Arama sonuçları: *

1. E

İnceleme -----------

Victus 16 cihazlarda ciddi power limit var. testlerde puan yerlerde. işlemci bazlı oyunlardada öyle. umursanmayacak bir değer değil, h işlemci sonuçta
  2. E

Win 10 Mail ile giriş iptali

yerel hesaba geç ayarlardan
  3. E

DirectX 12 Nasıl İndiririm?

Salaksın sen ***** directx 12 indirilmez, zaten sistemde gelir. Diğer directx dll dosyalarını buradan indireceksin: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
  4. E

❌İndirim Bitti! Skyrim Special Edition 50TL

oyun bayağı kötü kanka ve xboxta kolay modlanır mı bilemedim. special edition yeni ama bug dolu
  5. E

Necrosleep net creppypasta

bu ne olm
  6. E

Hiç Götten Yediniz Mi?

Afiyet bal şeker olsun canım
  7. E

Hiç Götten Yediniz Mi?

Bir alman çikolatasıdır. Yiyenler baya övüyor. Var mı götten yiyen aranızda?
  8. E

Enis Kirazoğlu Anomaly Agent Metacritic Puanı 84

Korsan da var oyun. Ben jesoyunturnuvasi diye bir siteden indirdim oynuyorum
  9. E

Yardım Furmarkta RTX 2080 87 Derece!

Ekran kartı sök tak kısmını kendin yapma. Kartın pcb'sini mahvedeceksin
  10. E

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Bu ürün türkiyede satılmıyor. Gaming.gen'de yurtdışından getirip tr'ye satıyor. Sonuç olarak fiyat tuzlu oluyor.
  11. E

asdfs

asdf konuyu silemeyeceksin 😃
  12. E

Bu hatayı bilen var mı ?

Tüm visual c++ ları yükle, yüklü olanları kaldır, tekrar yükle. sistemi yeniden başlatıp dene. 1705100629 https://learn.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist
  13. E

Yardım Laptop alıcam ama ekran sorunu

He kanka 20 yıl öncesinde yaşıyoz dimi windows'da ve oyunlarda 16:10 seçeneği yok 🤣
  14. E

Çözüldü✓ 18-22K Fiyat Aralığında Laptop Önerisi

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-huawei-matebook-d16-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-uhd-graphics-16-notebook-fiyati,1954151587.html
  15. E

psum patladı acil psu önerisi fiyat performans

Yalnız PSU'ların garantisi 3,5 yıldan fazladır. 1705100227 Patlama kısmını mecazi anlamda söylemiştir, bozulmuş herhalde
  16. E

GAMEGARAJ SİTESİ GÜVENİLİR MİDİR ARKADAŞLAR

Site güvenilirde, ürünlerin nasıl geleceğini kimse garantileyemez. her firmada sorun yaşayabilirsin
  17. E

Klavyem bozuldu. Yeni klavye almak için önerilerinizi bekliyorum

Cherry mx alınmaz diyen arkadaşı ciddiye almaya gerek yok, istediğiniz özellikler doğrultusunda en iyisi summoner olacaktır. Üstüne 1700 fiyat mı kötü (?) 1 sene önce 1100 civarlarındaydı. aradaki ekonomi farkına göre iyidir. fason klavye öneriyor arkadaş. 1705097725 Be kafir oğlan, switchleri...
  18. E

Ne var? Arkadaş şeyler yazıyorsun. Fason üretim klavye atarsan kahkaha basarım şurada. Bilgin olmadığı konuda yazmayacaksın bu kadar, her şeye muhalif olmak zorunda değilsin.
  19. E

Dediğim gibi xpg summoner red switch genel kalite anlamında en iyisi olacaktır. Gaming.gen'den yapıştır, uzun zamandır bu fiyatta zaten.
  20. E

XPG Summoner o halde
Top Bottom