Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yardım Harley veya Cat BOT önerisi

yesil kundurayi ilk kez duyuyorum o yuzden trendyol derim
  2. arda.wqqp

https://www.trendyol.com/harley-davidson/amos-erkek-siyah-deri-bot-p-354757387 https://www.boyner.com.tr/erkek-siyah-deri-bot-amos-p-1304648 buyrun hocam benim aldığım bu gayet memnunum
  3. arda.wqqp

bi fikrim yok ben boynerin kendi sitesinden almıştım gayette orijinal yani belli oluyor malzemesinden ağırlığından ama şu an benim aldığım model boynerde 3999 tl trendyolda 2999 tl kimse de çakma dememiş
  4. arda.wqqp

ya hocam siz bana güvenin alın harley bir şey olmaz hadi en fazla 1 hafta ağır gelsin sonrasında alışacaksınız 30 kilo falan değilseniz çok rahat alışırsınız başta ağır gelmesi çok normal çünkü giydiğimiz ayakkabılar falan aşırı hafif belirli bi alışma süresi var bu yüzden
  5. arda.wqqp

Yardım E-Ticaret Vergi Ödemeleri

o zaman bu is burada yatar yapacak bir sey yok 1732383622 chatgptye sorduğumda bunu diyor Gelir Vergisi Muafiyeti: Türkiye'deki gelir vergisi mevzuatına göre, 2024 yılı için yıllık gelirinizin 75.000 TL'ye kadar olan kısmı vergiye tabi değildir. Yani yıllık geliriniz 10.000 TL civarında...
  6. arda.wqqp

tamamdir hocam ben kontrol edecegim bu durumda mesela shopier hesabi acsam bu hesapta minimal websitesi orta duzey web sitesi ve ust duzey web sitesi diye 3 urun eklesem kendi sitemde de hizmetler kismi olusturup butonlar eklesem ve bu butonlar bu shopier urunlerine yonlendirse bu sekilde yine...
  7. arda.wqqp

yani hocam sizler ne onerirsiniz shopier vb. ile mi yapayim 1732382893 shopier vb. vergiyi kendisi mi kesiyor yoksa vergi odemesem sıkıntı olmaz diye mi shopier kullanin diyosunuz
  8. arda.wqqp

yani ben bu gun gerekli siteyi ve odeme altyapisini kursam ve yillik en fazla 10 binlik bir satis yapicak olsam fatura kesmeme kesin olarak gerek olmaz değil mi?
  9. arda.wqqp

hocam boynerden aldim boynerde guzel indirim oluyor harley ve catlerde ben de sabahtan aksama kadar okulda duruyorum teneffuslerde surekli bahceye iniyoruz yeri geldi futbol bile oynadim sadece ilk 2 3 gun zorlar ama cidden guzel bir bot kalitesini hissettiriyor yani
  10. arda.wqqp

ve hocam vergi mükellefi olmamak vergi ödememek anlamina geliyor degil mi ? mesela ben diyelim yilda 10 20 bin kazanmaya basladim yine de vergi ödemem gerekmiyor mu bi anda vergi borcu çıkmasın kac yildir aklimda olan bir sey yapabilicegime de guveniyorum ama vergiden korkuyorum 1732378355 siz...
  11. arda.wqqp

bunun farkındayım yani zaten cok fazla müşteri çekemem çekecek olsam da ugrasamam okulum var ben sadece bana ufak bir cep harcligi olsun diye istiyorum ama vergiden sorun çıkmasından korkuyorum ama dediğiniz gibi sirket vb. acsam da gelirim giderimi karsilamaz yani
  12. arda.wqqp

bende harley var model pek fark etmez guzel bot su falan gecirmiyor zaten fiyatina gore bir zahmet gecirmesin hosunuza giden ve butcenize uygun bir modelini alabilirsiniz tek sorunu biraz ağır oluyolar örneğin benim botum 800 gramdi cidden alisana kadar zor oluyor ama alistiktan sonra güzel
  13. arda.wqqp

Ben hobi amaçlı web sitesi tasarliyorum ama artik bundan bir gelir kazanmak istiyorum ve bu sekilde kendimi biraz daha gelistirebilicegimi dusunuyorum ama bu gelirin vergilendirilmesi gerekiyor benim burada aklima takilan bir kac soru var yardimci olursaniz memnun olurum. 1- Vergi ödemek için...
  14. arda.wqqp

Telefonda kopyaladım şeyi winde yapıştırabilir miyim

Eğer panoya kopyaladığınız metinlerden bahsediyorsanız KDE Connect ile yapılabiliyor
  15. arda.wqqp

Galatasaray turu geçer mi yoksa evine mi gider ?

aynen öyle hocam fenerbahçe derbisi yakın bu seferde yenilirsek madara olacağız gibi geliyor üstelik avrupadanda elenirsek biz bu sezon boyunca dışarı çıkmayalım
  16. arda.wqqp

Çözüldü✓ 5 bin TL 7 bin TL arası monitör önerisi

hocam arkadaşım almıştı lenovo legion bu fiyata ama hangisiydi hatırlamıyorum ki 180 hz di gayet güzel monitör bulursam atıcam 1724280226...
  17. arda.wqqp

Çözüldü✓ 5 bin TL 7 bin TL arası monitör önerisi

https://www.pazarama.com/lenovo-legion-r25f-30-67b8gacbtk-245-05-ms-full-hd-monitor-teshir-p-2500010124?srsltid=AfmBOooePxzHeWRxGZnawtcT_ghOnTCfHeYqTImllNbciDZEAhjx1q-Q 1724279651 almayın hocam yanlış atmışım hem teşhir ürünü hemde kaç hz yazmıyor
  18. arda.wqqp

aynen öyle katılıyorum hocam biz yine dua edelim jose mourinho alıp böyle olmadığımıza 1724278894 çok doğru ama mümkünse 2. ligde falan
  19. arda.wqqp

iyi oldu hocam avrupa için kötü ama şu takım yönetimi vb biraz akıllansın mis gibi zaha varken aktürkoğlu oynatmaları komik geliyor bence zahaya daha çok şans verilmeli
  20. arda.wqqp

ya hocam bir insanda kas varsa onu taşıyacak gücüde olur yani bence başka bir sorun var bu arkadaşlarda 1724278644 cidden öyle 18m € biraz tuzluydu ama değiyor gibi geldi üstelik jelert te mükemmel çok iyi koşuyor koşması gerektiği yerde
Top Bottom