Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

Bu laptop alınır mı?

Arkadaşım kardeşine alacakmış. Bu fiyata daha iyi laptoplar var mıdır? Sizce fiyat performans açısından nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. mertbuilding

1000tl civarı fiyat performans mouse önerisi

Logitech g402 var 999tl o daha iyi değil midir?
  3. mertbuilding

hocam bu fiyat bandında daha bilindik markaların ürünleri yok mu?
  4. mertbuilding

Mikrofonu kaliteli oyun için kulakiçi kulaklık önerisi

hocam kulaklığı aldım birkaç gündür de kullanıyorum. Mkikrofonu çok kaliteli, ses kalitesi de yüksek. Sen olmasan acaba kulaküstü mü alsam diye düşünmeyecektim, sağ olasın.
  5. mertbuilding

hocam usb uçluymuş bu galiba. benim kasanın önünde tek usb girişi var, onu da dualsense bağlamak için kullanıyorum. ikisini bi arada kullanabilmek için usb çoklayıcı kullansam, kulaklığın performansında bir eksilme olur mu?
  6. mertbuilding

bunu kullanıyor musun?
  7. mertbuilding

1000tl altı kulakiçi kulaklık önerebilir misiniz?
  8. mertbuilding

logitech g903 kullanıyordum 5 sene önce aldım bozuldu. 1000tl civarı oyuncu mouse önerebilirseniz sevinirim.
  9. mertbuilding

telefonum şarj olmuyor

samsung note 10 lite telefonum şarj almamaya başladı. başka telefonla test ettim sıkıntı şarj kablosunda değil. şarj soketini ince uçlu bir şeyle temizlemeyi denedim. içinden kir çıkmadı ama iğneyle soketin içini kurcaladıkça şarj düzeliyor gibi olup 5 10 dakika sonra yine almamaya başlıyor...
  10. mertbuilding

bilgisayarım donuyor ve bir süre sonra kendi kendine kapanıyor

tavsiyeler için teşekkürler. termal macun değişimin deneyeceğim çözmezse soğutucu alırım.
  11. mertbuilding

witcher 3te gpu 70, cpu 90-100 derece arası dolaşıyor
  12. mertbuilding

sistem özelliklerini ekledim. donmanın sebebi ne olabilir? biraz araştırma yaptım, benimle aynı sorunu yaşayanlara bazıları ssd, bazıları ekran kartı, power supply, anakart neredeyse her parçadan kaynaklı diyen olmuş. pcyi alalı 3 sene oldu ve hiç termal macun değişimi yaptırmadım. ondan...
  13. mertbuilding

400-500TL bandında kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

mümkünse 400-500TL bandında mikrofonu kaliteli, kablolu, kulakiçi bi kulaklık önerebilirseniz sevinirim.
  14. mertbuilding

FX 8300 + R7 370 sistem kaça satılır?

o zamanlar satma planımı kardeşim kullanacak diye iptal etmiştim. pc şimdi yine kullanıcısız kaldı malum piyasa da değişti yeniden sorayım dedim.
  15. mertbuilding

FX 8300 + R7 370 sistem kaça satılır?

EKRAN KARTI: AMD R7 370 SERİES İŞLEMCİ: AMD FX 8300 RAM: 2x8 DDR3 KINGSTON PC3 12800(800MHz) KASA: THERMALTAKE VERSA H23 ANAKART: ASUS M5A78L-M Kaça satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim?
  16. mertbuilding

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 512 GB alınır mı

direkt çök bence kardeşim
  17. mertbuilding

Oynarken içimi ısıtacak oyun önerir misiniz

firewatch
  18. mertbuilding

oyunlarda sol ve sağ kulaklıklara farklı ses gitme özelliği nasıl kapatılır?

oyunda mesela solumuzda bir şey olunca sadece sol kulaklığa ses gitmesi özelliği nasıl kapatılır?
Top Bottom