Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Sizce ryzen 5 5500 mantıklı mı

biri ile iletişime geçtim de 2900 e veriyor o fiyatlara bulabilirsem alırım bulamazsam dediğiniz gibi olmadı sıfıra zorlarım bir şekilde teşekkür ederim
  2. Rhavenix

5600 de ikinci el almak pek mantıklı değil gibi 600 tl fark ediyor ve benim kule tipi varken tray alsam da işimi görür gibi
  3. Rhavenix

ryzen 5 5500 neden bu kadar ön yargılı bir işlemci ki
  4. Rhavenix

uzun bir süredir ryzen 5 2600 kullanıyorum sistemde bir tek ekran kartı ve işlemci çok kötü durumda ve ikisini de değişmek istiyorum ilk işim işlemci değiştirmek olucak sizce ryzen 5 2600 satıp ryzen 5 5500 almak mantıklı mı ilerde ikinci elden de buna rx 6600 xt veya 6700 ile takviye yapmak...
  5. Rhavenix

Oneplus ace 5 serisi sadece çine mi özel satılacak

bu tarz global cihazlar genelde gelmez sahibinden de kovalaman lazım bunu
  6. Rhavenix

Msi anakart bir türlü format usbini görmüyor

f11 tuşu ile boot menüsünü açıp oradan flashı seçerek başlatsana bi
  7. Rhavenix

Discordu Nasıl Açabilirim

yok ya denedim kaliteli olmuyor cidden bende çalışmadı o
  8. Rhavenix

ben olayı çözdüm arkadaşlar vpn buldum açılabilen o vpn i açıyorum discordu açtıktan sonra vpn i kapatıyorum
  9. Rhavenix

gıbırnette çalışmıyor o
  10. Rhavenix

Arkadaşlar normalde GoodByeDpi ile herkes girebiliyor ama ben gıbırnet kullandığım için goodbydpi da çalışmıyor hatta warp veya herhangi bir vpn de çalıştırmıyor nasıl discorda girebilirim tarayıcıdan giriyor ama orada da yayın yaparken 144p ile yapıyor yayını aşırı kötü
  11. Rhavenix

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 ve RX 6650 XT için PSU Önerisi

fsp nasıl kötü olabiliyor ki
  12. Rhavenix

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 ve RX 6650 XT için PSU Önerisi

https://www.n11.com/urun/fsp-hyper-80-pro-h3-650-650w-guc-kaynagi-2002356?magaza=gamers-arena&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu yeterli olur onun için
  13. Rhavenix

Yardım Korku Film Önerileri

korku seansı izledim ruhlar bölgesini de bir izledim gerisini izlemedim aslında iyi olur bi deniyelim o zaman :D
  14. Rhavenix

RX 6600 RYZEN 5 5600 İÇİN GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİ

600 watt alsan yeterli bence 1736693842 ikinci el sorun değilse eğer https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-fsp-hyper-h3-550-w-80-plus-guc-kaynagi,psu-1222597741/detay güzel bir tane buldum sana
  15. Rhavenix

Eski sistemim nekadar eder?

bazen bu tarz sistemleri ayrı ayrı satmak daha mantıklı olabilir uğraştırır ama ayrı ayrı belki de 8-10k tutabilir
  16. Rhavenix

🔥İndirim 🔥Akmina Doğal Maden Suyu 1 L X6 Adet 64.50TL🔥

Çok teşekkür ederim :) ilksin kutlayan :D
  17. Rhavenix

🔥İndirim 🔥Akmina Doğal Maden Suyu 1 L X6 Adet 64.50TL🔥

sürekli içtiğim aldım teşekkürler
  18. Rhavenix

Hangi 6700xt alınır?

yani belki fanboyluk olucak ama reddevil gerçekten çok baba olmaya başladı 1736545900 ben red devil serisinde 2 ekran kartı kullandım birisi 6700xt idi ve gerçekten soğutması sesi muazzam ötesiydi diğer kullandığım ise rx 580 di ve o bile çok sağlamdı kasası fanı soğutması çok iyiydi
Top Bottom