Arama sonuçları: *

1. Clayz

3 3.5k Monitör Önerisi

hocam bıde bu urunun hıc ınceleme vıdeosunu bulamadım hep farklı modelı bır bılgın varmı vıdeo varsa atabılırmısın bıldıgın daha once baktıysan 1737319765 tesekkur ederım
  2. Clayz

3 3.5k Monitör Önerisi

tamamdır bu hafta alıcam umarım uzmez :D
  3. Clayz

3 3.5k Monitör Önerisi

yanı ana monıtorumde va ıps e gore tabıkı fark var ama bana cok sorun teskıl etmıyo onun dısında baska bı onerın olurmu yoksa gameon dırek almalımıyım 1737319538 hocam ılerıde uzermı ne dıyosun gamebooster bıle dandık gelırken bu marka sorun cıkarırmı
  4. Clayz

3 3.5k Monitör Önerisi

bılmıyorum hıc kullanmadım dıyedır onun harıcınde gameon hakkınd ne dusunnuyosun hocam
  5. Clayz

3 3.5k Monitör Önerisi

Dostlar selamlar yan monıtor alıcam fakat su 2 sı arasında kaldım https://www.n11.com/urun/gameon-gopro24180va-24-1-ms-180-hz-hdmi-dp-adaptive-sync-3-kenar-cercevesiz-fhd-gaming-monitor-65963885?magaza=gamers-arena&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  6. Clayz

3K Civarı Monitor onerısı

bundanmı bahetmıstınız acaba aüyrıca sıcak fırsatlar dedıgınız tam olark hangı sıte
  7. Clayz

Üniversiteye gitmek için araba

vay be
  8. Clayz

Bu parçalar ile sistem toplama

konudan alakasız pp dekı kım :D
  9. Clayz

Monıtor Tutacagı Hakkında

tesekkurler
  10. Clayz

lınk atabılırmısın
  11. Clayz

hm anladım o zaman https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-2023-black-edition-p-HBV00000GJJLC?magaza=Alcamseni bunu alsam nasıldır tek monıtore takıcam 1737222860...
  12. Clayz

anladım tesekkurler
  13. Clayz

valla hıc o tarz bulamadım ya max bunu buldum fıyata gore
  14. Clayz

Dostlar selam yakında cıft monıtore gecıcem ve...
  15. Clayz

Amd Driver Sıkıntısı

gecmıs surumude sıteden buluyoduk dımı
  16. Clayz

Amd Driver Sıkıntısı

Dostlar selam sıstemım ımzadakı gıbı amd tabanlı sorun su amd drıverını cok zor acıyorum yanı gorev yonmetıcınden kapaya kapaya acıyorum her neyse gecen gunlerde lol cok kasmaya baslamıstı drıver ne zaman kendını acsa kasıyodu bende sıl yukle yaptım bu sefer butun oyunlar kasıyor lol valorant cs...
  17. Clayz

En Saglıklı Vırus Tarama Programı

web sıtesındekı fıyatlar farklı ındırıp mı bakayım
  18. Clayz

avast nasıl 5 tl?
  19. Clayz

Beyler pc kasmaya basladı bır suphelendım en rahat nerde vırus taraması yaparım
  20. Clayz

3K Civarı Monitor onerısı

tamamdır tesekkurler
Top Bottom