Arama sonuçları: *

1. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

şuan indiriyorum zaten 20lvle kadar deneyecem mmo açlığım tuttu ve uzun süre tatmin etmesini istiyorum. Amacım önceden bilgi almak o yüzden önerdiğiniz bir kanal forum vs var mı türkçe içerik sunan yoksa da sıfırdan mala anlatır gibi ingilizce içerik de olur ama tercihim türkçe
  2. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir genişleme paketi alınması gerektiğini söylüyor o da 2 yıl önceden kalma şu anda The War Within var oyunu oynamak için war within+ game time mı...
  3. Eyisha

Yavru kedi için neler almalıyım

Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi bilgiler bırakabilirse mutlu olurum teşekkürler. Kedi 6 haftalık
  4. Eyisha

Bu devirde ps4 alınır mı ?

onu alıcam zaten o ayrı bu ayrı blodborne'un da pcye geleceği yok gow filan umrumda değil asıl hedefim bloodborne oynamak hacım vallahi soulslike takıntım yüzünden almak istiyorum ya helal olsun kral çok güzel cümle ikna ettin beni
  5. Eyisha

Bu devirde ps4 alınır mı ?

Hayatımda hiç konsolum olmadı aslında ps4 almak için tek sebebim bloodborne oynamak başka hiçbir oyun umrumda değil tabi başka oyunlar da oynarım ama asıl hedefim bb bunun için playstation alınır mı ? ps5 al demeyin o kadar param yok ps4 de slim almayı düşünüyorum ne diyorsunuz
  6. Eyisha

İnstagram istek atamıyorum

Merhaba dostlar sorunum başlıktaki gibi istek atamıyorum ama garip yanı eski arkadaşlarıma yada yorumlarda rastgele karşıma çıkan kişilere atabiliyorum ama şuan ünideyim ünideki kimseye istek atamıyorum karşıma şöyle bir şey çıkıyor nasıl çözerim instagram destek gibi bir şey de bulamadım işe...
  7. Eyisha

Witcher 3 görevlerin yeri haritada gösterilmiyor

'Ormanların Hanımını Oku'.
  8. Eyisha

Windows Gezgini aşırı ram tüketimi

4 mailime de baktım hiçbirinde bir şey sızmamış gözüküyor valla çok şaşırdım birde hdd tam tarama nasıl yapılıyor kaspersky indiremedim deneme sürümüne tıkladım mail banka kartı vs istedi valla uygulamaya verecek para yo kbende
  9. Eyisha

şimdi indirip taram yapıcam sonuç çıkınca atsam bakar mısınız 1724974390 paralıymış benim param yok gdfşkl
  10. Eyisha

hayır düşünememiştim :( tekrar başlatınca 43mb a düştü şimdi ama cidden virüs olduğundan şüpheleniyorum windows güvenlik duvarı oynadığım bir metin2 pvp sunucu launcher'ını blocklamaya başladı o kadar ram yemeye başlayınca pc belki alakası vardır hata veren şeyi de kaldıramıyorum geri kapanıp...
  11. Eyisha

Görev yöneticisinde windows gezgini diye bir halt var açık bile değil hiçbir uygulama opera dışında tüm rami yalayıp yutuyor ne yapmam lazım yardım edin video izlerken bile aşırı donmaya başladı pc
  12. Eyisha

Bu siteden kitap alınır mı güvenli mi

İnternetten baktığım kadarıyla İlkNokta ithaki'nin satış sitesi imiş öyle okudum 4-5 forum başlığında sanırım alışveriş yapıcam bol şans dileyin 1724606715 Güvenemedim ya içime kurt düştü fazladan ödeyip amazon ağabeyden alıcam
  13. Eyisha

Bu siteden kitap alınır mı güvenli mi

Almak istediğim kitapları bir tek burada bulabildim güvenilir mi bilginiz dahilinde mi https://www.ilknokta.com
  14. Eyisha

Gamepadimi oyunlar görmüyor

Xbox360 kolum var microsoft store içinde vs kullanabiliyorum çalışıyor yani ordan emin oldum ama steamdeki hiçbir oyunda elden ring vs yok oyun kolu algılamıyor ne yapıcam
  15. Eyisha

2. el switch alırken nelere dikkat edilmeli ?

Oled model alıcam çipli yada kendim taktırıcam %100 çip olucak yani her neyse nelere dikkat etmeliyim alırken
  16. Eyisha

1.5k kulak içi önerisi

17. Eyisha

1.5k kulak içi önerisi

Bütçe 1.5k şarjı iyi giden mikrofonu olan bir kulakici istiyorum önerileri bekliyorum
  18. Eyisha

25-30k bandında laptop

Alınır mi ya MSI ve monster hakkında kötü yorumlar gördüm de ısınma ve ses anlamında laptopdan da hiç anlamam
  19. Eyisha

25-30k bandında laptop

Üniversiteye geçiyorum oyun amaçlı kullanıcam bölümümle gram alakası yok tamamen keyfi olarak alıcam büyük ihtimalle zamanımı elden ring vs oynayarak geçiricem rdr2 gow filan kaldırırsa ne ala iyi olur ama olmazsa da bozmaz ama fiyatının hakkını verecek hasso bir laptop istiyorum önerin gelsin...
  20. Eyisha

Minecraft premium server önerin

skyblock yok ama hypixel de
Top Bottom