Arama sonuçları: *

1. L

13k bütçe ile 2k monitör önerisi

Evet genelde MSI modeli önerdiğini gördüm. Bir kere arada 60HZ farkı var FPS oyuncusu iseniz baya önemli diğer tarafta Dell model HDR600 MSI HDR400müş ne kadar önemli bir fark bilmiyorum. Diğer şeyleri birbirinin aynısı gibi duruyor sadece MSI model 1k daha pahalı ama HZ önemli ise bence değer...
  2. L

13k bütçe ile 2k monitör önerisi

Ben de attığınız model ve , Samsung G65B, MSI G274QPX arasındayım. Samsung olan model çok güzel duruyor ama çizgi sorunları yaşayan insanlar olmuş o yüzden emin olamadım. Ya sizin attığınız model ya da MSI modeli tercih edeceğim.
  3. L

Çözüldü✓ 20k ya bu monitör alınır mı

Hocam MSI kovalıyorum 3 gün önce yine 13 14k arası bir şeydi tam almaya karar verdim IPS Glow dertleri varmış o panellerin de siz yaşadınız mı bilmiyorum ama. Samsungu çok almak istiyorum hem çok büyük hem Curved deneyimini yaşamak için ama onda da scanlines sorunu oluyormuş diye duydum bir emin...
  4. L

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

Hocam 32 inclik olanını almayı düşünüyordum ama şu çizgi problemi çok korkutuyor ya bir sıkıntı çıkmayacağını bilsem direkt alacağım bir monitor.
  5. L

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Hocam Samsung g65b 32inc dediğiniz problem %100 oluyor mu almayı düşünüyordum ama fikrim değişti gibi. Dell Alienware AW2723DF modeli hakkında ne düşünüyorsunuz biraz pahalı ama değer mi. Samsung gerçekten güzel gözüküyor ama bir sıkıntısı problemi olmayacağını bilsem direkt alıcam.
  6. L

Çözüldü✓ 20k ya bu monitör alınır mı

Hocam memnun musunuz? Önce Dell AW modeline karar verdim sonra MSI olan aklımı karıştırdı, birisi 15 birisi 18k 3k vermeye değer mi acaba? Ya da bu kadar vermişken Samsung g65b 32 inch modelini mi alsam diyorum. Ben de hardcore fps oyuncusu değilim anime, dizi, hikayeli oyunlar oynuyorum bir...
  7. L

Dell Alienware AW2723DF Almaya değer mi?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2723df-27-1-ms-qhd-freesync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,197363785.html Şu an 18.000 TL fiyatını hak ediyor mu? 4070 Ekran kartım var öyle aman aman fps oyunları oynamıyorum hatta bilgisayarımda fps oyunu yok bile. Bunu alırsam bi valo...
  8. L

15.000 TL 2k Monitor önerisi

Curved olmasını istemiyorum flat bakıyorum. Aklımda 3 model var. https://www.gaming.gen.tr/urun/316861/dell-alienware-aw2723df-27-inc-280hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce...
Top Bottom