Arama sonuçları: *

1. yusufns

Ikinci el telefon satış

telefonun faturasını vermek genellikle garanti ve servis işlemleri için gereklidir. ancak faturada kişisel bilgilerinizin bulunmasından endişe ediyorsanız bu bilgileri fatura üzerinde kapatabilirsiniz.
  2. yusufns

Sözleşme mi bitiyor anlamadım

onları sen ara
  3. yusufns

Wallpaper Yazmak İstiyorum

wallpaper engine crack kullan uğraşma bu kadar
  4. yusufns

İnstagramdan doğrulama kodu alamıyorum.

aynı sorun bir ara bendede vardı sosyal bölümü var orada gözüküyordu
  5. yusufns

Gta 6 için ps5 pro mu yoksa düz ps5 yetermi

bence ps6 ya çıkartırlar oyunu
  6. yusufns

ZTE H298A V9 DNS ayarı nasıl yapılır ?

amacım televizyonda adguard dns kullanabilmek televizyonda dns ayarlama bölümü var fakat bilgileri girip kaydetmeme rağmen bağlanmıyor. her türlü yolu denedim olmadı. bende belki modem üzerinden yaparsam işe yarar diye düşünüyorum. 1734565653 maalesef hocam yinede teşekkür ederim...
  7. yusufns

Ekran kartına takılacak kablo

Tek Kablonun Çift Baş PCIe kartınızın güç ihtiyacını karşılayabilir ve genellikle yeterli olur. Bu yöntem, güç dağılımı konusunda sorun yaşamayabilir ve birçok kullanıcı tarafından kabul görmektedir İki Ayrı Kablon güç dağılımını daha iyi yapabilir ve daha güvenli olabilir. İki ayrı kablonun...
  8. yusufns

Yardım 45K Bütçeyle Sorunsuz Laptop Önerisi

Apple MacBook Pro 16
  9. yusufns

Yazıcınızda orijinal mürekkep/toner mi kullanıyorsunuz?

Kalite ve performans üreticiden üreticiye değişebilir. Bazı muadil ürünler orijinal ürünler kadar iyi olabilirken, bazıları sorun yaratabilir. Muadil ürünler bazen tıkanma, sızdırma gibi problemler yaratabilir. her iki tür üründe de iyi ve kötü sonuçlar duydum. Eğer yüksek kaliteli baskılar...
  10. yusufns

Mavi Ekran Windows oturum açamıyorum

Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılış sırasında F8 tuşuna (veya bazen F4) basarak Güvenli Mod'a geç Güvenli Mod'da oturum açmayı dene. Eğer başarılı olursan, sorunu çözmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın ve normal modda tekrar oturum açmayı dene Sorun Giderme menüsünde Komut...
  11. yusufns

Yardım Forza Horizon 4 radyoyu tamamen kapatmak istiyorum

Oyun içinde * tuşuna basarak veya backspace tuşuna basarak menüye girin. "Timeless" istasyonundan sonra "Radio Off" seçeneğini bulun. Ayarlardan mizik ses seviyesini 0 yapın.
  12. yusufns

Ethernet görmüyor yardım

Modemde LAN ışığı yanıyorsa, bu iyi bir işaret. Ancak, Ethernet kablosu üzerinde yeşil ve turuncu ışıklar yanıyorsa, kabloyu kontrol et ve kırık veya bozuk olup olmadığına bak Bilgisayarınızın Ethernet bağlantısı etkin olduğundan emin olun. Ayrıca, ağ ayarlarını kontrol edin ve ağ bağlantısını...
  13. yusufns

Monitör display port sorunu

Monitörünüzü sıfırlamak, bazen bu tür sorunları çözebilir G-Sync veya FreeSync eğer bu özellikler aktifse, bunları devre dışı bırakarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et Monitörünüzün ayarlarını kontrol edin ve gerekli ayarlamaları yapın. Özellikle renk ayarlarını ve çözünürlüğü gözden...
  14. yusufns

Ethernet Bağlantısı Çalışmıyor

bilgisayarınızın ağ ayarlarını kontrol edin ve ethernet bağlantısını seçin. belkide sorun fizikseldir bilemiyorum
  15. yusufns

120x60 mousepad önerisi

Xrades Siyah 120x60 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad PORGE Gaming Mouse Pad 120x60 cm Masa boyu dikişli kenarları ve kaymaz tabanı ile bilinir. Oyun performansını artırır. Baxters Oyuncu Mouse Pad 60x120 Su geçirmez kauçuk tabanlı ve RGB Klasse Pro Black Edition - Dikişli Kenar 120x60 cm hem...
  16. yusufns

RTX 4060 laptop için monitör tavsiyesi

2K (QHD) bir monitör tercih etmeniz iyi olacaktır. Sisteminiz bu çözünürlüğü destekleyebilecek kapasitededir ve genel kullanım ve oyun deneyiminizde fark edilir bir iyileşme sağlayacaktır. Dell S2721DGF 27 inç, 165Hz, 2K çözünürlük. ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 inç, 165Hz, 2K çözünürlük. LG...
  17. yusufns

Çözüldü✓ Yeni Sistem Neden Yavaş Açılıyor?

B650m-r anakartınızın BIOS'unun güncellenmesi gerekebilir. Eski BIOS sürümü, yeni CPU'nun tam uyumluluğunu sağlamayabilir. Yeni sistemde RAM hızı ve latansı farklı olabilir. 3600 MHz CL18'den 6400 MHz CL32'ye geçiş yaparken, bu değişiklikler sistem performansını etkileyebilir. Yeni CPU ve...
  18. yusufns

ZTE H298A V9 DNS ayarı nasıl yapılır ?

türk telekom zte modemin paneline girip dns ayarı yapmak istiyorum farklı farklı yollar denedim ama hiçbiri işe yaramadı belki siz bu konuda birşeyler biliyorsunuzdur yardımcı olursanız sevinirim model : ZTE H298A V9 tam model ismi : ZTE H298A V9 V9.0.0P6_TTN_230724
  19. yusufns

yd cihazların kullanım süresi 4 ay a mı düşecek

çift sim telefonlarda slotları sırayla kullanılıp 8 ay hat kullanabilirsiniz bu sürenin seneye düşüceği haberini hiç duymadım 1727866758 ve bu arada tam bilmiyorum ama iPhone'da eSIM kullanarak 12 ay kullananlar vardı belki işine yarar
  20. yusufns

Wifi adaptör önerisi

modem çok fazla uzak değilse ucuz bir usb wifi adaptör rahatlıkla işini görür bence size şunu önerebilirim AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Cihaz biraz büyük. Eğer Laptobunuzda veya kasanızda birbirinin hemen yanında 2 3 tane USB portunuz varsa, birini kaplıyor. Yani...
Top Bottom