Arama sonuçları: *

1. EnesOzkan10

RTX 5070 ti mi RTX 5070 mi yoksa RX 7800xt veya 7900xt

Hocam saf güç diyorsan 5070ti muhtemelen 7900xt'den daha güçlü olacak saf güçte de ama amd'nin yeni çıkardığı ekran kartlarına hiç bakmadım yeni tanıttığı bişeyler varsa bilgim yok o konuda.
  2. EnesOzkan10

RTX 5070 ti mi RTX 5070 mi yoksa RX 7800xt veya 7900xt

kral dlss takıntın yoksa 5070 al dlss4 ile çok rahat oynarsın paran da cebinde kalmış olur ki 5070 ham performans ile de 2k da oynatır tabi tüm oyunları yüksek kalitede 120fps+ oynayamayabilirsin.
  3. EnesOzkan10

Ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?

Hocam marka süreci uzatabilir fakat siz haklısınız iade hakkınız mevcut ilk 6 ay içinde çıkan bir sorun ürünün ilk alındığında olduğu varsayılır. (Kaynak: https://tuketici.ticaret.gov.tr/yayinlar/tuketici-bilgi-rehberi/ayipli-mal-ve-hizmetler-hakkinda-bilgilendirme) Burada denildiği gibi ilk...
  4. EnesOzkan10

Beyaz mouse arıyorum

https://app.hb.biz/HdiCnrxFij1l hocam arkadaşım aldı memnun şuan için
  5. EnesOzkan10

PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Hocam görmeden bişey demek zor ama yaşadığınız durun garip testlerde düzgün performans verirken oyunlarda kasması fln. dediğim gibi dikkat etmediyseniz eve geldiğinizde hdmi'ı anakarta taktıysanız grafik kartlı işlemcilerde o kasmayı yaşarsınız. Umarım iade alırlar artık internet üzerinden...
  6. EnesOzkan10

PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Hocam tüm driverları doğru kurmamış olabilir misiniz ondan dolayı fps düşüşü yaşanabilir veya işlemci soğutucu soketi takılı olmayabilir hdmi veya display portu ekran kartına değil anakarta taktıysanız ekran kartınız çalışmaz 7500fli sistem için demiyorum grafik kartı olan işlemciler için bu...
  7. EnesOzkan10

PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Hocam 3 sistemde de sıkıntı yaşaman biraz garip test etmelerini isteyip sorun varsa çözmelerini beklemen daha mantıklı olurdu bence fakat ürün senin sen bileceksin.
  8. EnesOzkan10

PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Aldığın ürünlerde ilk 6 ay içerisinde sorun yaşaman halinde üründeki ayıbın ilk gün aldığında olduğu kabul edilir, yasal olarak firma iade almak zorundadır fakat Türkiye'de firmalar genelde müşteriyi süründürmek için senin tüketici hakem heyetine gitmeni beklerler ancak oradan karar çıkarsa...
  9. EnesOzkan10

Yardım VALORANT İÇİN NASIL RİOT DESTEKTEN VP ALABİLİRİM

kral hatırlamıyorum valla sana hangisi daha mantıklı geliyorsa oradan aç
  10. EnesOzkan10

Yardım VALORANT İÇİN NASIL RİOT DESTEKTEN VP ALABİLİRİM

kral bilet açıyorsun sitesinden yazıyorsun riota fakat 120 vermeyebilirler ama zaten 130vp satılıyor
  11. EnesOzkan10

Çözüldü✓ 15.000 DDR5 Sıfır sistem önerisi

Yukarıdaki mesajda alıntıladığınız mesaja dış kasa olmayacak yazmışsınız psu ve kasanız olduğunu varsayarak atıyorum yaklaşık 15k ediyor toplam: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html...
  12. EnesOzkan10

Çözüldü✓ 15.000 DDR5 Sıfır sistem önerisi

Hocam ekran kartsız derken dahili grafik kartı olan bir işlemci mi istiyorsun yoksa elinde zaten bir ekran kartı var mı?
  13. EnesOzkan10

Yeni toplanan PC açılmıyor

Psunun arkasında güç açıp kapatma tuşu var onu açtın mı
  14. EnesOzkan10

Bu sistemi toplayacağım iyi mi:

Hocam vergi bilgisayar parçalarında çok farklı olmadığı için Türkiye ile arasında çok bir fark olmuyor yanlış bilmiyorsam, bence bir Türkiye fiyatıyla da karşılaştırıp alın yurt dışından. Göz ardı edilebilecek fiyatlarsa boşuna garantisiz kullanmayın.
  15. EnesOzkan10

İnce hesap Gaming Gecesi sistemi

Rica ederim, hayırlı olsun.
  16. EnesOzkan10

İnce hesap Gaming Gecesi sistemi

Hocam işlemci bir tık dar boğaz yapar çok iyi ekran kartı aslında ama bana kalırsa attığınız b580'li sistemi almak daha mantıklı olur. Aldığınız sistemin yorulmamış bir sistem olduğunu da bilirsiniz, 2 yıl garantiyle gül gibi geçinip gidersiniz ama sonuç olarak 3070ti daha iyi bir ekran kartı.
  17. EnesOzkan10

20k civarı pc tavsiyesi

https://www.incehesap.com/omega-zenith-hazir-sistem-fiyati-76528/ hocam valoda işini görür iyi bir sistem denemez belki ama daha da fiyat çıkamıyorsan değerlendirilir.
  18. EnesOzkan10

Çözüldü✓ Max 30bin TL'ye hazır sistem önerisi

hocam r5 7500f 4060 bulabilirseniz o fiyata öpün başınıza koyun şuan ne yazsak yalan olacak belki adam size atacak 4060ti sistem o zaman bulamayacaksınız pişman olacaksınız fiyatlar çok uygun belki şuan aşırı zamlı o zaman düşecek belki daha asıl zamlar yansımadı bile hiç bir şey belli değil...
  19. EnesOzkan10

Yılbaşından önce acil pc lazım sizce bu alınır mı 25k bütçe

Hocam son zamanlarda itopya saçmalıyor bende lga1700 soket anakarta 7500f işlemcili sistem görmüştüm :D 1735669374 burada attığınızda ddr4 soket gözüküyor. 1735669375 burada attığınızda ddr4 soket gözüküyor.
Top Bottom