Arama sonuçları: *

1. S

Bu kulaklık alınır mı?

Ben 7+ kullanıyorum. Hardcore rank kasıyorsan bu kulaklığı alma çok iyi ses kasilmiyor. Mikrofonu güzel. Genel kullanım için gayet uygun bence. Steelseriesde şey olayı çok iyi mesela round bittikten sonra oyunun sesini kapatabiliyorsun google veya discorddan ses geliyor, round başlarken sesi...
  2. S

Nvidia ekran kartı güncellemek hakkında

Nvidia 'nın uygulamasını indirip sürücü güncellemek ile manuel güncellemek arasında fark var mı
  3. S

OYUN BULAMIYORUM YARDIM

Bende full valo oynuyordum şimdi bf1e başladım, sardı ufaktan. Multiplayer oynuyorum hikaye güzel mı bilmiyorum
  4. S

Bu fiyata hyperx cloud 3 alınır mı?

Ben arctis7+ kullanıyorum memnunum ama şuanki fiyattan alınmaz nerdeyse 6k olmuş. Gecikme konusunda korkun olmasın hiç gecikme olmuyor.(anlayabileceğin bi gecikme olmuyor) Corsair hs80i baya övmüşlerdi bu forumda ama sen yine de araştır. 4k iktopyada
  5. S

Bu fiyata hyperx cloud 3 alınır mı?

Hocam gerekirse biraz daha ekle kablosuz al bence. Kablosuz geçtim inanılmaz rahatlık
  6. S

Win 11 geçmeli miyim

Geçtim 11 proya şuanlık iyi gibi
  7. S

Fc25 gamepad çalışıyor ama mouse ile oynatıyor beni

gir çık yaptım düzeldi saçmalığa bak
  8. S

Fc25 gamepad çalışıyor ama mouse ile oynatıyor beni

gamepad ile ayarlarda falan geziliyor ama oyunda oynarken mouse ile oynatıyor. Bunun ayarı mı var nasıl kolla oynayacağım. Xbox 9. nesil var
  9. S

PS 5 için 4K monitör önerir misiniz

1080p sakin alma en az 2k Al
  10. S

Win 11 geçmeli miyim

11 pro mu yoksa 11home mu kurayım
  11. S

Win 11 geçmeli miyim

Itsc ne demek hocam Sistemim yeni 4060ti , i5 13400f ddr5
  12. S

Win 11 geçmeli miyim

İşlemcim garantiye gitti 2 gün sonra dönüyor Pc de win 10pro kullanıyordum. Yeni kurulum yapicam win10 devam edeyim mi Win 11e geceyim mi, win11 kullanan arkadaşlar memnun kaldı mı
  13. S

Günümüz oyunlarını uzun süre oynatabilecek monitör dahil sistem

Dostum sen kendin bir sistem baksan sonra linkini atsan bu nasıl diye sorsan daha iyi olmaz mı. Buraya şu şu özelliklere sahip şu bütçeyle bilgisayar arıyorum demen hoş değil bence. Milletin işi gücü yok sana sistem bakmaya mı uğraşacak, buna uğraşacak adam varsa enayinin önde gidenidir
  14. S

Monitörü temizlemek için ne kullanmalıyım

Monitorum tozlandi ve kirlendi. Ekrani ne ile temizlemeliyim
  15. S

Monitörde g-sync hakkında

Monitörde G-sync özelliği olması çok da önemli mi?
  16. S

Wireless Mouse önerir misiniz

Hocam 8k Hz kullanırken sıkıntı oluyor mu. Bir de 4k hze çekilebiliyor mu mouse
  17. S

Wireless Mouse önerir misiniz

Bütçe max 3.500e kadar zorlayabilirim. Tutuj şeklim Palm ve Fingertip arası ATK Blazing Sky F1 pro düşünüyorum nasıldır sizce başka öneriniz var mı
  18. S

Cyberpunk konuşma sesleri gelmiyor

Yeni indirdim oyunu. Sesler geliyor ama diyalog sesleri gelmiyor. Engelli modu falan mı bu Nasıl düzeltirim 1735340462 Gir çık yaptım düzeldi
  19. S

Yardım 2K Mönitör alacağım karar veremiyorum ne almalıyım?

Rog xg27 acs kullanıyorum memnunum
Top Bottom