Arama sonuçları: *

1. AhmetN

160mb indirme hızım ortalama ama herşeyi indirirken maks 10 görüyüorum

dostum internetin hızını ölçtüğünde mbit birimiyle ölçersin keza internet hizmeti satın alırken de aynı birim kullanılır. Ama bi dosya indirirken mb/s biriminde görürsün internet hızını yani ikisi farklı birimler. 160 mbit internet hızıyla ortalama 20 mb/s indirme hızı alman gerekir
  2. AhmetN

EA FC 25 account activate hatası

bu hatayı alıyorum, daha önce bu hatayı alan arkadaşlar nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? kafayı yemek üzereyim
  3. AhmetN

Fiber İnternet Önerisi

1000 mbit düşünüyorum türk telekom sanırım ama pahalı geldi diğer firmalara göre 1736781240 türknet gigafiber yok o yüzden maks 100 mbit veriyor
  4. AhmetN

Fiber İnternet Önerisi

Az önce Türk telekomdan altyapımı sorguladığımda fiber internetin geldiğini gördüm. Aktif olarak türknet(100 mbit) kullanıyorum ama gigafiberin adresimde olmadığını söylüyor. Sizin öneriebileceğiniz fiber internet sağlayıcısı tavsiyeniz var mı?
  5. AhmetN

Erkek parfüm önerisi

Gün boyunca en azından çoğunlukla kokusunu hisstirecek bir parfüm arıyorum. Bütçe sınırlandırması yok ama 1-1.5k yı geçmezse iyi olur. Fresh çok yoğun olmayan bi koku olarak ne önerirsiniz
  6. AhmetN

Kayra Konserine Giden Var Mı?

10 kasımda beyoğlunda
  7. AhmetN

Kayra Konserine Giden Var Mı?

250TL idi benim gittiğimde + olarak poster de vardı
  8. AhmetN

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

1300e değecek bi ürün mü
  9. AhmetN

peki bu kol almaya değer mi? ben ikinci el ds4 lere bakıyodum sonra bunu gördüm
  10. AhmetN

hall effect ne işe yarıyor hocam
  11. AhmetN

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

önceliğim hızlı gelmesi en geç perşembeye kadar gelmesi lazım o yüzden çok her yere bakamıyorum yoksa 750 liradan iki tane dualshock 4 alıp geçerdim
  12. AhmetN

hangisini
  13. AhmetN

İki tane alıcam hem hikayeli hem fifa için. Bütçe tam belli değil ama 1,5-2 arası diyebilirim. Ne önerirsiniz?
  14. AhmetN

🔥İndirim Anker R50i Tws Bluetooth Kulaklık 699₺

aktif olarak kullanıyorum qcy t13den geçtim gayet memnunum tavsiye ederim bu fiyat bandında
  15. AhmetN

Kartlar için Cüzdan Önerisi

Çok fazla nakit/bozuk para taşımam ama çok fazla kart var. Çok kaba olmayan pantolan cebinde hoş duran bi cüzdana ihtiyacım var. Önerisi olan var mı?
  16. AhmetN

Ehliyet sürüş sınavı hakkında

O zaman hocan dediği şekilde yap. Eğitmenin verdiği her tavsiye sınav için de geçerlidir.
  17. AhmetN

Ehliyet sürüş sınavı hakkında

İlk sorunun cevabı yere göre değişiyor. Benim burda bazı yerlerde 3. vites 50km/h bazı yerlerde 4. vites 70km/h hız sınır vardı. Diğer sorularının cevabı ise sana gelen komisyonla alaklı. Bana gelen komisyon çok iyiydi hatta bana park yaparken tüyolar veriyodu. Ama dediğin gibi en ufak kural...
  18. AhmetN

HP Victus Stoğu Açıldı SADECE 39.799

Aynı ürünü kullanıyorum 2 aydır. Gayet memnunum. Sadece fazla toz tutuyor gibi geldi bana. Bu konuda titizliği olan için problem bence
  19. AhmetN

Bir MC'yim ve Beatmaker Bir Arkadaş Arıyorum

Gösterebileceğin bi demo kaydın var mı
  20. AhmetN

🔥İndirim Anker Soundcore R50i TWS Kablosuz Kulaklık 699₺🔥

Fiyatına göre gayet güzel kulaklık. 3 hafta oldu alalı ve ben bi sorunla karşılaşmadım
Top Bottom