Arama sonuçları: *

1. KYLORIN

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

benim yanıtı yorumlarmısın doğruluk oranını?
  2. KYLORIN

Aslında soru çok yönlü cevabı olan bir soru. Mesela o 5 kişi hayatları boyunca hiçbir işe yaramayan, ülkeye zarar vericek insanlar olabilir. Buda Kolu çekmeme şıklarını seçmemiz yol açar. Yada bu 5 kişi (veya 1-2kişi) ülkeye çok katkısı olacak işler yapabilirler ve bu durumda daha fazla can...
  3. KYLORIN

Aslında soru çok yönlü cevabı olan bir soru. Mesela o 5 kişi hayatları boyunca hiçbir işe yaramayan, ülkeye zarar vericek insanlar olabilir. Buda Kolu çekmeme şıklarını seçmemiz yol açar. Yada bu 5 kişi (veya 1-2kişi) ülkeye çok katkısı olacak işler yapabilirler ve bu durumda daha fazla can...
  4. KYLORIN

Hava Soğutucu tavsiyesi

işlemci için 80 derece olmasa iyi olur ama performans kaybı olmaz 85-90 derece üzeri sorun. 50-80 arasıda hiç bir sorun olmaz
  5. KYLORIN

ROG STRİX 5090 vs MSI 5090 GAMING TRIO

nerde tam olarak baktım bulamadımda
  6. KYLORIN

ROG STRİX 5090 vs MSI 5090 GAMING TRIO

5090 a rog strix zorunlu değil diğer modellerde çok rahat soğutur, diğer model olmasınada gerke yok yine asus un tuf gaminigi falanda baya rahat soğutur. rog dediğin şey alınabilecek en üst modellerden biri zaten. Bütçen 210k ve şuanda 4090 rog strix 150k yani bütçe büyük ihtimalle yeterli...
  7. KYLORIN

4070 Tİ SUPER Sistem Topluyorum Yardım

ekran kartı link atarmısın?
  8. KYLORIN

Max 25k sistem toplama

biliyorum hazır sistem almak faha mantıklı her şey daha ucuza geliyor, fakat bana max 25klık en fp sistemi toplayabilirmsiniz?
  9. KYLORIN

45.000 TL'ye PC Toplama önerisi

@LoserIl
  10. KYLORIN

Bu fiyata bu sistem alınır mı?

1 ay berkleyiver ne olacak her türlü 4070superden daha güçlü ve daha yeni nesil bir ekran kartı elde ediceksin
  11. KYLORIN

RTX 4070 Tİ Super & Ryzen 7 7700 Darboğaz

Hayır yapmaz
  12. KYLORIN

1440p 144hz özelliklerinde görüntü kalitesi en iyi monitör önerisi

fps oyunları oynamıyomuşsun şimdi fark ettim sana öneririm ama alırken bilki 8gb vram yetersizliği ve performans yetersizliği yaşayabilirsin
  13. KYLORIN

1080p 240hz falan aomak daha mantıklı
  14. KYLORIN

normalde bu erkan kartına 2k önermem ama kaç gblik versiyonu?
  15. KYLORIN

Oyuncu mouse 750 1000 lira arasinda tavsiyeniz nedir

https://furylevel.com/furylevel-z1 Bir süredir yokum başka mouselarda olabilir!!!
  16. KYLORIN

Monitör Hz sorunu???

dp kablısu 1.4 destekli ve kablo orjinal 1736223481 hatır sadece 1. tane var
  17. KYLORIN

Monitör Hz sorunu???

evet 1736195851 burdada 120hz ve ekran kartına taktım 1736195879 görüntüyü yanlışlıkla anakrta takmışım şimdi ekran kartına taktım ama halen 120hz
  18. KYLORIN

Monitör Hz sorunu???

4070 super
  19. KYLORIN

Monitör Hz sorunu???

tam olarak nerden yapıcam? renk kasıtlı seçmedim
Top Bottom