Uzun kullanımlı bir kulaklık arıyorum fakat bulamıyorum bulabildiklerim sadece şunlar
https://www.incehesap.com/james-donkey-720-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-46931/?gclid=CjwKCAjwo8-SBhAlEiwAopc9W1ElkhUv8YOufG3tBooXr75eStkZpvP9jmU_uOL5O7BrlB1FKfJPcxoCi1QQAvD_BwE...
Merhabalar bilgisayarda Chrome kullanıyordum ve her yeni bir şey yaptığımda donuyor sanki bilgisayar siteleri falan yüklerken zorlanıyormuş gibi oluyor ama böyle bir şey olması çok saçma Opera Gx indirdim onda da aynı sorun var görev yöneticisine bakıyorum hiç bir sorun yok disk kullanımı ram...
Merhaba. Laptopumda 2 tane USB port var ve bu bana yeterli gelmiyor. Klavye, mouse ve kulaklık için bana 50 TL civarında USB çoğaltıcı önerebilir misiniz? Bir de klavye ve mouse için USB 2.0 ve 3.0 arasında bir fark olur mu onu merak ediyorum.
Valorant ve Lol de oluyor genellikle oyun da sıkıntı olduğunu düşünüyorum ekran kartı sıcaklığı 75-80 arası gidip geliyor işlemci sıcaklığı ise 85-75 arası mouseyi hareket ettirince fps 100 iken 60 50 falan oluyor hareket ettirmeyince tekrar 100 oluyor.