Arama sonuçları: *

1. Aetheris

KULE TİPİ SOĞUTUCU ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ürünlerin fotoğraflarına bakarsan farklılık olarak birinde tek fan olduğunu ayırt edebilirsin diğerine kıyasla daha iyi soğutucu.
  2. Aetheris

Yardım Korsan silent hill 2 kurulmuyor

Sorunun çözülmesine sevindim. :) Güzel oyun, keyifle oynamanı dilerim.
  3. Aetheris

Yalnızca Windows 10 destekliyor diye biliyorum fitgirl repack ayrıca karantinaya giderek setup.exe dosyasını karantinadan çıkararak tekrar dene ama windows 11 den dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.
  4. Aetheris

Matematik sorusu 10. Sınıf

a+b+c=10 a,b,c ≥ 0 Çözüm ( n+k -1 / k-1) n=10 (toplam) , k=3 üç bilinmeyen yani (a,b,c) 12|2 = 12x11/2 = 66 Toplamları 10 3 doğal sayı (a,b,c) üçlüsü 66 olur
  5. Aetheris

WİNDOWS kaç kullanıyorsunuz 11 mi ?
  6. Aetheris

Frost commander 140mm tıkırtı sesi

Fanın kenarları ile radyatör arasında hava kaçakları olabilir, bu da sesin gelmesine neden olabilir. Sesin gittiğini belirttiğinizde, fanın basınç yaptığı yerlerde hava kaçağı olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, fanın radyatöre tam oturmaması veya radyatörün düzgün monte...
  7. Aetheris

Aoc monitör servis eş değer bir model önerisi

24G4XE modeli, USB hub'ı ile ek bağlantı seçenekleri sunuyor; bunun dışında iki model arasında belirgin bir fark göremiyorum.
  8. Aetheris

Yardım Ryzen 7500f Sıvı Soğutma ile 75 derecelerde

Sıvı soğutmanın işlemciye iyi monte edildiğinden emin misin? Termal macununu da kontrol et, fazla ya da az olmamalı. Kabloların da kasanın içinde dağınık değil, derli toplu olması önemli; böylece hava akışını kısıtlamaz.
  9. Aetheris

Heavyload ile max ayarlarda 90 derece görmek hiç de normal değil. Özellikle sıvı soğutma kullanıyorsan, bu sıcaklıklar biraz fazla. Normalde 70-80 dereceyi geçmemesi lazım. Thermal throttling yapabilir. Eğer fanları, montajı ve hava akışını kontrol ettiysen ve hâlâ bu kadar yüksek sıcaklıklar...
  10. Aetheris

Ön fanların intake, üstteki fanın da intake olması sıcak havanın kasa içinde sıkışmasına neden olabilir. Arka fanı egzoz yapman iyi ama üstteki fanı da egzoz yapmayı deneyebilirsin.
  11. Aetheris

R5 5500 & RTX 4060 performansı sizce nasıl ?

Forumlardaki yorumlar bazen can sıkıcı olabilir ama önemli olan senin deneyimin. Eğer şimdi oyun oynarken keyif alıyorsan, yükseltme yapmak için acele etme bence. Tabii, gelecekte daha güçlü oyunlar veya farklı şeyler denemek istersen, o zaman işlemci yükseltmek aklında olabilir. R5 5500 aslında...
  12. Aetheris

Thermal grizzly hydronaut alınır mı ?

Satıcı yetkili. Güvenebilirsin. AMD işlemcinde kullanabilirsin.
  13. Aetheris

rdo ata binip sürememek

Arkadaşının interneti yavaş veya dalgalıysa, bu lag yaratır. Hız testi yapıp bakabilir, eğer ping yüksekse sorun oradan geliyor demektir.
  14. Aetheris

Hangi Hava Soğutucu Tercih Edilmeli

Bende Assassin aldım memnunum. Tavsiye ederim.
  15. Aetheris

Ryzen 5 7500F vs Ryzen 7 5800x3d ?

7500F genel olarak iyi, ama üst seviye oyunlarda bazen darboğaz yapabiliyor. 1728720829 7500F’in temel frekansı daha düşük. 1728721038 Neden aynı soruyu 3 kere farklı konular açarak soruyorsun ki ? Soru sormak mı istiyorsun mesaj mı kasıyorsun ?
  16. Aetheris

Ryzen 5 7500F vs Ryzen 7 5800x3d ?

+360 FPS almak istiyorsan ve sistemini geleceğe taşımak istiyorsan, 5800X3D alman daha mantıklı.
  17. Aetheris

Hangi internet servis sağlayıcısı?

Turkcell veya Türk Telekom ile de irtibata geçip, ne zaman hizmet alabileceğini öğrenebilirsin. Belki de fiber altyapıları bir an önce aktif olur. Kablonun siyah olması seni düşündürmesin. Fiber kablolar farklı renklerde olabiliyor. Siyah genellikle dış hatlar için kullanılıyor. İçerideki fiber...
  18. Aetheris

DDR5 6000MHz RAM'ler 3600MHz çalışıyor

RAM’lerin anakartla uyumlu mu kontrol et. Corsair’in sitesinde uyumlu modelleri bulabilirsin. RAM modüllerini tek tek takıp dene. Belki bir tanesi sorun çıkarıyordur. BIOS’a girip EXPO veya XMP yerine manuel olarak frekansı 3600 MHz’ten artırarak dene. Belki oradan bir şeyler değişir. Güç...
  19. Aetheris

MSI Vector 16HX FPS ve takılma problemleri yaşanıyor

Dying Light'ta 200-300 FPS alıyorsun ama sonra 50-150'ye düşüyorsa, bu birkaç şeyden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarın çok ısınıyor olabilir. İşlemci ya da ekran kartı aşırı sıcaklığa ulaşırsa, performans düşer. Windows'ta güç ayarlarını "Yüksek Performans" moduna almayı dene. Ekran kartı ve...
  20. Aetheris

Valorant +360 fps sabit işlemci önerisi

5800X3D en iyi seçenek gibi görünüyor.
Top Bottom