Ben aldım motorlara koydum arada bi bildirim atıyor ama motor oradan çoktan gittiği zamanlar falan net şekilde göstermiyor gibi acaba çok aralara derelere koydum diye çekmiyor mu nedir anlamadım. Kullanan herkes güzel diyor ama ben bi etki göremedim nedense.
Çok uzun zamandır türknet kullanıyorum. İlk başlarda herkesin kabul etmediği olay arama olmaması şuanda da arama yok sanırım ama kayıt açtığında hemen arayarak, yazılı olarak dönüş yapıyorlar ve ilgililer. Bir problem olduğunda TürkTelekom saha ekiplerine hemen yönlendirme yapıyorlar. Benim...
Detaylar da önemli ama olması gereken fiyatlar ortalama şu şekilde gibi diğer parçalar varsa parçaları detaylı yazman gerek
2000-2500 ekran kartı
1500 işlemci
1600-2000 anakart
Kullanmak için aldım nasip olmadı sıfır kutusunda duruyor. Sadece çalıştığını görmek için denendi. Alana hayırlı olsun.
Garanti süresi görünüyor fotoğraflarda. Oksidden (İnceHesaptan) alınma.
Ürün kullanılmadı sıfır. Kullanmak için aldım ama nasip olmadı. 5000 serisi bios update yapıldı.
Garantisi göründüğü gibi. Oksid (İnceHesap) alınma ürün.
Şimdi konusunu açıyordum bende. Bana da aynılarından geldi XXX diye bir telegram kanalına yönlendirdi bir bildirim. Dikkat edin, ciddiye almayın. Bari para istiyonuz gerçekçi bir rakam isteyin 25.000$ nedir 😂😂
HangiKredi'de de ilk rapor ücretsiz daha önceden alan varsa oraya da bakabilir. Daha dün baktım.
1732618195
O puanla bakkaldan veresiye sakız istesen vermez hocam.
İki seçenek arasından Tucsonu tercih ederdim. Kuga ülkemizde pek tutulmuyor maalesef. Kia Sportage, 3008 veya grandland (1.2 benzin seçeneği hariç) modellerine de göz atabilirsin. Şahsi olarak sportage ve tucson arasında kalırdım.
Bu cihazı kullanmadım ama Xiaominin daha basic bir modelini kullandım sürekli kopuyordu. Asus'un vardı ondada kopma oluyordu. Kablolu şekilde genişletilmediği sürece sıkıntı biraz.
Bütçe max 80.000 ise kesinliklikle ama kesinlikle bayiiden 81.000TL kampanyalı dio almalısın. Veya ikinci elde düşük kmli 2000 geçmemiş 70-75 bandında da dio bulursun. Spontini almak yapacağın en büyük hata olur.
Bu ikinci attığım sistemde msi anakart ve msi ekran kartı kullanılmış. Diğer sistemle karıştırdınız herhalde hocam. Bu sistemi alıp 12400F+Kasa değişikliği yaptık. +olarak da kule tipi hava soğutma alınacak sisteme. Bu taksit durumundan dolayı tercih ediyoruz. Başka bir yerde daha ucuza çıksa...