Arama sonuçları: *

1. Mustiquess

Çözüldü✓ Anakart Değişimi İçin Tavsiye İstiyorum

Gerek yok hocam.
  2. Mustiquess

🔥ROCKSTAR GAMES GTA5 275TL 🔥

Oyun İndir Vip 🤫
  3. Mustiquess

Öneri Hangi Telefonu almalıyım?

Hocam S23 çok daha mantıkoı bir seçenek alabiliyorsan s24 de çok iyi olur zaten samsung alırsan daha uzun kullanabilirsin İphonelarda belli bir süre sonra destek almayı bırakıyor.
  4. Mustiquess

Sıvı soğutma kasaya sığar mı

Evet kasanıza uygundur.
  5. Mustiquess

Sarı Siteden Rampage Sıvı Soğutma alınır mı?

Teşekkür ederim ilginiz için bakıcağım. 1734899690 Teşekkürler. 1734899727 Çok teşekkürler. 1734899770 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam.
  6. Mustiquess

Ryzen 5 5600 işlemcim var.
  7. Mustiquess

:kedi:Sarı sitede 800tl ye Rampage Helios C1 120mm sıvı soğutma buldum alınır mı?? Teşekkürler @Mustiquess :kedi:
  8. Mustiquess

Kule tipi soğutucular

:kedi:Uygun olsun istersen strong m2 pro ya bakabilirsin. Pazaramada kuponla 200tl civarına geliyor, ama dark x123 duo öneririm teknobiyotik sitesinde 699tl ye bulabilirsiniz,ikisi arasından seçecek olursam Burst Assasin öneririm:kedi:
  9. Mustiquess

Kule tipi soğutucu önerisi

:kedi:Uygun olsun istersen strong m2 pro ya bakabilirsin. Pazaramada kuponla 200tl civarına geliyor, ama dark x123 duo öneririm teknobiyotik sitesinde 699tl ye bulabilirsiniz. :kedi:
  10. Mustiquess

Öneri | AM4 F/P KULE TİPİ FAN ÖNERİSİ |

Teşekkür ederim ilginiz için almayı düşünüyorum. 1734874783 Herkese ilgisi için teşekkür ederim adamsınız.
  11. Mustiquess

Öneri | AM4 F/P KULE TİPİ FAN ÖNERİSİ |

:kedi:2.el bir sistem topluyorum Ryzen 5 5600 işlemci için 2.elde olur olabilirse ucuz ve kaliteli olsun.|Bütçem 500TL|Teşekkürler @Mustiquess :kedi:
Top Bottom