Arama sonuçları: *

1. jackjones53

Yardım 3 Monitör arasında kaldım yarın alacağım sizce hangisi ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/440753/asus-tuf-gaming-vg27aqm1a-27-inc-260-hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ https://www.gaming.gen.tr/urun/337579/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-inc-260hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/...
  2. jackjones53

Abdullahın Monitör Story'si ne oldu ?

Arkadaşlar abdullah dün instagramdan monitör paylaşacağının duyurusunu yapmıştı onunla ilgili bugün story gelmedi durum nedir acaba bilgisi olan var mı ? Tam monitör alacaktım story 'i görünce bekledim ama story yok ortada :D
  3. jackjones53

15.000 TL Bütçe var ne alınabilir ?

Arkadaşlar merhaba komşumuz çocuğu için laptop alacak max 15.000 tl bütçe var masaüstü almak istemıyorlar oyun oynayan birisi ve basit okul işlerini halledecek render alma falan yok f/p Laptop önerir misiniz ? Ben masaüstü olsa anlarım bir şey önericektim fakat laptop'dan hiç anlamam :D Donanım...
  4. jackjones53

Bundan daha uygun fiyata var mı ?

Bugün gittim aldım itopya mağazasından tek kelimeyle müq. hoparlor oldugunu bıle bılmıyodum daha iyi oldu benım ıcın gayet başarılı valla ama masası küçük olanlar masanızıda genişletin ben öyle yapıcam biraz geriye itmek gerekıyor cunku bir tık büyük :D
  5. jackjones53

Bundan daha uygun fiyata var mı ?

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043#bYorum Bu monitörü almayı dusunuyorum sizce daha uygun fiyatlısı var mı acaba rampage vardı kimse iyi demedi ona bir de bunu gördüm 165 HZ IPS 27 Inc aradıgım özellikler bunlar
  6. jackjones53

Rampage IPC 27” Monitör uygunluğu

Bende aynı ürünü inceliyorum aynı özelliklere sahip daha uygun monitör göremedim genelde 24 inc olanları var bu hem ıps hem 27 ınc hem 165 hz ama monitör iyi mi kötü mü işte orasını bilemedim
  7. jackjones53

> Hangi Monitörü Almalıyım ?<

Banada 1080 yetiyor zaten 2k - 4k ilgimi çekmiyor şimdilik :D
  8. jackjones53

o kadar ne bütçem var ne ekran kartım var :D rx 6600 var
  9. jackjones53

Öyle düşündüm hatta baktım fakat inan sıfırı kadar para istiyorlar 2. el fiyatlarda hatta daha pahalıya koyan bile var :D niye almayın demiştiniz acaba kötü bir tecrübeniz falan mı oldu yoksa duyumlardan mı ne açıdan almamalıyım 1666851236 Bunu görmüştüm de rampage 27 inc diye ilgimi çekmişti...
  10. jackjones53

Arkadaşlar merhaba yeni bir monitör alıcam fakat bütçe 3500 kadar Trendyolda gezerken gördüm birkaç seçenek hatta en çok satılanlar listesi diye bir kısım var oradan gördüm bu monitörleri denemiş kullanmış biri var mı alınır mı Önceliğim oyun oynamak tasarım falan değil 1. en cok satılan buymuş...
  11. jackjones53

Gaming Gen Patladı mı Siteye Erişilmiyor ?

Gaming Gen 'e girebilen var mı arkadaşlar site çok tuhaf gozukuyordu 5 dk daha bekleyeyim dedim şuan tamamen ulaşılmıyor
  12. jackjones53

Emulator Sorunu Gt2 Sistem ?

Arkadaşlar nox veya bluestacks açmaya calıstıgım zaman pc kitleniyor direkt olarak reset atmam gerekiyor düğmesinden bunun sebebı nedir biosta sanallaştırma kapalıydı aktif hale getirdim ama çözülmedi
  13. jackjones53

AMD REWARDS Saints Row Kütüphanemde gözükmüyor

Tamam sorunu çözdüm uygulama içerisinde kütüphaneyi yenile diye bir button var ona bastım düzeldi
  14. jackjones53

Aldıgın yer ile görüşüp kod alıyosun sonra amd rewards dan aktifleştiriyosun durup dururken gelmıyor sende aldıysan kodu ürünü aldıgın yerden talep et
  15. jackjones53

Sizce yaptigim yanlismi

Psu'nun açma kapama düğmesinden kapat uğraşma o kadar yaptıgın yanlıs veya doğru denılemez biraz gereksiz fazla titizlik illa bir şey yapıcam dıyorsan dedıgım gıbı dugmesınden kapat tamamen elektrik akışını kes bir şey olmaz
  16. jackjones53

Arkadaşlar merhaba rx6600 aldıgım ıcın Saints Row hediye olarak geliyor fakan aktivasyon yaptım epic games hesabımda kütüphanemde diye yazı cıkıyor fakat orda yok uygulamayı kapattım açtm falan bir türlü düzelmedi bu sorunu yaşayan var mı
  17. jackjones53

Gt2 Sistemde ekranda kırılmalar nedir ?

Anladım, valla biraz olsun içime su serptin sagolasın
  18. jackjones53

Ama sadece o ekranda yapması falan ne biliyim çok tuhaf geldi korktum bende ekran kartında mı acaba sorun var dıye bu ay sonu ınsallah bir monitör alıcam para biriktiriyorum
  19. jackjones53

yok zaten monitörde hdmı girişi yok dönüştürücüyle bağlıyorum ondan olma ihtimali var mıdır
Top Bottom