Arama sonuçları: *

1. C

B550m tomahawk ve ryzen3 3100

biraz eski bir konu fakat bende bugun aldım anakart üstünde cpu hata ışığı kırmızı sabit şekilde yanıyor monittör olmadığı için öyle kaldı sorun sizce nedir
  2. C

Twitch yayın obs ayarları ne olmalı ?

merhaba, sistemim r5 5600x msi rtx2070 asus rog strix b450 f corsair 3600mhz 8x2 ram bu özellikteki bilgisayarım ile yayında donma takılma yaşıyorum. internetim 6 7 upload .nasıl bir ayar yapmalıyım
  3. C

Öneri r5 3600 işlemciyi 0,925v de çalıştırmak mantıklımı ?

r5 3600 işlemcime ryzen master üzerinden 0.925v verdim 360mm cougar aqua sıvı soğutma kullanıyorum . ryzen master da test esnasında 43 boşta 34 prime95 te ise 51 dereceye çıktı bu kısım normal mi ? çoğu kişi 1v veriyor :) dengesizlik olur mu ? yada sistem kararlılığını nasıl test ederim ...
  4. C

Öneri Hangi Webcam'i satın almalıyım?

Dslr kamera kullanmak istemiyorum logitech c310 gibi kötü de olmasın aklımda c920 c930e c922 var farkları ne? olayları ne? İçlerinde en fiyat performans hangisi... Teşekkür ederim.
  5. C

Yayın için nasıl bir sistem toplamalıyım.

Yani bunu al yola devam et Hı
  6. C

Bu bilgisayarla yayın açılır mı?

Fndkmfkelcdmldlxekfşdlenckdkrkckdkfkck
  7. C

Sorun o değil sadece yayını hangi bileşenlerle yapabilirim yani öneri aga şu sistemi al bu sana yayın yaptırır dediğin işlemci ve ekran kartı hangisi
  8. C

6 bin TL civarı ne kadar ucuz o kadar kar gta5 yayını için ryzen 5 3600x xfx fatboy ekran kartı neler düşünürsünüz tavsiyeniz neler. Unutmayın amaç yayın.
Top Bottom