Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Hayalinizdeki Araç !

10 yıl önce hayalim buydu Subaru wrx Şuan NFS Unbound oyununda sahip olabildim ancak 😅
  2. byhorozkentli

Tray işlemci alınır mı?

Tray demek kutusuz fansız demek ,işlemci aynı işlemci kutuludan çıkan da tray gelende, nerde ucuzsa ordan al hatta ikinci el al 2750-3000 arası çok rahat alırsın ,param güvende yada gruplarda referansı olan kişilerden alabilirsin işlemci kolay kolay bişey olmaz güvenilir kişilerden alman kâfi
  3. byhorozkentli

Çözüldü✓ Fazla ram göz çıkartır mı ?

sorun olacagını sanmıyorum hangi ram en düşük mhz ise onda çalışır , elinizde 2x8 varmış 16x2 alırsanız hepsi çalışır 48 gb olarak sıralamayı 2 ve 4. slota 16 lık ramleri 1 ve 3. slota da 8 leri takarsın en düşük mhz neyse xmp açınca o hızda çalışır hepsi
  4. byhorozkentli

Çözüldü✓ Fazla ram göz çıkartır mı ?

2x16 ram al ,elindekileri de satarsın oyun için 32 hayli hayli yeterli olacaktır
  5. byhorozkentli

Magic teknolojiden aldığım işlemci sahtemidir?

video çekerek kutuyu açınız sanmam öyle sahte vs olacagını
  6. byhorozkentli

Honor 200 vs Samsung Galaxy A55

Şarj süresinden dolayı samsung tercih etmem ben, bir dünya para ver 1 saatten fazla sürede şarj olsun peeh
  7. byhorozkentli

İşlemci fan soğutma almak istiyorum önerinizi bekliyorum

https://ty.gl/58beb57jzlz72 Daha yeni aldık amcaoğluna 12400F kullanıyor 90-95 derece oluyordu bannerlord oyununda bu soğutucu yu taktık mx4 macunla 60-65 derecelere düştü 5600 işlemciyi 85 lerden yine 60 lara 65 lere düşürdü Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin
  8. byhorozkentli

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Rks den uzak dur bence en kötü bajaj sonra Japonlar ,illa Çinli olacaksa kötünün iyisi CF moto olur Gerçi A1 için 125 lik vitesli yok bajaj da cf de 🤔 yapcak bişey yok gibi bütçene uygun olan hangi marka modeller varsa beğendiğin aralarından tavsiye verelim:)
  9. byhorozkentli

İşlemci kutusu bu şekilde geldi geri iade etmeli miyim ?

açarken video çek sisteme tak yüksek ihtimal sorun yoktur bu kadar takılmayın
  10. byhorozkentli

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

Fan da düzgün takılmış, soğutucu montajında bir şey var kesin altındaki etiketi yada macunun az yada çok olması ve yahut tam oturmaması gibi sebeplerden kaynaklı yüksek ihtimal
  11. byhorozkentli

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

kasanın içini görsel atar mısın fan ters filan mı takıldı bi bakalım
  12. byhorozkentli

Çözüldü✓ Pc kasasının temperli camı açık dursa sıkıntı olurmu

açık olması çabuk tozlanmasına sebep olur kablolun cama değmesi sorun yaratmaz sırf o yüzden cam açık kullanmaya gerek yok
  13. byhorozkentli

Çözüldü✓ BIOS güncellemesinden sonra ekran kartım çalışmıyor

nasıl oldu ddu ile yaptıktan sonra
  14. byhorozkentli

Çözüldü✓ BIOS güncellemesinden sonra ekran kartım çalışmıyor

DDU programı ile kaldır driverı daha sonra ekran kartı driverını sitesinden indirip tekrar kurun yüksek ihtimal düzelir
  15. byhorozkentli

2K F/P MONİTÖR LAZIM YARDIM

@Fantastiktürk
  16. byhorozkentli

5700X3D anakart önerisi

https://www.gamemar.com/msi-b550-a-pro-am4-ddr4-4400-oc-hdmi-dp-m2-usb32-atx-anakart-pmu1289?ref=akakce&v=1.72 bütçeni bi tık aşıyor ama taksitle filan bi şekilde bu daha güzel olacaktır diye düşünüyorum yada ikinci eli garantili de bi bakabilirsin B550 A Pro B550 Gamin Plus B550 Tomahawk...
  17. byhorozkentli

Çözüldü✓ RX 7700XT Alacağım 550W PSU Yeterli Olurmu ?

400 w gibi bir güç çeker o ekran kartını alınca toplamda güzel bir 550 w psu ile kısa vadede kullansanda daha yüksek kaliteli psu sağlık açısından daha iyi sistemin
  18. byhorozkentli

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

şaka mı yorumlar emniyet şeridi mi orası :)
  19. byhorozkentli

🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR!

konusu açılacak kadar bi indirim olduğunu sanmıyorum
Top Bottom