Arama sonuçları: *

1. E

30-32 bin ₺ bütçeye amd ekran kartlı sistem önerir misiniz

Yazdığım oyunlarda tahminen kaç fps verir? 1734514084 Bu anakartta Dual Bios var mı? Bios güncellerken elektrik giderse sorun olur mu? 1734514148 Zaten sistemi aldıktan 1-2 ay sonra aynı ramden 1 veya 2 tane daha takmayı düşünüyorum.
  2. E

30-32 bin ₺ bütçeye amd ekran kartlı sistem önerir misiniz

yaklaşık bütçem 32 bin ₺. Monitör dahil beni uzun süre götürecek bir sistem lazım. Akvaryum kasa olursa daha iyi olur ama olmazsa da sorun yok. Oynadığım Oyunlar: - Valorant - Apex Legends - ETS - Minecraft - Grand Theft Auto V - FiveM *Grand Theft Auto VI çıktığı zaman destekleyecek bir sistem...
  3. E

30-32 bin bütçeye hazır sistem önerisi

yaklaşık bütçem 32 bin ₺. Monitör dahil beni uzun süre götürecek bir sistem lazım. Akvaryum kasa olursa daha iyi olur ama olmazsa da sorun yok. Oynadığım Oyunlar: - Valorant - Apex Legends - ETS - Minecraft - Grand Theft Auto V - FiveM *Grand Theft Auto VI çıktığı zaman destekleyecek bir sistem...
  4. E

3 Monitör destekleyen sistem önerisi

Gaming Gen sitesi bileşen kutularını yolluyor mu? Kutuları rafıma koymak istiyorum.
  5. E

3 Monitör destekleyen sistem önerisi

3 monitör destekleyen bir sistem ihtiyacım var. Yayın yaparım ve oyun oynarım. mümkünse RTX serisinden olsun çok pahalı bir sistem olmasın sadece kasaya maksimum 25-30 bin arası verebilirim. Monitörleri sisteme katmadan bir sistem önerisinde bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler... Bu sistem...
Top Bottom