Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

2013 model dacia duster için koltuk kılıfı önerisi

Çok fazla ürün var farklı fiyatlarda, kalitesiz bişey almak istemiyorum. Bilen kullanan varsa önerileri bekliyorum
  2. PİŞMANIM

Yardım Delta Force oyununa girmeden atıyor

dosya bütünlüğünü kontrol edebilirsin
  3. PİŞMANIM

Dark x123 soğutucu klipslere oturmuyor

Tamamdır teşekkür ederim
  4. PİŞMANIM

Bu üst ve alt dediğin aparat harici aparat gerekmiyor değil mi dostum
  5. PİŞMANIM

Valla arkadasla baya bi kuvvet uyguladık kırılmadı ama takılmadı da
  6. PİŞMANIM

Soğutucu çok uzun kalıyor klipslere göre nasıl çözülür bu sorun, çözmek için hangi aparat gerekir
  7. PİŞMANIM

Rx 5600 yazılımsal herhangi bi problemi var mı

kartı henüz almadım. bi problemi var mı acaba
  8. PİŞMANIM

Arkadaşın rx 5600ü ile gtx 1650 kartımı takas edicem üstüne kaç vermeliyim

2 falan diye düşünmüştüm ama 1.5 teklif edecek gibiyim hafif kötü zamanımdayım işime gelir ederi buysa 1731788211 yazılımsal herhangi bi problemi var mı bu kartın eskiden çok okuyordum amd ekran kartlarının yazılım hatalarını
  9. PİŞMANIM

1k az kacmaz mı bende öyle bişey düşünmüştüm ama ölü fiyat gibime gelince buraya yazdım
  10. PİŞMANIM

dostum ne dersem kabul edecek ama ölü fiyata almayayım diye buraya yazayım dedim kac versem adaletli fiyat olur kac vermeliyim sizce ikisi de kullanılmış ve garantileri yok benimki asus rog onunkini bilmiyorum
  11. PİŞMANIM

Samsung m7 imleci her bişeye götürdügümde bixby konusuyor

İmleci götürdüğüm şeyi okuyor her seferinde, tv'yi actıgımda müzik tarzı bişey geliyor. Nasıl kapatabilirim
  12. PİŞMANIM

Dark x123 cpu fanı b450m s2h anakarta sığar mı

Şuanki Stok fan bile RAM'e bitişik duruyor, x123 aldım ama sıgar mı emin değilim, sizce sıgar mı X123 Stok sana göre 1cm daha uzunsa sığar gibi duruyor
  13. PİŞMANIM

Oyunda işlemci kullanımı çok yüksek

Isındıgı için çok kullanma gibi bi durum mümkün değil dimi, geçen sene akıcı şekilde oynatmıstı bu oyunu
  14. PİŞMANIM

Dostum kullanım 2 civarı şuan yanlıs bilgilendirmişim, yine de atayım mı fotoğrafı 1731586912
  15. PİŞMANIM

Format atıcam birkaç güne, fotoğrafı atıyorum 2dkya
  16. PİŞMANIM

Normal 10 20 civarı 1731586324 Onu belirtmemin sebebi darboğaz olmadığı,işlemci 3300x
  17. PİŞMANIM

GPU ve CPU kullanımı sürekli 100de100 Darboğaz desen ne parça olarak mümkün ne grafikler lowda dayz gone full grafiklerde GTX 1650 ile oynuyorum. Sebebi nedir İşlemci sıcaklıgı 95 derecelerde bu arada, bi alakası var mı bilmiyorum ama yeni fan sipariş ettim birkaç güne çözücem sıcaklık işini
  18. PİŞMANIM

Bu ürün orjinal mi, yardım

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-siyah-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000049D0S4 Yarı fiyatına veriyorlar, satıcı anker ama emin olamadım
  19. PİŞMANIM

Oynamadığım oyun var mı

Svadya baslangıc için güzel olur, taktik kasıp okçularla işi bitircem diyorsan Rodok öneririm, oynadıkca kendine uygun olanı bulursun zaten
Top Bottom