Arama sonuçları: *

1. sey7ullah

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

öyle bir cüzdan yok aga hem uygun olsun hem çok bölmesi olsun hem sağlam hemde herşeyi koyunca ince olsun öyle bir şeyin imkanı yok bazı bölmelere 2 kart koyacaksın mecbur
  2. sey7ullah

2.EL ANAKART SAÇMALIĞI

işlemci de aynı durumlar var ben buna benzer bir konu açmıştım beğenmiyorsan alma diyor bazı akıllılar
  3. sey7ullah

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

kanka 2-3 senedir kullanıyorum ben cüzdan denilince cengiz pakel diyorum sorana f/p olarak bence bakabilirsin https://www.trendyol.com/cengiz-pakel/hakiki-deri-lux-erkek-cuzdan-siyah-parlement-p-688140414
  4. sey7ullah

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

bir şeyi körü körüne prosedür böyle diyip savunmayın ben firmayı tanımam etmem benim sorunum başka bir firma ile oldu. ama keşke google yorumlarına baksaydım diyorum ve artık her alışverişimde bakıyorum yaşamayan adam için komik ve saçma geliyor belki de ama yaşayanlar beni anlıyor
  5. sey7ullah

beddua değil kardeşim dua bu umarım olur ki hiç de öyle anlattığınız gibi bir şey olmadığını anlarsınız. prosedürleri senden çok daha iyi biliyorum ama prosedürün bizim ülkede karşılığı yok umarım yaşarsınız ki yeteneklerinizi ben de görürüm. diğer nokta ise işlemciyi arızalı bozuk olan...
  6. sey7ullah

mevzu sorun olması değil çok bilmiş arkadaşım sorun çözme odaklı değiller. kime ne takarız derdindeler yorumlarda adamın anakarta david beckham ortası gibi kavis vermişler. kullanıcı hatasıymış ya da ne laf anlatcam ya banane inşallah buna benzer sıkıntı yaşarsınız da anlarsınız
  7. sey7ullah

mesela bozulabilir işlemci garantiye vermek istersin aaa sonra fatura bile kesmiyor diyen arkadaşla aynı şekilde karşında muhattap bulamazsın mesela ki benim başıma başka bir satıcıda güç kaynağında oldu. faturası olmasına rağmen üstelik 1734988714 muhattap da bulamıyorsun tüketici hakem...
  8. sey7ullah

kanka git google yorumlarına bak
  9. sey7ullah

Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

kanka 3k bütçeye göre yazmıştım ama :D sonrasında 5k yı gördüm bu paralara zaten git steelseries al
  10. sey7ullah

Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

bu paraya hyper x cloud 3 var aga başka yok bende aldım 1 aydır kullanıyorum memnunum gayet güzel mikrofonu da güzel ama bende harici olduğu için çıkarttım çıkartılıp takılması çok iyi bir özellik bence özellikle uygulaması ile çok daha güzel bir ses kalitesi yakalayabilirsin 1734980050 ben...
  11. sey7ullah

mağaza güven vermiyor sonrasında çok sıkıntı olablir google yorumlarda iyi değil
  12. sey7ullah

20k paraya pc toplama yardım

kanka 2.el toplarsın ya çok kasma
  13. sey7ullah

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

sorma işin komik tarafı o zaten acaba sorun şu mu bu mu derken herşeyi değiştirdim ekran kartı ve ramleri kardeşimin bilgisayardan aldım ama anakart işlemci psu hepsini dışardan aldım saçma bir masraf oldu
  14. sey7ullah

komik mi ?
  15. sey7ullah

kanka bilgisayarcı da da açılmadı o da anlamadı sorunu
  16. sey7ullah

evet 1734168100 sadece güç kaynağında bir kere çıt sesi geliyor ama sıfır tepki
  17. sey7ullah

kanka büyüteç ile bile baktık her şey değişti yeminle tek değişmeyen sistemin sahibi 1734167834 kanka cmos sıfırlama bile yaptık
  18. sey7ullah

valla cevabını bilgisayarcı bile bulamadı
  19. sey7ullah

hacılar bakın konuyu tam anlamıyla okudunuz mu bilmiyorum ama uzay sistem dahil her yöntemi denedim anakart işlemci ram psu ekran kartı dahil herşeyi değiştirdim yine yok
  20. sey7ullah

kanka açılmıyor ki ne driveri :D 1734167221 kanka hiçbir türlü açılmıyor her pşarçayı değiştirdim neyi anlamıyorsunuz ?
Top Bottom