Arama sonuçları: *

1. Y

British Kedime mama önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam aleyküm British kedim var 3.5 4 aylık ona seveceği güzel mama almak istiyorum boyutu farketmez ama büyük olursa güzel olur kötü olmasın mümkünse en iyisi olsun fiyat performans olursa sevinirim iyi günler
  2. Y

Neden böyle yapıyor bilgisi olan varmı

10 tane hesap açtım denedim full böyle diyor sebebi nedir sizce
  3. Y

Kulak içi kulaklık kablosuz öneri

Arkadaşlar rica ediyorum sizden güzel bi kulaklık almak istiyorum mic önemli değil konuşma yapmıyorum müzik ve video izlerken beni tatmin etsin yeter oyunda oynamıyorum bu aralar aliexpressten sipariş veriyorum ordan önerileride açığım
  4. Y

❌İndirim Bitti! 230 TL Yeniden indirimde Mucaı 61 Gateron swich klavye Aliexpress

O ne oluyor tam olarak 1720910442 Teşşekür ederim hocam sipariş versemmi diye kararsız kaldım yanımızdaki ne dinlediğimizi duyuyormuş kafam takıldı başka alternatifiniz varmı acaba
  5. Y

❌İndirim Bitti! 230 TL Yeniden indirimde Mucaı 61 Gateron swich klavye Aliexpress

Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi varmı ya aliexpressten böyle fiyat performans indirimde
  6. Y

❌İndirim Bitti! 270 TL Almayanlar çöksün Mucaı MK680 Mekanik Klavye Aliexpress

Kart yüzündense 12 tane kartım var farklı denerim ama bence başka bi etken var
  7. Y

4 tane hesap açtım 4 kere sipariş verdim bunun için 1 hesap daha açtım böyle oldu zaten mobilden yapıyorum appleden sonra başka telefondan yeni hesap açıp verdim siparişi
  8. Y

Bugün 2 tane aldım ayrı ayrı klavye alınır mı? buda acaba
  9. Y

🔥İndirim TOPK USB Masa Fanı 64₺ + 5k mAH Bataryalı versiyonu 79₺

Tamam çok teşşekür ederim 4 kere sipariş verdim ben ayrı ayrı hesaplarda herhalde son hakkım kaldı
  10. Y

5 taneden fazla olursa ne oluyor peki
  11. Y

Bi tc numarasıyla kaç defa sipariş verebiliriz aliexpressten yani kaç kere ayrı ayrı ürün sipariş verebilirim
  12. Y

🔥İndirim E-YOOSO Z11 RGB BLUE SWITCH 400TL

Ödemeyi kabul etmiyor şimdide 3 farklı karttan denedim reddediyor
  13. Y

Alacamda ürün bitmeden yardımcı olurmusubuz googleden giriş yapıyorum farklı fiyat uygulamadan farklı fiyat gizli sekmede farklı fiyat
  14. Y

İndirim bitmiş herhalde şuanda 1400 tl 1720708641 1400 tl gözüküyor
  15. Y

Seçtiğini tam anlamadım linkini atarmısın bana
  16. Y

8 lik veya 12 lik klima önerisi

Adana seyhan
  17. Y

8 lik veya 12 lik klima önerisi

Linki varmı hocam elinizde ben bimde bulamadımda