Arama sonuçları: *

1. Dogukappa

🚨🚨 ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI!

konuşma la ılık yandaş ye kelebek makarnanı otur aşşa 15 yaşındasın oy vermeye bile yetmiyor yaşın
  2. Dogukappa

🚨🚨 ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI!

diyorum bu hükümet türklere düşman diye en başından beri
  3. Dogukappa

Air jordan 1 vs air force 1

benim tercihim af1 olurdu her şeyin altına kombinlendiği için ama fiyatları şu an uçuk
  4. Dogukappa

Diş ve Yüz Bakımı Hk

diş zaten genelde genetik bazı insanlar var 0 fırçalama ile inci gibi dişlere sahipler şu an yapman gereken herhangi bi postür bozukluğu varsa tedavi olup düzenli fırçalamak
  5. Dogukappa

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 23.999 TL

mi 14t pro nerde 21k hocam
  6. Dogukappa

Kararsızım yardım edin lütfen.

okulda şart değilse hem bütçe bakımından hem de daha iyi bir donanım alabileceğin yönünden masaüstü daha mantıklı
  7. Dogukappa

Çözüldü✓ Blue switch mekanik klavye öneri?

https://www.garajonline.com.tr/aigo-a100-starry-blue-mekanik-klavye-blue-switch-ingilizce-3535
  8. Dogukappa

Aile zoru ile namaza başlamak

çocuk gayette doğru söylemiş herhangi bi b*k bildikleri yok kendileri bile ne için inandıklarını eminim ki bilmiyorlardır bir de utanmadan bu zamana kadar besleyip okutan demişsin ebeveynliğin görevi zaten bu çocuğu dünyaya getiren onlar eşek gibi bakıp besleyip büyütecekler sen bu kafayla sakın...
  9. Dogukappa

❌İndirim Bitti! Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

al satçı mısın olum sen niye bu kadar gerildin
  10. Dogukappa

Okulu cimere şikayet etmeliyi miyim?

bazen türkiyede yaşadığınızı unutuyorsunuz hiçbir şey olacağını düşünmüyorum üstüne sana uzaklaştırma bile verirler anlarlarsa bu ülkede adalet kırıntısı bile beklemeniz şaşırtıyor bazen
  11. Dogukappa

Koorui 27" 27E6QC Curved VA Panel 1ms 144Hz | Bu Monitör Alınır mı?

evet öyle bir muhabbeti var ama birazda şans işi ölü pikselli ürün denk gelirse ölü pixel olduğunu belirtmeden iade edin bence bu bütçede şans denenir 1736877959 ya garantisine yönlendirecekler direkt ya da sorun etmeyip iade alacaklar
  12. Dogukappa

Koorui 27" 27E6QC Curved VA Panel 1ms 144Hz | Bu Monitör Alınır mı?

bütçe çıkıyorsa bu çok daha mantıklı https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54
  13. Dogukappa

Migros Atıştırmalıklarda 2 al 1'i iade

şu bindirim diyenler 2010 da falan mı yaşıyonuz la gidin az alışveriş yapın fiyatlar normal market fiyatlarıyla aynı
  14. Dogukappa

Engellilik Oranı ve Haklarım Nelerdir?

%90 ı felç geçirip kalıcı hasar alanlara bile vermiyorlar sanmam
  15. Dogukappa

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

topladık 3 5 bi şey :kizginpeepo:
  16. Dogukappa

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

idare eder
  17. Dogukappa

🔥İndirim Pierre Cardin 1 Alana 1 Bedava ve %70-80'e Varan İndirim

2 tane tek kişilik yorgan 2 tanede yastık aldım bakalım uyguna geldi bayağı
  18. Dogukappa

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

200 TL kupon uygulayıp alacağım benim için fiyat farkı hemen hemen 2000 TL bul özelliğide benim için önemsiz kaç senedir tws kulaklık kullanırım 1 kere nerde olduğunu unutup ya da kaybettiğim olmadı dediğim gibi anc içinde 2000 TL daha vermek bana mantıklı gelmiyor kullanmadığım için
  19. Dogukappa

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

2k fark var hocam anc zaten çok sevmediğim için ihtiyaç duymuyorum ki zaten silikonsuz bir kulaklığın anc performansından çokta bir şey beklememek lazım ofis ortamında falan çalışanlar için okeyde benim ihtiyacım yok
Top Bottom