Arama sonuçları: *

1. fatik1881

Acer Nitro 5 I7-12650H sizce nasıl

Masaüstü bilgisayarı satıp leptop geçmek istiyorum bu leptop alınırmi https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-i7-12650h-16-gb-1-tb-ssd-rtx-4060-8-gb-15-6-165-hz-freedos-nh-qm0ey-00b-165-p-HBCV000073V1CW?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&
  2. fatik1881

GARANTİ BANKASI KARTI İLE OYUN ALINMIYO

Kart internet alışveriş acikmi
  3. fatik1881

Yardım Sifu'da Gamepad'i aktif edemiyorum.

Kontrolcü ne kullanıyorsun
  4. fatik1881

Aile hekimleri üçüncü kez iş bırakacak.

Kaynak Hürriyet Birinci basamak sağlık hizmetleri arasında yer alan Aile Sağlık Merkezleri’nde (ASM) çalışan aile hekimlerinin 5 gün boyunca yapacağı iş bırakma eylemlerine, ikinci ve üçüncü basamakta çalışan hekimler ve sağlık personelleri de destek verecek. İkinci ve üçüncü basamakta çalışan...
  5. fatik1881

Erkekler İçin Sivilce Kremi Önerisi

Akela iyidir
  6. fatik1881

Öneri Öcalan'a af yok mitinglere devam

Işıkçılar'dan yeni iddia: Öcalan evlenmek istiyor TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, terör örgütü PKK'nın kurucusu Abdullah Öcalan’ın İmralı’daki cezasını ev hapsine çevirmek ve yeni bir hayat kurmak için evlenmek istediğini öne sürdü.
  7. fatik1881

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

Kim takar Yalova kaymakamını
  8. fatik1881

Öcalan'a konuşan mhp oldu ama 😃
  9. fatik1881

Bana göre tek çare zafer partisi
  10. fatik1881

iyi allahtan chp iktidar olmadı
  11. fatik1881

DEM Parti'den Ahmet Türk, Sırrı Süreya Önder , Pervin Buldan, TBMM'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli, DEM Partili heyeti kapıda karşıladı.
  12. fatik1881

Allaha inanıyor musunuz?

Allah ve kurana inanıyorum ama hadis saçmalığa inanmıyorum
  13. fatik1881

Ülkede neden yas ilan edilmedi ?

arap şeyhleri ölünce yaş ilan edilmişti konu Türk olunca niye ediliyor
  14. fatik1881

PKK elebaşı Öcalan ile İmralı'da görüşen DEM Parti'den ilk açıklama

Çok merak ediyorum şimdi ne diyecekler
  15. fatik1881

PKK elebaşı Öcalan ile İmralı'da görüşen DEM Parti'den ilk açıklama

Kaynak Milliyet DEM Parti Milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan İmralı Adası'nda, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan ile dün görüştü. DEM Parti'den görüşmeyle ilgili son dakika açıklama yapıldı. DEM Parti heyetinin dün İmralı Adası'na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından partiden...
  16. fatik1881

Ev sahibi kirayı 7.000 den 12 bin yaptı

Bizim burda kiptaş 38 bin la kira
  17. fatik1881

Ekran karı rx 7700 xt DDR4 sistemi DDR 5 gecirebilirmiyim

bu sekil de nasıl https://checkout.hepsiburada.com/sepetim 1735400885 @furkangorur ne oldu la 😃
  18. fatik1881

Ekran karı rx 7700 xt DDR4 sistemi DDR 5 gecirebilirmiyim

İşlemci AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor 3.80 GHz Takılı RAM 16,0 GB DDR 4 ekran karı rx 7700 xt ddr5 nasıl gecerim gecmek mantıklımı
Top Bottom