Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Ders içeriği ve planı belgem doğru mu?

Ekte belirttiğim belgede planı ve ders içeriklerini tek tek toplayıp bir pdf haline getirdim. Normalde başvuru yapacağım üniversite bunları onaylı istiyor ancak okulumun öğrenci işlerine attığım mailde internetten almam gerektiğini söylediler. Belgede bir sorun var mı? Kabul görür mü? 1736771118...
  2. Pulsar

Çözüldü✓ Bilgisayarım 2. el de ne kadar eder

toplu 6 civarına gider parcalayarak sat
  3. Pulsar

Yatay geçiş ders saydırma

10 dersim beni bekliyor olacak alttan alacağım bunları 3 döneme bölüp 3 3 3 şeklinde her sene az az versem oluyor mu öyle
  4. Pulsar

teslim edeceğim transkriptte not olmayacak büyük ihtimalle sayılmaz dersler diye düşünüyorum eğer sayılmayacaksa direkt gideceğim memlekete burada 3 hafta daha sinavlari beklemenin luzmu yok konu için geçeceğim üniversitenin ve kendi üniversitemin öğrenci işlerine mail attım dönüş bekliyorum...
  5. Pulsar

Arkadaşlar şimdi yatay geçiş yaparken transkript teslim edeceğim, başvurular da 20-24ü arasında olacak. Ancak benim daha finallerim bile 20 sinde başlamış olacak ve bu sebeple teslim ettiğim transkriptte finallerim girilmemiş olacak, haliyle o derslerde transkriptte bir not görülmüyor olacak, bu...
  6. Pulsar

Merkezi yatay geçişte az puan farkı ile geçilebilir mi ?

imkansız eşit veya yüksek olmalı
  7. Pulsar

1080P 60FPS Kayıt için OBS Ayarları

recording format seçeneklerini yollama şansın var mı?
  8. Pulsar

Rx6600xt furmark testi tamperli cam açık

mantıklı çünkü o sıcaklıklarda o kartın ömrü çok kısa olur
  9. Pulsar

Rx6600xt furmark testi tamperli cam açık

eğer kartı kullanmak istiyorsan iyi mecbursun
  10. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

Ne oynamayı planlıyorsun sadece cs valo mu? 🤣 1736483764 Biliyorun etmeyeceğini sarı sitede fiyatlar uçuk bu fiyatlara satış yapılıyorsa bu sistem de gidecektie eminim
  11. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

Vallahi bence sarı sitede şu an onlar hepsi toplam 21-22 edebilir millet 10-12 liralık kasaları 16-17 civarına koymuş eğer sadece o piyasayı araştıran birine denk gelirsen alıcısına düşünme bile sat gitsin
  12. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

Evet sadece kasa
  13. Pulsar

Yardım Kendime dogru sensi bulamıyorum

Hayır ücretsiz yanlıl hatırlamıyorsam
  14. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

Kanka sarı siteye baktım vallahi bu sistemler orada satılıyor mu bilmiyorum ama senin sistem orda hiç etmese 17-18 eder bi yokla orayı belki satabilirsin
  15. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

Yine de 14 de bir şansını dene sistemin bakımlıysa şekli falan iyi duruyorsa birinin işine gelebilir ya da pazarlık payı olır dediğim fiyata satarsın
  16. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

Şöyle diyeyim işlemci farkını rx 6600 ile rtx 2060 arasındaki fark dengeliyor her ne kadar senin gpun 12 gb olsa da rx6600 daha performanslı bir kart psu burda fark koymaz çünkü biri sıfır diğeri ikinci el parçalar diğer denk olanları da sıfır ve 2. El olarak kefelere koyabilirsin
  17. Pulsar

8 9 bin tl bütçeye hangi ekran kartını alabilirim

Anakartına uyar
  18. Pulsar

Yardım Kendime dogru sensi bulamıyorum

Aimlabs dene sens öneriyor o
  19. Pulsar

8 9 bin tl bütçeye hangi ekran kartını alabilirim

sıfır mı istiyorsun parçaları
  20. Pulsar

Sistemim ne kadar eder?

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ Benzer performans vereceklerdir
Top Bottom