New Dawnı ultra grafiklerle 80 , 70 , 90 fps civarlarında oynuyorum izlediğim videodada adam 60 , 70 fps yle oynuyor oyun çok akıcı bende değil daha hantal gibi oyunum oyunum akıcı değil. Aynı şey diyer oyunlardada geçerli bu arada monitörüm 240hz 1ms freesync yok...
Top Bottom