Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Şu fotoğrafın müziğinin adı nedir?

Şu meem'in müziği oluyordu böyle gitarlı bişeydi adını unuttum neydi adı bilen var mı?
  2. Ğ Fedaisi

Doğum Günü Pastası Rozeti nasıl alınır?

Hiç mesajı olmayan üyeler de bile bazen görüyom acaba Donanım arşivinin doğum gününde kayıt olanlar için mi veriliyor bu rozet yoksa belli bir yıl mı geçecek?
  3. Ğ Fedaisi

Steam nasıl level yükseltirim

20 30 lira olsa okeyim ama 80 lira koyar be
  4. Ğ Fedaisi

AsRock RX 5600 XT alınır mı?

Hocam mi ekini koymayı unuttum🙁 ahh Türkçe Dil... Önceki aldığım kartın iadesini bekliyorum daha yatmadı ve almadım adam bana yazdı bide başkası istiyor sen başka bak diye adamı arıyorum dur ben valla alcam diye numarasınada ulaşılmıyor tüm terslikler heralde beni buluyor😔
  5. Ğ Fedaisi

14 Pro Max mi yoksa 15 Pro mu?

Çok haklı bir yazı genelde ikisininde hemen hemen güçleri ve kameraları aynı sadece Samsung biraz daha güçlü ve kamera bakımından iyi bende bütçe olsun bi İos deneyimlemek için İphone almayı düşünüyorum.
  6. Ğ Fedaisi

DualSense 5 orijinalliği nasıl anlaşılır?

Ceza almasından bile haklı olduğun ortada hocam👏🏿
  7. Ğ Fedaisi

Yav aman Telefonu batsın hocam pc olmadan olmuyor anakartı aldım ekran kartını hallettim tamam bu iş👍🏿
  8. Ğ Fedaisi

Yav hocam bakayımda 10 bine sistem dizilmiyor bu paraya tel alıp para biriktirip sıfır sistem alıcam sanırım.
  9. Ğ Fedaisi

AsRock markasını biliyorum yeni bir firma değil çoğu parçasını kullandım güzel marka ekran kartıda alınır mı? 3300 e alacağım.
  10. Ğ Fedaisi

RX 500 serisinde hala sorun yaşayan var mı?

Bende ban sebebi olmasını savunmuyorum aksine karşıyım bundan dolayı şikayet etmedim ve çok haklısın Türkçe dil koymayıp diğer dilleri koyan bu alçak oyun şirketlerine bende kesinlikle para verme taraftarı değilim
  11. Ğ Fedaisi

Hocam korsan tavsiye etmek forumda ban sebebi yorumunuzu düzeltin bide korsan oynamak istemiyorum kafam rahat oynamayacaksam hiç oynamam açarım tf veya cs mi o da bana yeter eyvallahımı çekerim
  12. Ğ Fedaisi

Öyle oyunlara da benim param yetmez zaten bakak olmadı 580 alacağım ya.
  13. Ğ Fedaisi

POCO X7 PRO FP KRALI?

Evet hocam, kendinizde yapabiliyorsunuz diye biliyorum araştırmak lazım biraz araştırmak için zamanım olursa bakıp buraya eklerim.
  14. Ğ Fedaisi

RX 590 alacağım psikolojim bozuldu Facebook ve Letgo'da bile piyasa almış başını gitmiş neyse konumuza dönelim hala kullanıpta sorun yaşayan var mı?
  15. Ğ Fedaisi

POCO X7 PRO FP KRALI?

Pasaport'a gerek yok Pasaport kayıt Apple'ın mükemmel güvenlik politikaları sayesinde zorunlu diye biliyorum bunda telefoncuya götürüyorsun imei çakıyor bi sıkıntısıda olmaz ben 7 sene yurtdışı xiaomi cihaz kullandım.
  16. Ğ Fedaisi

POCO X7 PRO FP KRALI?

Yurtdışı oldukları için yaani vergi fiyatları dahil olmadan satılıyorlar ben olsam yurtdışı param güvendeli şekilde alırdım lakin direnç kayıtlı almanızı tavsiye etmem çünkü içini açıp direncini değiştirip öyle kayıt ediyorlar normal kayıtlı veya kayıtsız alınabilir sonradan kaydını güvendiğiniz...
  17. Ğ Fedaisi

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

Çakma dualshock 4 çalışır diye tahmin ediyorum çalışır dimi hocalarım?
  18. Ğ Fedaisi

Yeni pc de bi anda fps düşme sorunu

Evet hocam siteden kurmak daha sağlıklı bi araştırın hocam (bende araştırırdımda şimdi pc parçası araştırıyorum bende kusura bakmayın) eğer son sürümde bi sıkıntı yaşayan yoksa sizde son ekran kartı sürücüsünü siteden kurun öyle bi deneyin.
  19. Ğ Fedaisi

Yeni pc de bi anda fps düşme sorunu

Hocam bence sürücüyü kendi sitesinden manuel bir şekilde kur he birde önceki sürümü bi indirir misin? Son driver güncellemesinden de olmuş olabilir bir ihtimal.
  20. Ğ Fedaisi

HyperX Cloud III NGENUITY de kulaklık gözükmüyor

Pc parçalarım gelsin yapayım hocam Anakart ve ekran kartı sıkıntılı çıktıda :peeposad:
Top Bottom