Arama sonuçları: *

1. K

Monitöre görüntü gelmiyor anakartta dram yanıyor

Arkadaslar ilk başta pcde oyun oynarken pc dondu bende resetledim 1 kez fişten çektim sinirlendim. sonra pc açtım şifremi girip oturum açtıkdan sonra mavi ekran geldi ve pc kapandı tekrar açtığımda kurtarma ekranı geldi ve kendi oturumumla devam etmek istedim pc kapandı ve şuan pcyi güc tusundan...
  2. K

Anakartta dram ışığı yanıyor sebebi nedir

Bios pilini takdım cıkardım düzelmedi formatla düzelirmi acaba
  3. K

Yaramadı malesef
  4. K

Anakartta dram ışığı yanıyor ve pc açtığımda ekran gelmiyor ramleri sök tak yaptık düzelmedi sorun ne olabilir ? Format mı gerekli hiç format atmadım pc açılmıyor nasıl atılacak format çok cahilim bu konuda
  5. K

Mavi ekran veriyor sebebi nedir ?

Orjinal windows var pc acılmadığı için usb dvd okuyu ilemi yapıcam formatı
  6. K

Asus Tufgaming x570 dram led yanıyor

Pcyi açıyorum görüntü gelmiyor klavye ve mausada güc gelmiyor anakartta dram led kırmızı yanıyor ve bu sekılde acık duruyor ama goruntu vermıyor problem nedir ramlar 2ve4 slotta takılı yerlerini değiiştirdim sonuç değişmedi. Asus tuf gaming x570
  7. K

2ve4 uncu slota takılı yerlerinin değiştirdim sadece hala aynı dram ışığı yanıyor görüntü gelmiyor
  8. K

Asus Anakartta Kırmızı led ne anlama geliyor ?

Dram ışığı sabit yanıyor sorun nedir ?
  9. K

Asus Anakartta Kırmızı led ne anlama geliyor ?

Anakartta kırmızı ışık sabit yanıyor asus x570 plus wifi Öncesinde pc bu iki tane mavi ekranı verdi Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  10. K

Pcyi açıyorum ekran gelmiyor ekran geldiğindede kurtarma ekranı çıkıyor pc açılırsada 1-2dk sonra :( mavi ekran geliyor sebebi nedir fikri olan ? Pcyi fişden çekip kapatmak yaparmı bunu ?
  11. K

Pc mavi ekran veriyor

1641582330 Merhaba pc açıklen biranda bu ekran çıkıyor ve sonra kapanıyor ama ekran açılmıyor.. Sorun nereden kaynakli bilgisi olan ?
  12. K

ASUS GEFORCE ROG STRIX 2070 SUPER GAMING OC EKRAN KARTI

700 dolar dedi ama konusmadık tam dusunelım dedık
  13. K

ekran kartı suan pıyasada yok tek onu satsam ne kadara gıder fıkrın varmı ve bu sıstemde orj wındows m2ssd sıvı sogutma var bu soyledıgın fıyata dahılmı
  14. K

borcum var onu kapamak ve pcsız kalmamak d
  15. K

https://www.vatanbilgisayar.com/dell-g3-15-core-i5-10300h-2-5ghz-8gb-ram-1tb-256gb-ssd-gtx1650-4gb-15-6-w10.html
  16. K

elimde bu ekran kartı olan bır sıstem var anakart asus tuf gamıngx570 wifi işlemci ryzen7 3700x BU SİSTEMİ del g315 İLE TAKAS YAPICAM ÜSTÜNE NE KADAR ÜCRET TALEP ETMELIYIM NORMALDE SATMAK İSTESEM NE KADARA GİDER ?
  17. K

6 aydır altyapı bekliyoruz ne yapmam gerek ?

Büyükçekmece Batıköye yeni taşındık ve altyapı binada sadece 10 kişiye ınternet sağlıyor binada var 30 daire saçmalık.. Telekomu aradık başvuru yaptık en geç 2 sene içinde gelecek dendi şaka gibi sanki bizden önce binadakiler başvuru yapmamış gibi bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
  18. K

Rampage KL-R56 3D Kol Tam Dökme Süngerli Siyah Kırmızı Oyuncu Koltuğu

sebepleriyle söylermisin kanka rampege bu model 1400 tl xdrive da bu fiyatta koltuk göremedim bu ebatta
  19. K

Rampage KL-R56 3D Kol Tam Dökme Süngerli Siyah Kırmızı Oyuncu Koltuğu

Rampage markalı bu koltuk alınır mı kullananlar varsa artısıyle eksisiyle anlatırsa sevinirim teşekkürler boy:183 kilo :100
  20. K

OYUNCU KOLTUĞU TARTIŞMA

Selam arkadaşlar oyuncu koltuğu alacağım araştırıyorum rampage kl r 56 modeli arkadaşımda vardı kullandım çok rahatdı tek sıkıntısı oturma yeri bacaklarımı dışarda bıraktı 5cm kadar bu sıkıntıyı yaşamayacağım rahat oyuncu koltuğu tavsiyelerinizi bekliyorum BOY:183 KİLO:100
Top Bottom