Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm 3.298,97 ₺

Bu sıvı soğutma mı daha iyi performans gösterir acaba yoksa lt720 mi
  2. S

7800x3D sıcaklık yüksek değil mi?

Konu ile ilgili değil biliyorum kusura bakmayın ama oyunun ismini öğrenebilir miyim merak ettim açıkçası
  3. S

EA SPORTS FC™ 24 alınır mı?

Ben indirimde iken aldım şuana kadar sadece eskiden pes 2013 oynardım şans vermek istedim keyifle oynuyorum şuan
  4. S

Klavye önerisi lazım

1500 TL klavye önerisi lazım arkadaşlar blue red olur tercihim tam klavye ama küçük de değerlendirilebilirim.
  5. S

Çözüldü✓ ips Monitör Tavsiyesi 4000-5000 arası

Üstüne biraz daha koyarsanız bence taxsit ile vade farksız 240 280hz alabilirsini,
  6. S

Çözüldü✓ Deepcool Ls520 bu fiyata alınır mı ?

Amazonda lt 720 var 3.300 TL
  7. S

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

Şuan sanırım 1.75 vardır
  8. S

Xbox Game Pad yardım

Bende öyle yaptım itopyadan aldım oradaki tr garantili sanırım
  9. S

Xbox Game Pad yardım

İptal ettim zaten itopyadan kırmızı rengini aldım buda güzelmiş rengi
  10. S

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

Uykuna dikkat et her zaman yeterince uyu önemi yok voleybol basketbol yüzme boyunun uzaması da etkisi olacaktır 1710273674 Boy uzaması bende ergenliğe girdiğimde bile hiç uzamadım sonra ergenlik bitiminde bir anda 20 santim attım hala da sanırım boy uzamam devam ediyor az da olsa yaş 20
  11. S

Amazon Germany Helal Olsun

Bende saat almıştım bu politikayı kendi ürünlerinde yapabiliyorlarmis sadece satıcısı başkası olunca yapmıyorlarmıs 2 adet saat aldım aldıktan 2 gün sonra 400 TL indirime girdi bana para iadesini yapmışlar haberim bile yoktu maile girince şans eseri görmüştüm
  12. S

Toplamayı Düşündüğüm Bilgisayar İçin Öneriler

Sonrasında ekleme yapabilirsiniz 16gb da yeterli gelecektir bir süre
  13. S

Xbox Game Pad yardım

https://www.idefix.com/microsoft-xbox-wireless-controller-beyaz-9nesil-ithalatci-garantili-p-800461 Bunu sipariş ettim ettikden sonra gördüm ithalatçı garantiliymiş bundan dolayı bir sıkıntı yaşarmıyım yada garantiye yollamak istediğim de kime yolamam gerekiyor acaba yada iade etmek istediğimde
  14. S

🔥İndirim Duracell Alkalin Aa Kalem Piller 30'lu 89,00 TL

La yeni aldım ben pil ama
  15. S

Yardım Gamebooster gb2428FF 280hz alınır mı

Ben kendim kullanıyorum malzeme kalitesine bir şey diyemem ama öyle aman aman bir malzeme kalitesi farkı yok özeliklerde hak verebilirim ama verdiğiniz fiyata aldığınız özellikler gayet yeterli 1ms gtg 1ms mprt ama past IPS panel kullanıyor benim kendi tercihim yinede gamebooster yada olurdu...
  16. S

Anladım adamın alınır mı sorusuna hiçbir biglisi ve fikrin yokmuş gibi sadece yok yazıyorsun ben sana önemli olan şeyin kullanılan panel olduğunu söylediğimde hayır diyorsun ama bir argüman yok bile birileri mesaj kasıyor sanırım
  17. S

Bu sistemde uyumsuzluk var mı kontrol edebilir misiniz ?

Arasındaki fiyat farkı bildiğim kadar çok fazla yoktu en azından ben alırken. Lt 720 çok daha iyi bir soğutmaya sahip fiyatına göre mükemmel ama amazondan falan alın yurt dışı daha uyguna geliyor 3.5 olması lazımdı yanlış bilmiyorsam AMD kendi önerdiği soğutucular dan birisi 300watt tdp kadar...
  18. S

Gamebooster al pişman etmez emin olabilir ama öbür paneller gibi üst düzey bir görüntü kalitesiz gelebilir önceki monitörün bilmiyorum o yüzden birsye söylemem
  19. S

Monitör de önemli olan şey bu arada marka değil kulanılan panellerdir
  20. S

Ben kendim kullanıyorum kuzenime de aldım aynısını hiç bir sıkıntı yaşamadık mükemmel bir şey fiyatına göre ghosting sıfır ışık sızması bir miktar var siyah ekranda karanlık ortamda anlaşıyor rahatsız etmiyor ölü pixel ikimizde de çıkmadı HDM kablosu çıkmıyor HDM kablosu almanız gerekebilir...
Top Bottom