Arama sonuçları: *

1. U

Windows sıfırlaması 35 de takıldı ne yapmalıyım

Windows sıfırlama ekranım bu şekilde kaldı ne yapmalıyım
  2. U

MONİTOR 165 HZ E GECMIYOR

msi optıx g27c4 165hz 1ms monıtorum var hdmı ıle 144 hz de kullanıyordum bugun dısplay port kablosu aldım ve şuan 165 hz i seçmek istediğimde ekran kararıyor yardımcı olabılecek kardeslerımı beklıyorum şuan şimdiden teşekkürler
  3. U

165HZ DİSPLAY PORT KABLO ÖNERİSİ

inşallah bir bilir kişi yazar suraya :)
  4. U

165HZ DİSPLAY PORT KABLO ÖNERİSİ

ARKADASLAR 165HZ 1MS MONİTÖRUM İÇİN DİSPLAY PORT KABLOSU ALACAĞIM HANGİSİ ALACAGİMİ BİLMİYORUM EN PERFORMANSLI VE UYGUN FİYATLİ DİSPLAY PORT KABLOSU ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM İYİ GÜNLER, TEŞEKKÜRLER
  5. U

Hangi internet saglayacisini kullanmaliyim

Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 1.5 senedir turk telekom kullanıyorum fakat son 2 aydir internetten hic memnun değilim internet saglayicimi degistirmek istiyorum aklimda 3 saglayaci turknet,millenicom,netspeed sizce bunlar alınır mi kullananlar bilgi verebilirse teşekkür ederim (Ayrıca...
  6. U

uygun fiyatlı monitör tavsiyesi

Arkadaşlar qp bilişim guvenlimidir ve bu monitör sizce nasıldır alınır mı?
  7. U

James Donkey 144hz monitör

çok teşekkürler.
  8. U

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-gaming-monitor-fiyati-44299/ 1604068614 https://www.incehesap.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-gaming-monitor-fiyati-44299/ 1604068677 hocam Abdullah abi videoda incelerken çok guzel geldi gözüme 27inc almayi düşünüyorum.
  9. U

Arkadaşlar Aylar önce Abdullah abinin incelemiş olduğu James Donkey marka 144hz monitörü almayı düşünüyorum,sorun yaşayan insanlar olmuş kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum(144hz fiyat performans monitörler onerebilirisniz) Teşekkürler.
  10. U

GÜVENLIK DUVARIM BOZULDU YARDIIM

GÜVENLIK DUVARIMDA KORUMA BILGILERI ALINIYOR YAZYIOR GÜVENLIK DUVARI COK DIKKAT ETTIGIM BISI YARDIM!!!!
  11. U

MİKROFON AYARLARINA GİREMIYORUM

GİZLİLİK AYARLARI-UYGULAMA İZİNLERİ-MİKROFON MİKROFON AYARLARINA TIKLADIGIM ZAMAN AÇILMIYOR,ATIYOR
  12. U

ANİDEN TAKILMA VE FPS DÜŞMESİ

PUBG YUKSEK AYARLAR OYUN SONRASI SICAKLIK DEGERLERI 1586623619 guncelledım 1586623849 ACABA TERMAL MACUNLA ILGILI BI SORUN OLABILIR MI YADA ICINI BI TEMIZLESEM FAYDASI OLUR MU
  13. U

SSD VE HDD FAKAT OYUN HDD ICINDE
  14. U

TEK KANAL 8GB 3000MHZ RAM KULLANIYORUM BOŞTAKI SICAKLIK DEGERLERİ
  15. U

driverları kontrol ettım hepsı guncel sıcaklık degerlerını ise şöyle söyleyeyım az once 30dakıkalık yüksek ayarlarda pubg oynadım ekran kartı sıcaklıkgım 58 derece işlemci ise max 85 i görmüş
  16. U

BİLGİSYAR OZELLİKLERİM MSİ ARMOR RX 570 8GB RYZEN 5 2600 8GB 3000MHZ RAM 1586621915 TEK KANAL 8GB 3000MHZ RAM KULLANIYORUM
  17. U

ARKADAŞLAR 2 GUNDUR YASADIGIM BI SORUNDAN BAHSETMEK ISTIYORUM BİLGİSAYARIMDA CSGO OYNARKEN NORMALDE 250-350 FPS ARASI ALIYORUM FAKAT Bİ ANDA 140-220 ARASI BI FPS ALMAYA BASLADIM BUNLA BERABER ARA ARA FPS DROP GIRIYOR VE 50 FPS YE KADAR DUSUYOR DIGER OYUNLARDA FPS KAYBIM YOK FAKAT ARA ARA...
Top Bottom