Arama sonuçları: *

1. H

Windows 10 bitmeyen güncelleme

Bu güncelleme böyle gidiyor, %8-%9 a kadar gidiyor 9 a gelince güncellemeler tamanlanamadı geri alınıyor diyor Laptop bilgisayarım batarya bozuk fişte kullanıyorum , fişten çektiğimde veya uzun süre açık kaldığında oluyor services.ayarlarından güncelleştirmeleri elle yaptım
  2. H

Laptopuma bakım yaptırmak Fps arttırırmı

Hemde nasıl laptopu 10 dakika kullandıktan sonra elimi süremiyorum Minecraftda bi 100fps oluyor sonra 20 30 60 sürekli değişiyor youtubede 720p videolar acayip kasıyor 2 yıl önce facebookdan oyunlar oynardım kasmazdı şimdi deli gibi kasıyor 1617020986 Dün bakmıştım çok kir yoktu ama sonra...
  3. H

Laptopuma bakım yaptırmak Fps arttırırmı

Merhabalar Laptopuma en son 2 yıl veya daha fazla bakım yaptırmak macunu yenilemek perfornmansı arttırırmı Yani bilgisayar özelliklerinde işlemci yok diye gözüküyor ramda gözükmüyor 2gb ram+ssd takmak perfornmansı arttırırmı Modeli: Casper a15 1617020562 Bakımda dahil
  4. H

okulun vediği tableti güncelledim

Benim telefon samsung grand prime hafızası 8gb ben buna 8 gb daha ekleyebilirmiyim?Sadece brawl stars yüklü başka bir şey indiremiyorum
  5. H

bekle bekle bi bakalım (aklımımı okudun bende tam insta istiyecektim) 1616339650 abchikmet958 1616339701 yalnız bi 30 dkye cevap veririm işim var biraz 1616340252 öyle bir şey varmı?
  6. H

Eyvallah
  7. H

KRALLLL sın sen deneyirum hemen reisss
  8. H

Vallaha oldu ama ordan esinlendim iğneyi tutmanın yönü varmış şimdi indirsem göremezler demi
  9. H

yok denedim olmuyor bıçakla herşeyle denedim Peki indirirsem nolur ne yapabilirler?
  10. H

Mebin dağıttığı tablete oyun yükleme

yok aidatanın yeni güncellemesini yaptım normal tablet oldu ama birşeyler.yüklersem görünürmü omu sordum
  11. H

Bencede aklıma geldi ama dalga geçersin diye söylemek istemedim Özür dilerim kaba laflarım için
  12. H

deneyeceğim umarım olur
  13. H

Hani daha cevap yazmıyacaktın😚😉 1616331364 Sağolda valla bir şey anlamadım daha iyi anlatabileceğin yerden yazarsan sevinirim.🤗
  14. H

bb seni takan kim triplere girmişsin böyle...
  15. H

evet ben senin gibi yeni vel.et lerden değilim kapa konuyu bak işine
  16. H

Tamam ne dersen o abi kızma (biraz anlayışlı ol burda kaç kişi dedi ama hepsi kibarca ifade etti neden? Çünkü onlar İNSAN mağara adamı gibi ifade etme yıl 2021😡😤
  17. H

Ya öyle anlamayın ben günde 4 saat gerçek ders çalışıyorum sadece böyle zaman geçirmek için kafa dağıtmak için sordum🤗😇
  18. H

O işlerden anlamam ya bilsem yaparımda 1616326470 Size neden kızayım yaşım o kadarda küçük değil kızmam ben ama bilerek yapılırsa o başka
  19. H

O zaman bu iş yaş Peki sadece günde 1 saat oynayıp sonra silsem her gün böyle üşenmeden yapsam nolur🤔
  20. H

Biliyorum o yöntemi ama işte sıkıntılı...
Top Bottom