Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

Yardım Harddiskimin içindeki bilgileri silmezsem satacağım kişide bilgilerim gözükürmü

PSU olanı var ama öbürü de anakart kutusu içindedir
  2. firsatgamingx

Yardım Harddiskimin içindeki bilgileri silmezsem satacağım kişide bilgilerim gözükürmü

Bu 2 kabloyu kullanarak birisi psudan gelen güç kablosu. Diğer de data kablosu. Anakartta da yeri var Kablo:
  3. firsatgamingx

Görür tabi. Biçimlendirdikten sonra bunu yap. Mitte falan çalışmıyorsa erişemez. https://learn.microsoft.com/en-us/troubleshoot/windows-server/certificates-and-public-key-infrastructure-pki/use-cipher-to-overwrite-deleted-data
  4. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Katılıyorum yüzde 10-20 olsa hata neyse de 90 olduğu için thhden bi sonuç çıkmaz
  5. firsatgamingx

Birinin bir THH başvurusu 3070Ti almış. THH kararı:
  6. firsatgamingx

🔥İndirim Razer Kishi V2 Pro (Android) Siyah 4999₺ (satıcı Vatan)

Bende hatalı yazılmış gidip bakmak lazım :D Normalde bim ucuz satar böyle şeyleri. Trendyolda 2k olan şeyi 4kya satmazlar
  7. firsatgamingx

🔥İndirim Razer Kishi V2 Pro (Android) Siyah 4999₺ (satıcı Vatan)

bimde 4bintl https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/kishi-v2-controller-usb-c/aktuel.aspx pro olmayan versiyonu. Not: bence pro ama bimdekiler hatalı yazmışlar
  8. firsatgamingx

Bu fiyata bilerek koyuyolar ya ellerinde yok ya da keyfi. Googleda indexlenmesi için falan sanırım. Bi de bence aynı şey değiller. THH ye gitme durumunda THH red verir. Arada yüzde 90 gibi bir fiyat farkı var. Arkadaş bunu 36999 yerine 29000 olsa veya 19999a alsa bi derece THH haklı...
  9. firsatgamingx

yine paylassa farkediyoalr bence hiç paylasmamak lazım :D
  10. firsatgamingx

Birisi bedava fiyata itopyadan almisti oyle bi ürünü. Teslim edildikten sonra konu acmisti. Her zaman farkedilecek diye bi sey yok bu durumda. Buralarda illa ki belli firmalarda calisan tanidiklari olanlar var. Ben görünce ben de iletiyorum arkadaslarima
  11. firsatgamingx

Arada çok fiyat farkı var, muhtemelen thhden red gelir
  12. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Deniz king masaj aleti 312TL

Ben aldıydım pek ısınamadım duruyo öyle. Bi ara bit pazarına elimdeki ıvır zıvır şeyleri satmaya götürücem ya
  13. firsatgamingx

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3LXWC51 Eti Burçak Kurabi Torba Bademli 150 g x 12 Adet
  14. firsatgamingx

Samsung Odyssey G6 240Hz (Yeni çıkan OLED Monitör) 22999 TL

Benim gözler hassas biraz, aslinda maxlamadim kullanirken eziyet çektim geri yolladim o yüzden. Bi arkim aldi hâlâ kullaniyor memnun
  15. firsatgamingx

Samsung Odyssey G6 240Hz (Yeni çıkan OLED Monitör) 22999 TL

Bende 360hz olanı vardı benim gozlerimi cok rahatsiz etti oled monitor o yüzden iade etmek zorunda kalmistim
  16. firsatgamingx

Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Lightning Kablo 148 ₺

1 ay önce 3 tanesini 200TL ye almışım :(
  17. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

o ara gitti o zaman sağlık olsun. Ben almıştım 12.300'e henüz işlerim çok diye geçiş yapmadım ama telefonu beğendim. Ön kamerası düşük ışıkta kötü ama arka kamerası iyi
  18. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

İlk posttaki link 1736850602 Eger yoksa bitmiştir
Top Bottom