Arama sonuçları: *

1. A

Temudan keycaps aldım aulaya uyumlu olur mu?

Hocam karanlıkta falan tuşları göremiyorum rgbsinden puddinglerle daha iyi verim alacağımı düşünüyorum. Türkçe istiyordum aslında ama 900-1100 arası onlarda . Beğenmezsem yedek aulaya takar satarım . Bakalım bi gelsinde.
  2. A

Tamamdır hocam teşekkür ederim. varsa klavyenizin keycapsli fotosunu atar mısınız nasıl duruyor merak ediyorum.
  3. A

oem diye geçiyor bu aula tuşlarda oem yandan bakınca aynı çünkü adamlar ürünün resimlerinden birine eklemiş türleri oradan karşılaştırdım şimdi.
  4. A

hocam magegee beyazı pahalandı ya 330 küsür şuanda arada 90 tl oynuyor vergisiz. bu aldığımda aynıdır diye düşünüyorum beyaz aldım bende. 1736007828 magegee beyazı zamlandı hocam o yüzden bunu aldım.
  5. A

Keycaps: https://share.temu.com/gNt3pO7C0nA bu keycapsi aldım 280tl kredi kullandım diğer siaprişleri iptal ettim bu sayede 110 tl ödemiş oldum . 1 hafta içerisinde 100 tl kredi iadesi olacak zaten . keycaps nasıldır sizce fiyatına göre iş yapar mı?
  6. A

Windows'tan macOS geçiş

Hocam açık konuşmak gerekirse ben m2den sonrasını takip etmedim çünkü ihtiyaç hissetmedim işlerimde . O yüzden buna araştırarak karar verirseniz daha sağlıklı olur.
  7. A

Pc kapanıyor yardımcı olur musunuz

Hocam o zaman kesinlikle psudan diye düşünüyorum zaten kaliteli değil hemde elektrik kesintisiyle hasar görmüştür şansa çalışıyordur büyük ihtimal. Yüksek güç gerektiğinde yetmediği için kapanıyordur. Psu değişip bide sağlam bi ups alın ömür boyu rahat edersiniz.
  8. A

Pc kapanıyor yardımcı olur musunuz

Hocam gamepower psu büyük ihtimal yandan yemiştir. Elektrik kesintisinde falan büyük ihtimal zarar görmüş olabilir.
  9. A

Windows'tan macOS geçiş

Hocam macos kullanmamak değil olay mac cihazla windows tarafında geliştirme yapabilmek yada farklı bi ihtiyacın varsa bunu karşılayabilmek. Örneğin siber tarafında kendini geliştirmek istiyorsun bazı linux dağıtımları bu alanda iyi oluyor. Yazdığın uygulamayı windows tarafında test etmen gerekli...
  10. A

Windows'tan macOS geçiş

yani oyunların desteği varsa ve ekran 15-16 altında olmaycaksa alabilirsiniz. Fazlasıyla iş görüyor. Ama windows tarafına bazı durumlarda geliştirme yapamıyorsunuz. Örneğin c# ile windows form uygulaması yapamazsınız. silicon işlemcilerde mac dışında işletim sistemi kuramıyorsunuz bilginiz...
  11. A

Windows'tan macOS geçiş

açıkçası stabil oyun performansı alamazsınız ne kadar güçlü olsada bu işlemciler eğerki inanılmaz bir oyun isteğiniz varsa uzak durmanızı tavsiye ediyorum yada bir windows bir tane m2 cihaz tercih edilebilir. M2 air kullanıyorum uzun süredir şarj ve performans anlamında baya iyi. zaten bir çok...
  12. A

Binada kutu yok ama fiber gözüküyor, fiber kullanabilir miyim?

Turuncu kablonun ucunda ne var kutu olmalıydı yoksa türktelekoma ulaşıp talep et.
  13. A

4070 yetersiz performans

İşlemci baya düşük fazla bile alıyorsunuz o işlemciyle ayrıca 1080pde darboğaz yapar o kart . Psunuz nedir bu sistemde. Monitör yükseltip birde işlemci eklemelisiniz.
  14. A

Truckers MP Kernelbase.dll hatası

sanki yakın zamanda duisburg haritasında değişiklik olacaktı ondan kaynaklı olabilir hocam.
  15. A

🔥İndirim Daha Daha uygulaması Pasaport Pizza Special Pizza Menü 100 TL

Aynen öyle hocam tam üstüne bastınız .
  16. A

5 AYDA YKS 80K GELİR Mİ

Önemli olan tek şey şu istiyor musun? Gerçekten istiyorsan emin ol hiçbir şey buna engel değil çok rahat yaparsın. Şimdiden başarılar .
  17. A

🔥İndirim Daha Daha uygulaması Pasaport Pizza Special Pizza Menü 100 TL

Şubenin birine gittim bizde kampanya geçerli değil ayağı çektiler .
  18. A

RGB fanların kontrolü için anakart bağlantısı nasıl olmalı?

Daha net bi foto koyabilir misiniz tam anlaşılmıyor
  19. A

KIZ ARKADAŞIMA HEDİYE ÖNERİSİ(KLAVYE )

Hocam valla temu satışında aula gayet okeydi aksini iddia eden varsa büyük ihtimal dadına bakmamıştır. Redragon düşük ortalama bütçe için uygun kullandığım zaman zevk alarak kullanıyordum . Ama adam yazmış 3500 bütçe 1klık redragon atıyor adam ki red switchi bile yaylı ses yapıyor o modelin...
Top Bottom