Arama sonuçları: *

1. S

24999 TL Samsung Odyssey Neo G8 34 0.1 ms FreeSync Curved

Hocam pc bağlamadan kullanım var bu artı ama bu durumun bir de eksi yönü var pc dışı youtube vs girerseniz 16:9 oluyot ekran yarım ekran oluyor yanlar boş kalıyo
  2. S

24999 TL Samsung Odyssey Neo G8 34 0.1 ms FreeSync Curved

Şuan aktif olarak kullanıyorum gayet memnunum almayı düşünen arkadaşlara artı ve eksilerini yazarım
  3. S

Colorful Ekran Kartı Stokları

Cs envanteri boş hatta komple Steam envanteri boş knk benim oyunlardan düşürdüğüm kartları bile satıyorum dur profilimi atayım 1728226477 https://s.team/p/gftt-hqcj/PCBJTPCC
  4. S

Reis ben skin sevdalısı olmadığım için skin düşürünce satıyorum direkt oyun alıyorum o parayla
  5. S

Amazon alışveriş hakkında

Ben amazondan 1.5 sene önce kulaklık almıştım stelseries a7+ üründe birden bire ses gelmemeye başladı garantiye yolladım arızalı olduğunu tespit ettiler ellerinde aynı veya muadili bir ürün olmadığı için amazon ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler amazon müşteri hizmetlerine yazdım...
  6. S

Evet oynuyorum
  7. S

Yalan olmasın en soncuyu 4070tı ben almıştım 5 ay oldu galiba gelmedi stoğa
  8. S

Oled monitör aldıktan sonra yapılması gerekenler

akşam daha detaylıca bakıp dediklerini yapacağım teşekkür ederim 2 monitör kullanıyorum biri valo vs için hikayeli oyunlar film dizi içinde oled aldım
  9. S

G8 oled var akşam bakacağım ayarlara çok teşekkür ederim
  10. S

Hayırlı sabahlar arkadaşlar oled monitöre geçiş yaptım ve dün kurdum bu gün kullanmaya başlayacağım kullanıma başlamadan önce yapmamı tavsiye ettiğiniz bir kaç atar var mı ve rica etsem hdmı mini 2.1 önerir misiniz
  11. S

🔥İndirim 25199 TL Samsung 34" Odyssey G8 OLED 3440x1440 0.03ms(GTG) 175Hz 1800R Monitör

Ben var biliyodum zaten kendilerine sordum yine var dediler sorun olur garantiye yollarım yok derlerse mesaj elimde thh ile hakkımı ararım sorun yok
  12. S

🔥İndirim 25199 TL Samsung 34" Odyssey G8 OLED 3440x1440 0.03ms(GTG) 175Hz 1800R Monitör

Bende sordum bizzat kendilerine bana var dediler
  13. S

3 yıl samsung garantisi var geçen hafta aldım kargoda yarın gelir büyük ihtimalle gelince ilk deneyimlerimi yazarım hocam 1726436331 Yok kumandadan kapatırsanız eğer yine kumandadan açmak zorundasınız tv gibi 1726436437 4 aydır oled düşünüyorum bu monitör de radarımdaydı 30 k bandındaydı 1 1.5...
  14. S

Klavyem TR Q olarak ayarli ama Ingilizce yaziyor nasil duzeltirim?

Win ve boşluk tuşuna basın düzelicektir
  15. S

Ücretsiz pc oyunu önerisi?

Hocam istersen steamden aile paylaşımı yapabilirim
  16. S

Yeni oled monitör h.o or g.o

Yani monitörün özelliğini kullanmak istiyorum daha önce deneyimlemediğim için merak ettiğim bir özellik
  17. S

Hocam hdmı istememin sebebi dediğim gibi 12 bit renk derinliğine çıkıbikiyor olması oled kuralı uzun kullanma vs heralde zaten bir monitör daha var genel olarak onu kullanacağım
  18. S

Baktım kronik sorun yokmuş hdmı 2.1 bulabilirsem kaliteli bir tane 1726029193 Çok daha iyi olur 12 bite çıkabiliyor o zaman
  19. S

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g85sb-34-inch-175hz-curved-ultra-wqhd-ls34bg850suxuf/ Ürünü uzun zamandır kovalıyorum şuan çok çok ucuz en uygun oled diyebilirim özellikleri bakımından da gayet doyurucu siz ne düşünüyorsunuz fikirleriniz neler
  20. S

Türk telekomun altyapı rezaleti

Hocam türknet türktelekomun alt yapısını kullanmıyor bende sorguladım ordan biliyorum ki şuan evimde internet var
Top Bottom