Arama sonuçları: *

1. F

Fall guys imleç sorunu

Beyler oyun başlamasına rağmen imleç ekranda kalıyor,esc tatkiğide işe yaramıyor var mı çözümü bilen
  2. F

Fall guys imleç sıkıntısı

Beyler fal guys ta oyuna girmeme rağmen imleç gitmiyor ,çözüm için 2 kere esc ye bas demeyin lütfen 100 kere denedüm
  3. F

Bir şey yapmam lazım acil yardım

Evet beom buysu 1661365398 Teşekkürler dostum
  4. F

Aradım da bulamadım fotoğraf birazcık kendim gösteriyim Müslüm gürses x şarkısı ----------------/--------------- 1.27 Şu tireleri müzik uygulamasındaki oynatıcı gibi
  5. F

Arkadaşlar bazen steam profillerinde görüyorum bi şarkıyı yazıyolar fakat aynı müzik uygulamasındaki gibi tam da anlatamıyorum belki sizde okuyunca anlarsınız onu nasıl yapabilicrğimi bilen var mı 1661362674 Nüzik uygulamasında nasıl gösterge varsa aynı öyle oluyor fakat bunu yazıyla yapıyolar
  6. F

Assasin Creed bir yardım lazım

Knk yaptımda bimtüelü bulunmuyor yok öyle bir yer heralde
  7. F

Knk heryere baktım yok ya bir türlü bulunmuyor
  8. F

Abi ayarlardan engilizceyi bulamıyorum siz yerini biliyormusunuz foto bırakıcam ekrana bilen varsa lütfen söylesin 1616615600 Arkadaşlar assasin Creed bir oyun ayarlarda dil değiştirme yeri nerede tam olarak rusca olduğu için bir şey anlamadım
  9. F

Nefes alamıyorum kalbim çok acıyor

Knk bana sor en sonunda şehadet getirmeye başladım yaptıklarım gösümün önünden geçti
  10. F

178 boy 67 kiloyum 15 dk ağrıdan kurtulamadı spnundau geçti yarın doktora gidicem yardım eden herkese teşekkür ederim
  11. F

Hayır hareket ederken kalbime ağrı giriyor yatıyorum sadece 1614963827 Hiçbir yere çarpmadım hiçbir problemim yoktu aşırı kötüyüm şuan yerimden kalkamıyoeum
  12. F

Arkadaşlar derin nefesi bırakın normal neefesin 10da birini alıyorum şuan aşırı kalbim acıyor arada bir sancısı bi giriyor 10 dkdır böyleyim bilen varmı ne yapmam lazım böyle devam ederse hastaneye gidicem 1614963712 Kalbimi içerden bıçaklıyorlar sanki
  13. F

27inç monitör problemi

Agalar internetten 1920 1080 indirdim yine mal gibi duruyor
  14. F

27inç monitör problemi

Reis çözünürlüğe nerden bakabilirim
  15. F

27inç monitör problemi

Arkadaşlar asusun xg27vq modelini kullanıyorum internetten veya başka bir yerden resim indirip masütüne ayarlayınca aşırı bulanıklaşıyor bi bilgisi olan varmı
  16. F

Csgo paramla ne yapmalıyım

Agalar şuan steamde 45 lira var pazardada skin saıyorum 15 lirada ordan gelixek 60 lira bu parayı kasa açma sitelerinde kullanabilir miyim kullanamazssam ak,awp önerisi varmı bildiğiniz skinler
  17. F

Wıtcher 3de ne kadar görevim kaldı

Blood and wine kaç para düşer indirimde kanks yakında indirim var bekliyim alıyım
  18. F

Witcher 3 Gwent Görevi Yardım

Bu blond and wide Steam indirimiyle kaça düşer 50 liradan
  19. F

2 tane var diye biliyorum kaç taneki
  20. F

DLC olarak ilk hangisini önerirsiniz
Top Bottom