Arama sonuçları: *

1. H

20k bütceli oyun kasasi toplama

Eyvallah sagolun yardimlarinizbicin
  2. H

Son sorum ryzen 5600x mi intel 12400f mi?
  3. H

22 k olur sinir diyleim bu sitem iyi gibi sivi sogutucu yada iyi bi sogutucu gerekmi ?
  4. H

3070 cok hosuma gitti peki islemciyi 5600x e cevirsem islemci sogutucu gerekmi veya sivi sogutucu ?
  5. H

Reis nvidia olsun ekran narti amd olmasin sana zahmet
  6. H

Bana önerirsen cok sevinirim valla rica etsem
  7. H

Arkadaslar 20k bptceli bi sistem kurabilirmisiniz cok sevinirim ekran karti 3060 ti olur 3070 olbilabilir islemci markasi farketmez tesekkpr ederim.
  8. H

Çözüldü✓ Bu sistem iyi mi? sivi sogutucu eklemem greklimi ?uymayan parcalar varmi?

Ben nvidiadan yanayim yani aslinda bilemiyorum ayni sistemi vatanda dizince 36 k vikiyor cokmu ki acaba kararsizim akakceden topladam bile 1 k fazla tutuyor
  9. H

Çözüldü✓ Bu sistem iyi mi? sivi sogutucu eklemem greklimi ?uymayan parcalar varmi?

Peki attigim sistemim iyi mi? almayi düsünüyorum sivi sogutucu ekledim 1 tane anakrtt yeterlimi ?
  10. H

Balla mantikli söylediginde bütcemi vok asiyor malese bu bile zorluyor beni 26 k ya denk gelyior sivi sogutucu aldigimda
  11. H

Bana cok fsrk var dediler de 12600k icin anakart uyumlu mu? 12600 k ya peki?
  12. H

3070 li intel i 5 12600k islemcimi sence ? 3070 ti ve intel i5 12400f mi ?
  13. H

Diger bilesenler nasil peki bi sorun gözüküyormu ?
  14. H

Sivi sogutucu gereklimi islemci icin ve baska uymayan parcalar varmi yardimci olursaniz cpk sevinirim .
  15. H

Çözüldü✓ Intel i 5 12600k işlemci ve asus tuf rtx 3070 ekran kartı.

12600k 1668768507 Eyvallah cok sagol gercekten hepinize tesekkpr ederim yardimlarinizbicin ❤️
  16. H

ekran kartım g force 3060 ti veya 3070 düz olursa cok sevınırım harıcı hersy olabılır
  17. H

25 k bütcelı bı sıstem önerisi atabılırmısnız cok sey ıstıyorum farkındayım çok bır bılgım yok malesef yanlıs topluyorum
  18. H

bütcemi aşıyor malesef :( çokta anlamıyorum açıkcası 26 k ya sistem kurmaya çalışıyorum önerin varsa bana atabilirmisin gercekten cok sevınırım 1668764919 anlamıyorum işin gerçeği hazır sıstem bakıyorum bütcem 26 k vatan yardımcı oluyor ancak 35k fıyat cıkarıyor
  19. H

fotoğraftaki sistem için yardımcı olurmusunuz?.
Top Bottom