Arama sonuçları: *

1. M

oyun oynarken client dondu ve böyle hata verdi

hata böyle bişi dxdiagtan kontrol ettim ve ekran kartı sürücüleri güncel
  2. M

after effect h.264 yok

evet öyle bir video görmüştüm en son çare olarak düşnüyordum ama yapcak bişi yok gibi
  3. M

after effect h.264 yok

agalar after effect yükledim edit yaptım render alırken avi formatında alıyor, her ne yaptıysam h.264 formatını bulamadım getiremedim yardımınız gerek <3
  4. M

Sandisk 250 GB m2 SSD alınır mı

Hocalarım indirimden istifade alınır mı yoksa başka marka mı tercih edeyim Not: bilgisayarımda 1 TB Hdd mevcut
  5. M

Oyun Tavsiyesi İstiyorum

Şuanda metro 2033 redux oynuyorum ve gerçekten çok iyi bence
  6. M

200 TL'ye Mouse Önerisi

https://www.itopya.com/logitech-g102-lightsync-black-gaming-mouse/ şuanda indirimde hem de
  7. M

Çözüldü✓ Bilgisayarımda bluetooth yok (driver yükledim ama yok)

tamamdır teşekkür ederim ❤️
  8. M

driver konuusunda biraz acemiyim belki site yanlıştır: https://downloadcenter.intel.com/download/28956/Intel-Wireless-Bluetooth-Driver-for-Windows-10-64-bit-for-Intel-NUC ve son olarak kontrol ettim ve anakartım : MSI B450M PRO-M2 MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
  9. M

arkadaşlar merhaba, sorunum kısaca bilgisayarda bluetooth yok bağlanamıyorum AYRICA BİLGİSAYARDA WİNDOWS 10 HOME YÜKLÜ, sorun bu olabilir mi hiç windwos 10 home kullanmadım ayrıca masaüstü bilgisayar 1612007166 driveri intel sitesinden yükledim anakartım msi b450m a pro olmalı
  10. M

Egzoz ve Öndeki Fan Çalışmıyor

Hocalarım sorun şu: Bilgisayar çalışıyor ama egzoz fan ve öndeki fan çalışmıyor çıkmış olmasından korkuyorum çünkü ekran kartını takmadan önce ikisi de çalışmıştı, en son baktığımda ekran kartı sıcaklığı 50 dereceydi Sizce kasayı açıp kabloları kontrol mü edim yoksa normal bir durum mu
  11. M

Kasa aldım bir sorun var sanırım

Üstte yazanlar ilk hali alttakiler benim düzenleme yaptığım
  12. M

Kasa aldım bir sorun var sanırım

Arkadaşlar birkaç gün önce itopya dan sistem aldım bugün elime ulaştı ancak sadece kasa geldi, ekran kartı ayrı kutuda geldiğini biliyorum ama farklı vakitte mi geliyor.
  13. M

Intel i5 10400f , MSI GTX 1660 süper aero itx 6gb 192 bit sistem

Biraz Tek bir PSU seçeneği var napabilirim nasıl değiştirilebilirim
  14. M

Intel i5 10400f , MSI GTX 1660 süper aero itx 6gb 192 bit sistem

Sistem linki: https://www.itopya.com/teknomega-msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-6gb-intel-i5-10400f-16gb-ddr4-512gb-ssd-geforce-espor-pc/ Bilgisayara baktım işlemci bence güzel ekran kartı bütçeme uygun PSU tarafında pek bilgim yok ama 80+ iyi sanırım SSD okuma yazma değeri gayet güzel sizce...
  15. M

Ryzen 3600 , xfx AMD Radeon 5500xt thicc ll oto 8gb 128 bit sistem

Teşekkür ederim cevabın için ayrıca bu sistem de yine PSU kötü ama yine de bir bakar mısın?
  16. M

Ryzen 3600 , xfx AMD Radeon 5500xt thicc ll oto 8gb 128 bit sistem

Merhaba forumda yeniyim bir konuda yardım isticektim, incehesap.com dan bir hazır sistem bulup parça değiştirdim bu paraya alınır mı yoksa f/p ürünü mü
Top Bottom