Arkadaşlar Bilgisayarı açıyorum. Şifre girme kısmında klavye calısmıyor. Ekran klavyesı ile yazıyorum. Masaüstünde normale dönüyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltirim? Bir anda oldu dün yoktu böyle bir şey.
Arkadaşlar bilgisayarım bu https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-fx506li-hn085-intel-core-i5-10300h-8gb-1tb-ssd-gtx-1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000043I04 nasıl bir ram almalıyım. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar Asus Tuf Gaming FX506-HN085 Notebook kullanıyorum. CS:GO ya girdiğim anda sıcaklık 80 85 e cıkıp bilgisayar ani ısınma yapıyor. Normal değil yani. Fanlar çok hızlı son hızda dönüyor. NoteBook kullanmayı pek bilmiyorum. Ayarlarında bir sıkıntı mı var acaba? Anlayan arkadaslar yardımcı...
O kadar da değil :D Bizim ev küçük olduğu için odaya giriş çıkıişlar serbest. :D Şahsi odam olsa dediğin olur da şahsi odam olmadığı için sıkıntı o :D Ama bazen yayın falan açıyorum. Uyarıyorum ahaliyi ona göre davranıyorlar :D
Misafir çocuğunu falan bırak. Annem benden habersiz masadan bir şey almıyor. O kadar değer veriyorum Bilgisayarıma. :D Bilgisayarına değer verdiğini belirtirsen yeter.
Masa üstü Sağ tıkla nvidia denetim masasına gel. Sağda masaüstü renk ayarları kısmı olması lazım. Orda parlaklık ayarı vs hepsi var. Ordan bakabilirsin.