Arama sonuçları: *

1. Alperen Çelik

Diş teli fiyatları ne kadar oluyor?

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nin diş bolumunde muayene oldum. Kadın büyük ihtimal tel takabilirler dedi veya protez. Üst dişte var ayrılma sizde fakülte ortalama ne kadar ücret ister daha önce tecrübesi olan varsa? 16 yaşındayım.
  2. Alperen Çelik

Nays Davet et 100TL Kazan

Zamanında 20tl'ye yapmıştım. Ailenizden birini davet edince niye ban atsınlar? Bunu yapacağınızı biliyorlar zaten.
  3. Alperen Çelik

Turkcell kullanıp yıldızı olan var mı?

TV+ 'ta TWD izleyeceğim ama Turkcell GNÇ kullananlar 4 yıldız biriktirip alabiliyormus bir aylık olan varsa rica edeyim.
  4. Alperen Çelik

🔥İndirim Getir Fırsat Çarkı İndirimleri

Getir cozuttu.
  5. Alperen Çelik

Arkadaşlar internet kafeden pc alınır mı ?

''ikinci el pc alırken hangi testler yapılmalı''
  6. Alperen Çelik

Retial key format sonrası gidiyor mu?

Selam retial key alınca formattan sonra yeniden key almak zorunda mıyım yoksa format sonrası tekrar girersem aktifleşir mi?
  7. Alperen Çelik

Kargoyu herhangi bir sürat kargo şubesine verebilir miyim?

Selam dolap'tan bir ürün sattım ve yarın kargoya vereceğim. Sürat kargoyu seçtim ama herhangi bir şubesine gidip verebilirim değil mi?
  8. Alperen Çelik

🔥İndirim Clear Men Scalp Pro Güçlendirici Serum Saç Dökülmesine Karşı 2x Alımda 105TL

Nurullah diye bir abi almış uygundur herhalde.
  9. Alperen Çelik

Yardım CoD MW 3 DirectX error hatası

Evet indirdim.
  10. Alperen Çelik

Yardım CoD MW 3 DirectX error hatası

Şunun çözümünü bulabilen var mı beyler ya???
  11. Alperen Çelik

Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Hira stoğu bitti karar verene kadar. Toryum alıp geçtim ne kiloluyum ne de uzun fazla para vermeye gerek yok.
  12. Alperen Çelik

Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Toryum mu Hira mı arkadaşlar?
  13. Alperen Çelik

Yardım xDrive Hira vs Toryum

Kilolu değilim en rahatı hangisidir f/p olarak? arada ki fiyat farkına değer mi?
  14. Alperen Çelik

E-YOOSO Z87 almak mantıklı mı?

Farkı belli oluyor mu hocam?
  15. Alperen Çelik

Süpürgeyle çektirdim hocam :D
  16. Alperen Çelik

Yok sağol evinde mutluyum. 1720780565 Geçen senenin ortalarında almıştım o zamana göre butcemde bir tek o alınıyordu.
  17. Alperen Çelik

Yardım Aliexpress Posta kodu hakkında

Ben Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde oturuyorum. Posta kodunu ilçeninkini yazdım bir sorun olmadı.
  18. Alperen Çelik

Hocam sabah kalkıp yemek yedikten sonra bu saatlere kadar PC başındayım desem anlarsınız. Gün içinde başka aktivitem yok.
  19. Alperen Çelik

Tek renk olmasaydi keşke. Fiyatta bir şey yok ama işte hocam gereksiz mi diye düşünüyorum. Ama bazen tuş basmamasi sinir ediyor. Tüm gün düşünmekle geçti gerçekten.
  20. Alperen Çelik

Elimde BLİC T60 var ama e,d,l tuşları bazen basmıyor aldım ama iptal etsem mi etmesem mi bilmiyorum. Ne yapayım sizce 300TL'ye aldım E-Yooso'yu.
Top Bottom