Arama sonuçları: *

1. M

1000tl klavye önerisi

Max 1000tlye switch klavye arıyorum. RGB olursa sevinirim. Öneriniz varsa yazabilirsiniz.
  2. M

Laptop için klavye önerileri

Merhaba,laptopta oyun oynamak için klavye arıyorum. Öneriniz varsa söyler misiniz? Bütçe:1000tl
  3. M

Derslerden çok sıkıldım

Tavsiyen için teşekkürler.
  4. M

Derslerden çok sıkıldım

Bizim de öyle maalesef 1736716890 Bizim de öyle maalese Ondanda olabilir evet
  5. M

Derslerden çok sıkıldım

Çalışma şeklim geçen sene ile aynı.Büyük ihtimal sosyal medyadan kaynaklanıyordur. Teşekkür ederim
  6. M

Derslerden çok sıkıldım

10.sinif öğrencisiyim geçen sene derslerim gayet iyiydi teşekkür belgesi alarak sınıfı geçmiştim ama şimdi notlarım çok kötü ortalamam 57 ve ilk dönem 6 dersten kaldim.Niye bir anda böyle bir düşüş yaşadım anlamıyorum.Bu durumdan çok sıkıldim. Sizinle derdimi paylaşmak istedim.Görüp gecebilirsiniz
  7. M

Laptop açma tuşuna basıldığında siyah ekran geliyor.

Laptopu açtığımda siyah ekran geliyor,alalı 2,3 ay oldu önceden böyle bir sorun yoktu.şu aralar her acista olmasada sık yasanmaya başladı.sizce niye. Dell g15 Rtx 4060 İ7 16 GB ram
  8. M

Laptop ısınması hakkinda.

Merhaba,Laptopta hava kanalları çok ısınıyor ama normal yerlerde ısınma iyi derecede sorun yoktur dimi
  9. M

Ubuntu sisteme win11 kurma

Merhaba,Ubuntu işletim sisteminden Windows 11e nasıl geçerim
  10. M

Lisans almam gerekiyor mu

Windows 11 kurmak için lisans almam gerekir mi ?
  11. M

Yazılım ve oyun için laptop.

Tamamdir, teşekkürler
  12. M

Öneriniz için teşekkür ederim. Buna da bir bakabilir misiniz https://ty.gl/47aeg1jpz5lg1
  13. M

Rtx 4050 yerine rtx 3050 olsa olur mu
  14. M

Teşekkürler
  15. M

HP victus oyun için iyi mi
  16. M

Bakarım buna da, teşekkürler
  17. M

Valorant gibi,25-30k
  18. M

https://ty.gl/bmpyvzm6sozuf Bu laptopu yazılım ve oyun oynamak için almak istiyorum,tavsiye eder misiniz. 1-2 tane oyun yükleyeceğim. Bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok.
  19. M

Laptop önerisi için.

Teşekkür ederim, bakacağım
  20. M

Laptop önerisi için.

Merhaba,20-25 bin TL bütçem var hem kodlama dersleri için hem de biraz oyun oynamak için laptop arıyorum.Yardimci olursanız sevinirim.
Top Bottom