Arama sonuçları: *

1. bunstep

AM5 Sistem Toplama Önerisi

Ekran kartını almıyorum, zaten elimde var. Kullanacağım uygulamalar ve oyunlar çok da ekran kartı odaklı olmadığı için değiştirmek istemiyorum. Yeni sistemimde kullanmaya devam edeceğim. Öneriniz için teşekkürler. 😇 1736975481 Ben de öyle düşünüyorum, fakat o fiyata alabileceğim en iyisi bu mu...
  2. bunstep

Bütçeyi işlemci için zaten belirttim, diğer parçaların da fiyatları zaten belli. Örneğin "10k verip bu anakartı alacağına 11k verip şu anakartı al." gibi tavsiyeleriniz olursa ufak tefek artışlarda bütçe sıkıntım yok. 😇
  3. bunstep

İyi forumlar. Şu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçe, listeden aşağı yukarı belli. Listeden elimde sadece ekran kartı var, ekran kartı ile çok bir işim olmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum. İşlemci konusunda henüz net bir karar alamadım. İşlemci tarafında 12-13k gibi bir bütçem...
  4. bunstep

Çözüldü✓ Aşağıdaki sistem için satış fiyatı ne olabilir

Dünden beridir biraz baktım. Eğer koltuk sıfırsa o fiyat az olur. Zaten kendi sitesinde sıfırı 7k. Ses sistemi de 1500-2000 arası bulunabiliyor. Buna göre bir fiyat belirlersen daha uygun olur. Ayrı ayrı sat, zaten belirli bir platformda satıyorsan alıcılar girip diğer ürünlerine de bakar. Sen...
  5. bunstep

Güzel, biraz da pazarlık payıyla beraber tabii.
  6. bunstep

Rx 6600 xt sistem toplama

Ekran kartı dahil 11K mı? Oynayacağınız oyun sadece Valorant vb. FPS oyunları mı?
  7. bunstep

Ryzen 5 3600x için ddr4 32 gb ram önerisi

Aralarında %2-5 fark var. 3600MHz hızda cl18 gayet yeterlidir.
  8. bunstep

MSI G274QPF E2 27 veya Philips Evnia 27M2N5500/00 27

Çok büyük bir fark olmamakla beraber Philips görüntü kalitesi açısından bir tık daha önde. (Bu iki monitör için konuşuyorum.)
  9. bunstep

Uzay montaj için power switch

Çok basit bir işlem, yapmak istersen yardımcı olurum.
  10. bunstep

İki dakikada halledersin. Jumper kabloları butona bağla dişi kısmını da anakarttaki Power SW pinlerine bağla. Görsellik istersen uygun zamanın olunca dediğim şekilde bir buton kapağı yapabilirsin.
  11. bunstep

Uzay sistemim için elektrikçilerden 20-30 liralık light switch aldım, buton kapağını söküp süper plasik kullanarak şekilli bir buton yapıp boyamıştım. buton kapağı tamamen görsellik amaçlı tabii. Alacağın butonun light switch olması önemli. Power led kısmına dişi jumper kablolar kullanarak...
  12. bunstep

Oyun oynarken bilgisayarım kendini kapatıyor

Termal macunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer bir sorun bulamazsanız bilgisayar kapandığında Windows Olay Görüntüleyicisi'nden kontrol edin. Güç kaynağı ile alakalı olması muhtemel. Aynı ekran kartı bende de var, üretici 650-750W arası bir güç kaynağı öneriyor.
  13. bunstep

MSI G274QPF E2 27 veya Philips Evnia 27M2N5500/00 27

Hangi amaçla kullanacaksınız? Genel kullanım için Philips ideal. Oyun odaklı iseniz MSI.
  14. bunstep

Anakart: 1-1,5k İşlemci: 500-600 Ramler: 800-900 Ekran kartı: 1k SSD: 500-600 HDD: 500-600 Kasa: 1-1,2k Monitör: 1k Ses sistemi ve koltuk hakkında pek bilgim yok. Toplu alımda indirim de yaparsan çok güzel gider bence.
  15. bunstep

Rtx 3070 ventus 3x sıcaklıkları nasıl

Sıcaklıklar normal. Ben olsam fan eğrisine bir %10 eklerdim. Ama yoğun çalışmıyorsa ona da gerek yok. 3070 in termal tasarımı da gayet iyi.
  16. bunstep

IOS İPhone 13 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

Yapmamız gereken %20 civarlarında şarja takıp %80-90 civarlarında şarjdan almak aslında. Aynı zamanda cihazı çok sıcak-soğuk ortamlarda bulundurmamak gerekiyor. Mümkün olduğunca hızlı şarj kullanmaktan kaçının. Tüm bunlara rağmen sorun hala devam ediyorsa İphone sürümünüzü araştırın. Bazı...
  17. bunstep

Çift Monitör Görüntü Sorunu

Eğer hdmi ile bağlanırsam var. Fakat görüntü yok.
  18. bunstep

Hazır sistem fiyatları gereksiz uçuk değil mi?

Bazen bazı sitelerde garip bir şekilde indirimli fiyatlar oluyor. Bakmak lazım. Şu dönemlerde fiyatlar de birbirine çok yakın. Şunu alacağıma bunu alırım da diyemiyorsun.
  19. bunstep

Çift Monitör Görüntü Sorunu

Displayport ile bağlayınca görünmüyor fakat hdmi ile bağlayınca görünüyor. Zaten tahmin edeceğiniz üzere Displayport'u tercih ediyorum. Displayport ile bağlıyken aygıt yöneticisinde görünmemesinden dolayı kablom bozuk zannederek gidip yenisini aldım ama sonuç aynı. Ekran kartı portu da bozuk...
  20. bunstep

EN SEVDİĞİNİZ OYUN? (oyun önerisi)

Benim asla unutamayacağım tek oyun Remember Me olabilir. PS3 oyunuydu ama PC versiyonu da var. Konsolla oynanması muazzam zevkli.
Top Bottom