Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Nzxt kasa fanları çok hızlı ve gürültülü çalışıyor.

Evet bağlı hatta kontrolcünün yuvası yetmedi diye 1 tane daha ayrıyeten kontrolcü almıştım. 1725029158 Biosa ellemekten korktuğun için çekiniyorum oradaki fanları ellemeye.
  2. D

Sence uygulamasından ayarlayabilsem yazarmıydım 1725028871 Uygulamasında fan hızını ayarlayabilme seçeneği yok
  3. D

Selamünaleyküm. Kasamda bulunan önde 2 adet 140mm üst tarafta 2 adet 120 ve egzoz olarak 1 adet 120 olmak üzere toplam 5 adet nzxt f serisi fan mevcut. Pc yi geçen sene aldım daha yeni sayılır. Bilgisayarı açtıktan kısa süre sonra fanlar hızlanmaya başlıyor. Buz gibi kasa ama direkt hızlanmaya...
  4. D

Yardım AirPods Pro 2 Hakkında yardım

😂 Telefon mu değiştirmem işi çözer mi ?ama yputube da 6s kullanan bi adamda popuplar falan çıkıyordu.
  5. D

Kanka yılbaşına ne kaldı şurda geldimi herşeye zam geliyor. iPhone’lar pahalı malum. Konuya gelelim şimdi ben telefonu mesela iPhone se yapsam İPhone 11 12 yapsam bahsettiğim sıkıntılar düzelir mi ? Ayrıntılarıyla yazabilir misin?
  6. D

Kanka telefon almaya o kadar bütçe yoktu. Bende airpodstan başlayayım dedim Xd Bi yerden başlamak lazım.
  7. D

selamünaleyküm bugün itibari ile AirPods Pro 2 almış bulunuyorum. Telefonum iPhone 6s. iOS 15.8.3 en son sürümünü kullanıyorum. Kulaklığı ilk açtığımda eşleştirdiğimde alttan pop up şeklinde hareketli eşleşme görseli gelmedi. Bunun yerine yazılım güncelleme uyarısı geldi. Limitli özellikle...
  8. D

Çözüldü✓ Samsung buds 3 pro vs airpods pro 2.gen

Konu aslında başlıktan ibaret. Aİrpods pro 2 için bayağı bir konu açmıştım. Kusura bakmayın. Kısaca İphone 6s kullanıcısıyım. Airpods pro 2 nesil düşüncem var. Samsungun sitesinde bir girip bakayım dedim. Yeni samsung buds 3 pro ön siparişi varmış. Kulaklık cidden sağlam gözüküyor. Hİ fi ses...
  9. D

Yardım Sahibinden AirPods Pro 2.Nesil Hakkında

O zaman taksitli bir şekilde mi almalıyım.
  10. D

Benimde kafam çok karıştı. Çalışan biriyim aslında 3 ay taksitli alabilirim. Bu ilanla yüzünden kafam karıştı açıkçası.
  11. D

Peki orjinalliği için ne diyorsunuz ?
  12. D

Yputube dan falan başka forumlardan baktım içime kurt düştü işte. Seri nolarını bile kopyalayabiliyorlarmış. Ne yapıcam bilmiyorum. İsterseniz ilanların linkini buraya ekleyeyim...
  13. D

Sahibinden sitesinde bu kulaklıkları baktığımda fiyatları epey uygun 3.500 5500 lira bandında ilana koymuşlar. Kulaklıkların seri numaralarını bile göstermişler. Üçünün seri no sunu Apple’ın kendi sitesinde sorgulattım. Hakkatten de kulaklık tanımlı çıktı. Hem de garanti süreleri bile var devam...
  14. D

Yardım Airpods Pro 2.Nesil İPhone 6s Uyumluluk

Selamünaleyküm. Airpods pro2.nesil satın alma düşüncem var. Ancak telefonum 6s. Bayağı bir araştırma yaptırmaya kulaklığı tam kullanabilirsin diyende çıktı limitli veya kısıtlı kullanırsın çıktı. Yani 6s ile uyumlu hatta şuan en güzel sürüm olan 15.8.2 yi kullanıyorum. Kısıtlı kullanacaksam...
  15. D

Yardım Solidworks Kasma Sorunu

Malesef işe yaramadı. Ama size bir video atacağım videodan görün nasıl bir sıkıntı olduğunu. 1703244727 Videoda atamıyorum kardeşim ki bu nasıl bir iş ? Arkadaşlar attığınız videolar işe yaramadı.
  16. D

Yapmadım aga nasıl yapılıyor ? Pek oynamak istemedim ama altta bir seçenek vardı gelişmiş ekran kartı performansı kullan diye o kutucuk bende kullanılmıyor. Ne tik atabiliyorum ne de tiki kaldırabiliyorum. Youtube dan baktım çözüm olmadı.
  17. D

Selamünaleyküm arkadaşlar. Sıkıntım şu ; Bilgisayarım normalde çok iyi, işlemcim r5 5600 anakart rog b550 f gaming wifi ekran kartım İntel Arc a770LE ve 32 gm ram takılı. Dersler için solid 2023 indirmiştim. Ancak bilgisayarımın iyi olmasına rağmen düzlem açarken line çizergen kasıyor gibi...
  18. D

Yardım Ram Rgb Senkronu Hakkında

Soldaki iki rami sinerjiden aldım sağdakilerini de itopyadan aldım. Dördünde aynı marka model. Anlasam neyden böyle yaptığını uğraşacam da. Forumda kimse bakmıyor konuya.
  19. D

Yardım Ram Rgb Senkronu Hakkında

Nasıl bir sıkıntı mesela hocam. Soldaki iki rami aura sync ile ayarlayabiliyorum. Bu sağdakiler sade böyle piksel akıyor
Top Bottom