Arama sonuçları: *

1. ardaklpr

Yardım Lütfen DNS'inizi manuel olarak yapılandırın HATASI!

Şu bilmem ne yaptığımının İnternetinde 1 haftadır Lütfen DNS'nizi manuel olarak yapılandırın. hatasını alıyorum, ulan İSS arıyorum onlar da çözdük diyolar yine aynı kendimi parçalayacağım birazdan, arayıp arayıp sövesim geliyor. DNS değiştiriyorum düzeliyor gibi oluyo sonra internet üzerinden...
  2. ardaklpr

bu fiyata bu sistem nasıl, alınır mı ?

her şeye lafı olan şahıslara takılıp kafanı daha çok karıştırmak yerine içinden geleni yap, en azından ben istedim dersin.
  3. ardaklpr

Öneri GTX 1650 İle ETC mi̇ Yoksa RVN mi̇ Daha Karlı?

o zaman RVN yap dostum, ama 2 gün sonra acaba ne olur ki diye gece düşünürken pişman oluyosun :D
  4. ardaklpr

ben eth demedim performansını görmek için, 30mh/s alıyordum binance üzerinde günde 2$ veriyordu :D
  5. ardaklpr

Ekran kartı parasını çıkaramazsın, yapma değmez.
  6. ardaklpr

Yardım Max 3K Oyuncu Koltuğu Önerisi

evet modeli hoşuma gitti ama itopya.com'da razer koltuk aynı fiyata.. razer olması çok etkiledi benim kararımı karar veremiyorum
  7. ardaklpr

bunu inceliyorum şuan, bazı şeylerden kısmışlar gibi ama Razer :D 1648039830 teşekkürler
  8. ardaklpr

bakıyorum.
  9. ardaklpr

Merhaba, koltuk araştırması içindeyim aklımda da fikirler var ama karar veremedim. İlk düşüncem Zio marka tasarım oyuncu koltuğuydu ama birkaç yayıncı ve arkadaşıma sordum kimse memnun değil onu eledim, Xdrive akdeniz kumaş olan çok hoşuma gitti ama yorumlarında boy sıkıntısı var diyorlar, Boyum...
  10. ardaklpr

1000TL’ye kadar hava akışı iyi kasa

Merhabalar, anakartım Tuf B450m Pro-II. modeli, uzay montaj oynuyordum çok tozlandığını görünce kasa alayım dedim arayışa çıktım ancak çok fazla model var. Yardım lazım ne önerirsiniz?
  11. ardaklpr

Trojan bulaştı yardıma ihtiyacım var

teşekkürler.
  12. ardaklpr

yani iyi mi
  13. ardaklpr

Çözüldü şimdi kaynağına gidiyorum vurucam adamları,hitmanpro ile de taradım 42 tane daha buldu basit reklam virüsü,2 tane de zararlı program buldu iyice oldu herhalde. Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.
  14. ardaklpr

Beyler ilk olarak windows defendera taratmıştım o bulmuştu orda 2-3 tanesini kaldırdı trojanları kaldıramamıştı durum:bırakıldı yazıyordu sonrasında malwarebytes tan yaptım baya çözdü işte güvenli moda girdim tekrar yaptım internet seçeneklerinden giden ağı falan kapatıp tekrar yaptım tekrar...
  15. ardaklpr

sonrasında sorun olmaz değil mi?
  16. ardaklpr

tamamdır reis
  17. ardaklpr

usta benim için önemli şeyler var bir şey olmaz değil mi, mail falan tek kullanıyorum pcde 1632815464 malwarebytes silemiyorum şimdi de
  18. ardaklpr

format atmasam ne olur ya
  19. ardaklpr

eyvah gitcek yine her şey desenize 1632815031 dosyaları flaşa yedeklesem ne olur 1632815268
  20. ardaklpr

format atarsam her ieyi silerek mi atayım 1632814818 malwarebytes ile sildim yeniden başlattım tekrar taradım bulmadı bir şey şimdi kaspersky indiriyorum taratıcam 1632814835 trojan ciddi bir şey değil mi bilgileri alıyor galiba
Top Bottom